Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deca nemilosrdna prema gojaznim vršnjacima  (Pročitano 9124 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Citat
jesi ti išla u OŠ "United colours of Benneton" ?!

Ovo im je bila zastava skole

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
... mozda su roditelji mogli samo te carape sa pijace da mu priuste Smile

secam se u prvom razredu osnovne, imali smo jednu debeljuskastu francuskinju i jednog crnca (inace sina ambasadora)... e ta francuskinja nam je svima krv pila... recimo... svake nedelje smo imali po tri nova higijenicara koji su pregledali kosu, usi, vrat, ruke i nokte i upisivali po rubrikama plusice za cisto i minuse za obrnuto... ona je ovom jadnom crncu redovno pisala minuse jer su mu ruke bile "prljave"... medjutim naravno da nisu... nego je tako mala budaletina umislila da moze da se izivljava... ovaj jadnicak je sutradan dosao u skolu sa izgrebanim rukama jer je pokusavao da "skine prljavstinu" Smile njegovi su roditelji bili potpuno opusteni ljudi bez obzira na ambasadorsku poziciju oca, dok su od ove smaracice roditelji bili toliko umisljeni i odbojni.

jesi ti išla u OŠ "United colours of Benneton" ?!

skolica u Kralja Milutina Smile naravno u Beogradu Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
... mozda su roditelji mogli samo te carape sa pijace da mu priuste

Ниси прочитала мој пост. Рекао сам да је смрдео на те чарапе, не да их је носио. Заправо, имао је увек добре чарапе.  Smile

Citat
лика из одељења који је смрдео на отров за мишеве

a jos kad je neki drkadzija pa ti proto dodje ko muza za inspiraciju Smile

Smile Smile Управо то брате  Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 12:39:19 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Izvinjavam se Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 578
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
e pa nije bas uvek ovako , al jbg , ako je neko krmak , kako da ga ne zezaju , jedan moj drug je imao preko 110 kg u petom osnovne , pa kako da ga ne zezamo.....
  zamisli da bas ti imas tih 110 kg...   da li bi se tada to isto pitao?  Smile
ruzno je biti debeo..a nije ni zdravo al to nije razlog da nekog zezas  Smile
IP sačuvana
social share
Strpljenje je moc
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Deca nisu nemilosrdna samo prema gojaznim vršnjacima... Nego prema svakom vršnjaku koji je na bilo koji način različit... naočare, proteze, ako je malo niži, sporiji, siromašniji, čak i bogatiji...

Deca su surova, a to je delom zbog vaspitanja (sve se nosi od kuće), a delom zbog toga što još uvek nisu usvojila sve poželjne socijalne norme. I, naravno, konformizam - ako se svi rugaju dečaku bez prednjeg zuba, rugaj se i ti, da se ne odvajaš od ostalih. Deca koja ne padaju pod uticaje ovakvih socijalnih pritisaka verovatno su buduće vođe.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Propade mi ambicija da budem vodja Smile
Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bambina je u pravu, ja sam bila mršava, pa su mi se ipak rugali i zlostavljali me na razne načine jer sam bila "štreber", jer nisam imala grudi u 7. razredu, jer sam imala "krive noge", jer sam "zrikava", smušena i lajava.
Zapravo jedan dečak me je uvek branio...sada je u vrhu jedne stranke...da, recimo da je ispao vođa.
Prilično su me ubili u pojam, trebalo mi je mnogo vremena da povratim samopouzdanje, however...nikad nisam uspela da se nateram da obučem minić....mada ogledalo se nikad nije bunilo.
Sve zavisi od mentalnog sklopa deteta i podrske koju ima u porodici.Moji roditelji nisu imali vremena ni razumevanja za te moje probleme, pa sam iz osnovne škole ponela prilične komplekse u odnosu na svoj fizički izgled.Dugo sam bila ubeđena da sam jako ružna i da nikad neću imati dečka itd.
Moje dete je na takođe bilo izloženo maltretiranju, doduše iz drugih razloga, ali uz moju podršku, a i uz mnogo drugačiji mentalni sklop od mog, ona je mnogo lakše "odbila napde".
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kod mene je jedan gojazan bio glavni baja u razredu i zavodio red nad nama ostalima do jedno 6-7 razreda. Samo da mu kažeš slovo D i odma te nabode.

Inače ovo što je Marko na prvoj strani je tačno i mogu da potvrdim iz iskustva. Bio sam slabić u osnovnoj i svaki put kad bih se žalio majci (valjda instinktivno jer mi je otac skoro hendikepiran za kominukaciju) ona odma "Zvaću roditelje! Idem kod direktora!". Tek sam stekao neko poštovanje kad sam poslušao ćaletov predlog da stisnem zube, skupim hrabrost i lupim šamarčinu nazad.

Takođe, do isto jedno 7 razreda bio sam kost i koža, onda sam kreno brzo da se gojim. Nisam baš gojazan, ali nisam ni kako treba. U srednjoj sam bio tkz "debeli" u razredu. To mi je skoro nadimak bio, i ako je u mom razredu išao još jedan sa oko 30kg više od mene. Šta ćeš kad si nepopularan.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 14:24:38 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Brana M pa logicno da si bila streber kad si mrsava, imas krive noge i nemas sise... sta ti drugo preostaje Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.