Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91)  (Pročitano 1217 puta)
25. Avg 2006, 00:38:57
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pozdrav, ljudi.

Prije svega, da ne pokažem nekulturu i ne ispričam se zbog ovakvog banuća na forum i, kao, nekakve reklame, pozdravio bih sve članove foruma, i sve voljne igrače.

Naime, moje je ime Romano, i radio sam dulje vrijeme na nečem što je uspjelo zaživjet zahvaljujući jednoj koprivničkoj (odakle sam) firmi.

www.playonlinedd.com

Ovo je moja kreacija. Igra je potpuno besplatna, i browser based je (php, mySql)

Što bih zamolio sve voljne je da, ukoliko procijenite da vam se sviđa, pokušate zaigrat moj MMORPGi, jer naša mala zajednica polako raste (tek je nepunih 4 tjedna igra online pa nas nema još puno).

Igra je u Beta fazi, znači da može imati nekoliko bugova, a naravno, modificirat ću je još naknadno i pokušat pretvorit u jednu dobru online igru za nas koji živimo na balkanu

Zahvaljujem na pozornosti.

P.S. Za sve oštroumne - znam da D&D nije ovo u naslovu, al morao sam se pazit ubog autorskih prava

D&D Fan!

Radim svakodnevno, i dajem sve od sebe. Pozz. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Update:

Guildovi su gotovi. Osim uz male promjene, taj je aspekt igre gotov, dakle, ne mijenja se više.

Članovi istog guilda, naravno kao i u svakom D&D sustavu, dijele experience pri ubijanju monstera. Što uvelike pomaže svim članovima guilda.

Novo sučelje je u funkciji. Puno atraktivnije Smiley (jos ga trebam malko na mjestima izglancat, no, radi. Nazalost,samo za 1024x768 optimizirano, zasad.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Eto, update:

Uporabom DHTMLa se sučelje pretvorilo u nešto vrlo organizirano, i dapače, lijepo oku.

Dizajn je time, osim nekih dijelova koji iziskuju vremena, gotov.

Pozdrav,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Od danas vam DDonline portal predstavlja novost:

DDOnline RPG avantura.

To je modul za pisanje vlasititih priča, po uzoru na pencil&paper D&D. Replike tog

sustava, u forum-obliku se mogu naći po raznoraznim forumima, i oni koji igraju takve

igre diljem foruma, znaju već o čem se radi.
Sami kreirate likove, pozadinu priče, okolnosti, pravila i sve čega se možete sjetit i

što vam padne na pamet.
Za sve ljubitelje staromodnih RPG-a ovo je prava poslastica.

Princip je jednostavan;

zatražite stvaranje nove, vaše avanture na forumu, postavite definiciju priče i likove

te pravila, kakva želite, avantura u kratkom roku bude otvorena, i nakon toga je

dovoljno otići na link RPG modula i krenuti stvarati vlastitu RPG avanturu.

Što nudi avantura modul:

- svaka avantura ima neograničen broj događaja
- A i B opcije pri unašanju događaja (svaki događaj može završiti na 2 načina)
- ne zahtijeva registraciju
- pregled prethodnih događaja
- igrači imaju slobodu definiranja svega onako kako oni žele

Modul je neovisan od DDonline igre.

Pridružite se danas, i ispričajte svoju priču.

Prva postojeća avantura, "Test Avantura" je testna avantura, i na njoj se može pisati

što se hoće i kako hoće, tek da vidite kako je koncipiran RPG modul.

Link na modul je:

http://www.playonlinedd.com/RPG/index.php

Dokle, slijedite li link na indexu, možete više saznati o tome na forumu,

srdačan pozdrav,

Admin@playonlinedd.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Famozni, i često i jako traženi QUEST sustav je, što se dijela u kom kodiram to tiče, skoro gotov. Ne pokazuje nikakve probleme pri testiranju, i zasad nema još sve funkcije koje sam zamislio, no ideja i je bila da se omogući igračima da krenu u makar jednostavne questove.

Osim toga, quest sustav će mi omogućit da početnicima, odnosno igračima koji se tek registriraju, sastavim svojevrstan quest kojem je cilj predstavljati tutorial. I uputit igrača na to kako igrat, pri čemu se dobije i neka nagrada da se početak olakša igračima.

Naravno, ovo je još u razvoju (i ovaj basic quest sustav sa ipak svojevrsnim limitacijama ću s vremenom "pojačat", no vjerujem da ću u vrlo kratkom roku uspjet implementirat isto u igru, i da će ona postati daleko zanimljivija.

Više o tome na forumu DDOnline.

Srtdačan pozdrav.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.