Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:27:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DC++  (Pročitano 339072 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
E josh da nam objasnish zashto je "teško šta tu uraditi" sa ADSL-om.. Smile Smile

@milance - kliknesh na public hub list u tvom DC++ klijentu, po mogucstvu shto novijem..Ukucash u search npr Srbija, izadje ti gomila hubova i ti se nakachi na prvih nekoliko po broju korisnika..uradish isto sa "Bosna" i "Slovenia" i miran si..

Najbolji hubovi, sa velikim shareom i velikim brojem korisnika, imaju određene uslove.
Najveći domaći recimo primaju korsinike SBB-a, na neke mogu iostali, ali im
nije dostupan svačiji share.

ADSL ima mali upload speed.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Uslovi koje najbolji hubovi imaju se uglavnom odnose na velichinu share-a, broj otvorenih slotova, i ponegde - broj hubova na koje si povezan..dakle - nishta strashno. Nemoj da pravimo sektu od nechega shto je u sushtini vrlo prosto  Smile Smile

A mali upload speed jeste problem ADSL-a, ali veci onome ko bi neshto skidao od tebe, nego tebi  Smile jer na hubovima nema onih torent fora - ratio, itd...

Sve ovo pishe korisnik koji je svoj hard disc od 250+ gB podataka, skoro sasvim popunio preko DC++ i adsl veze, za ovih 2 i kusur godina koliko sam online..pozz
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Uslovi koje najbolji hubovi imaju se uglavnom odnose na velichinu share-a, broj otvorenih slotova, i ponegde - broj hubova na koje si povezan..dakle - nishta strashno. Nemoj da pravimo sektu od nechega shto je u sushtini vrlo prosto  Smile Smile

A mali upload speed jeste problem ADSL-a, ali veci onome ko bi neshto skidao od tebe, nego tebi  Smile jer na hubovima nema onih torent fora - ratio, itd...

Sve ovo pishe korisnik koji je svoj hard disc od 250+ gB podataka, skoro sasvim popunio preko DC++ i adsl veze, za ovih 2 i kusur godina koliko sam online..pozz

Niko ne pravi nikakvu sektu  Smile.

Rekao sam da neki hubovi, oni najveci (1000+ korisnika) imaju odredjena pravila i uslove (provajder, UL>30Kb/s itd.).
A razlog je verovatno u  : "upload speed jeste problem ADSL-a, ali veci onome ko bi neshto skidao od tebe' jer na
taj nacin ostecujes druge.

Iskreno voleo bih da se kod nas situacija sa netom priblizi situaciji u okolnim zemljama, ali toga jos nema na
vidiku.

IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung , dobio od MTS-a
na kojem to hubu ti prilikom povezivanja proveravaju upload??? i kako to vrshe, molim te? Evo trenutno sam na 24 huba, od Srbije sa 2500+ korisnika, Titana sa 6000+, Rahova sa 6000+, Sweden Skane sa 8000+ ...pa sve do Key-Generatora sa chitavih 12000 korisnika !

[Edit by Shone83]
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 19:27:29 od shone83 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@Shaka Zuluf kada sam govorio o hubovima, govorio sam o domaćim hubovima, a ne
švedskim.
Hm, bio sam tamo kod kolege jednom prilikom i video kako kod njih net radi  Smile

A kada sam govorio o cable netu/ADSL-u govorio sam o našem buđavom.

IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Nokia 300
ljudi recite mi molim vas da li postoji resenje za ovo: sa strong dc++ zelim da skinem npr.neki film  od nekog na hubu medjutim nema slobodnih slotova ili bilo sta drugo ali skidanje ne moze da se startuje odmah pa se startuje samo od sebe nakon dan,dva ili recimo tri dana.    kako da sprecim,izbrisem da se ovo ne aktivira vise za fajlove na koje jednostavno ne zelim da cekam. da fajl koji ne zelim da skinem jednostavno prekinem zauvek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@kondoric

udjesh u Download Queue i nadjesh fajl koji ti vishe ne treba, desni klik i remove ..

@shone83
Ako vec reagujesh, onda obrishi i ono : "Odacu ti tajnu" .. misle ljudi da je ko zna shta u pitanju, pa moram preko pp da objashnjavam.  Smile
Za moj problem sigurno znash, bio sam ovde u temi pre par meseci i nismo nashli reshenje. Admin na forumu mog provajdera mi je rekao da stavim taj program, i tako se reshim muka..Al pusti njega, on nema pojma, ti znash bolje  Smile
Verovatno je program koji koristim losh za peer2peer, zato si i reagovao. Al je sigurno bolje i tako nego ne koristiti DC++ uopshte, jer "Sa ADSL konekcijom ćeš teško šta tu uraditi", kako reche jedan uvazeni kolega ..sva moja potonja pricha je odgovor na izjavu
Citat
Rekao sam da neki hubovi, oni najveci (1000+ korisnika) imaju odredjena pravila i uslove (provajder, UL>30Kb/s itd.).
jer to nije tachno ! Nema (osim na SBB hubu) ogranichenja u vezi provajdera, nema (nigde) ogranichenja u vezi uploada..samo share i broj slotova su bitni. Toliko
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 07:56:56 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 300
hvala shaka zuluf
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@shone83
Ako vec reagujesh, onda obrishi i ono : "Odacu ti tajnu" .. misle ljudi da je ko zna shta u pitanju, pa moram preko pp da objashnjavam.  Smile
Za moj problem sigurno znash, bio sam ovde u temi pre par meseci i nismo nashli reshenje. Admin na forumu mog provajdera mi je rekao da stavim taj program, i tako se reshim muka..Al pusti njega, on nema pojma, ti znash bolje  Smile
Verovatno je program koji koristim losh za peer2peer, zato si i reagovao. Al je sigurno bolje i tako nego ne koristiti DC++ uopshte, jer "Sa ADSL konekcijom ćeš teško šta tu uraditi", kako reche jedan uvazeni kolega ..sva moja potonja pricha je odgovor na izjavu

Ok, promenio sam. Sto se tice tvog problema, iskreno vise se ne secam, ali posto u sledecih nedelju dana planiram da apdejtujem moje znanje o dc++ videcu da ti pomognem. Nisam bio tu cetiri meseca pa ko zna sta sve ima novo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nije kod nje antivirus u pitanju vec podesavanja, i to 99% oko rutera zato sto je neki nov. Avast ne moze da pravi problem.

Bio sam u pravu, sredjeno je Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:27:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.