Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: deca od 16 godina slatki ili ozbiljni problemi  (Pročitano 11118 puta)
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
hvala svima na savetima ali misli da ste pogrešno rezumeli ili ja nisam lepo objasnila ne sumljam ja da se dete drogira nego njegov otac kod kojeg on trenutno živi ja sam razgovarala sa njim o tome i verujem mu do neke granice ali se plašim da  ne pogrešim u proceni i želim da budem sigurna ja iznad svega volim svoje dete i on to zna i zna da ga uvek vadim iz sranja (opravdam časove ) itd.Samo se plašim i taj strah počinje sa me blokira
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
ok,jeste da ja imam (jos malo) 14 godina,i da nemam pojma o zivotu,i da je tvoj sin stariji od mene,ali otprilike smo tu negde. njemu je tesko palo to sto je promenio okolinu,ali bezanje sa casova je nama tinejdzerima fora,i zato u stvari i bezimo. Evo do malopre se je moj otac drao na mene,jer danas nisam bila na 3 casa u skoli i zapisali me i dali mi neopravdane... Ali time sto se je drao na mene nista nije postigao.A jos manje bi postigao i razgovorom. Trebas malo da krenes izokola da postavljas pitanja u vezi skole malo cesce i pre ili kasnije sam ce ti reci sto bezi sa casova i sta je uzrok toga sto ne uci...on je upao u neko drustvo (koje ne mora da bude lose) i smatra da mora da se dokaze pred frendovima i zato to i radi...ali ja smtram da ne treba odmah sumnjati na drogu cim dete malo poludi...on je jednostavno malo kasnije usao u pubertet i krenuo da radi takve stvari...za par godina ce se sve vratii u normalu... a sta bi trebalo da uradis bi trebalo sama da odlucis jer si ipak ti majka i poznajes to dete bolje nego svi mi ovde zajedno...mozes postupiti ovako,ili se mozes jednostavno praviti da ga ovaj posta ovde nema,ali ovo je moje misljenje,jer smatram da biste trebali da cujete misljenje sa strane gledista jednog deteta,jer,kako ste i sami rekli,svi ste vi vec odavno prestali da budete deca...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Na znam da li je do mene... ali moja generacija je otkrila bežanje sa časova (intenzivno) tek u III, IV godini gimnazije...  Smile
A nije ni to bilo baš tako davno... Pre možda 3, 4 godine.... Ili je mene vreme pregazilo, ili ove mlađe generacije mnooogo ranije "sazrevaju"...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
jako mi je drago sto se katarina oglasila... kad god nastane neki problem u vezi deteta, uvek je na snazi 'ne daj boze da ti se desi sto ti roditelj misli...'
roditelji uvek misle na najgore... Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Na znam da li je do mene... ali moja generacija je otkrila bežanje sa časova (intenzivno) tek u III, IV godini gimnazije...  Smile
A nije ni to bilo baš tako davno... Pre možda 3, 4 godine.... Ili je mene vreme pregazilo, ili ove mlađe generacije mnooogo ranije "sazrevaju"...  Smile
kod moje generacije je pocelo masovno bezanje jos u 6 razredu  Smile mene npr umalo nisu izbacili iz skole zbog toga Smile
Ja licno mislim da sam ok.Moji mi kazu da nista ne radim po ceo dan, ne ucim, uglavnom to.Ne pusim, ne pijem, ne druzim se sa losim momcima..
U tom sluchaju je sve u redu ...  Smile
...али не би шкодило да се мало позабавиш учењем...  Smile Не боли ништа...  Smile
ma kakvo ucenje ja nikad nisam nista ucio pa sam ziv i zdrav  Smile
Oh, oh... učićeš ti... i te kako... od oktobra... Sve ćeš učiti i pevati...  Smile
nasao sam ja neku vezu koja ce da mi proturi neke skripte i tako to  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Of kors ju did... Smile Ali nisu to čarobne skripte, i iz njih se mora učiti...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N97
Ma fora je da ne nauchish nishta i ostanesh na chasu. E jesam bio kockar od malena. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma vec cu nekako da se snadjem kao uvek  Smile
@zaricm to za opravdavanje mi se svidja i mislim da je velika greska nekih roditelja sto nikad ne opravdavaju deci casove  Smile
Ma fora je da ne nauchish nishta i ostanesh na chasu. E jesam bio kockar od malena. Smile
ma ja sam uvek izvlacio dobre ocene ni iz cega u tome sam doktor  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
moje dete je ipak moje dete ja sam ga vaspitavala i učila svemu ali me možda prevladao strah od svega pa sam želela da čujem šta drugi misle o tome i zaista svima hvala pogotovu onim mlađim koji su se možda i našli u ovoj temi mi roditelji drugačije gledamo na sve za razliku od vas mlađih ali tu smo da pomognemo u svakom slučaju pa ako ima neko neki drugi problem da pričamo o tome neka slobodno kaže
još jednom hvala na savetima evo u narednoj sedmici idem opet u školu pa ću podeliti sa vama novosti.
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Necu da zivim hiljadu godina hocu sad i hocu sve!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Decko se menja i to je normalno.Svi smo prosli kroz taj period.Roditelji uvek zaborave njihove postupke kad su bili na tim godinama.Mali je sad u pubertetu, mozda se cak i zaljubio.Ljubav u tim godinama moze mnogo lose da utice na skolu i uspeh.Bezi sa casova zato sto je pronasao neku drugu razonodu u tom vremenu.Rekli ste da ste razvedeni, mozda je cak i to uticalo na promenu u njegovom ponasanju.Deca to tesko prihvataju, sa traumama.Ako pogledam iz svog ugla, ja to ne bih mogla olako da podnesem da sam tako nesto prezivela.
IP sačuvana
social share
Ne zelim da zivim hiljadu godina hocu sad i hocu sve!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.