Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:59:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DC++  (Pročitano 337009 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Zasto sad u zadnje vreme uopste nece da mi otvori hub listu,kaze server rejected ili server timeout?
I kada ocu da preko explorera otvorim hublist.org nece da mi otvori?

Pa nije sve mi lepo otvara,kad npr. skidam nesto brzina mi je 512 Kbps,upload isto tako,jedino www.hublist.org nece da mi otvori i samim tim nece da skine hublistu ali kad se povezujem direktno na neki hub onda naravno radi ali ne znam u cemu je problem...

Da kliktao sam ko nenormalan,ajde da sacekam pa da vidim hvala u svakom slucaju

Иста ствар и код мене..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

i kick lama's ass

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni kaze:
"Download failed: An existing connection was forcibly closed by the reomte host"

sto ce reci, pristojno me odjebao! i tako vec duze vrijeme, a nisam pravio nikakve promjene.
kontam da se "tamo" nest sjebalo.

ima netko ideju?
IP sačuvana
social share
jedan je bjelica nenad!!!! bjelica neeeeenaad! jedan je bjelica neeeenad!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo objasnjenja:

Citat
The public hubs list is not online all of the time. Sometimes the public hub list does not load beacuse the Server  is down or you need a new URL in your SETTINGS for public hub list.

connection refused by target machine means that the hub that you are trying to connect to is not online. Try another.

Citat
http://dcplusplus.sourceforge.net/fo...pic.php?t=7106

this thread on dc++ forums has several alternatives

to change lists, go to settings/download/ and paste one into the public hubs url window
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Нађо' један коначно који ради
на овој адреси
,а то је овај : http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 .Можда има још који,кога занима нек види...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
da, taj retko kad ne radi Wink samo sto je potpuno drugacija lista, tipa novozelandski kanali sa animal sex-om itd.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
da, taj retko kad ne radi Wink samo sto je potpuno drugacija lista, tipa novozelandski kanali sa animal sex-om itd.
Право да ти кажем,појма немам...од оних неколико са сајта овај је први који је радио па рек'о да га поставим...у филтер сам укуцао serbia и избацио ми је три наша хаба.Није много,ал' мож да послужи...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
nisu losu ti srpski hubovi iako su skroz razliciti, ima dosta poseta. ja sam ga cini mi se nasao nekako preko elitesecurity-a...
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
cudi me da niko nije postavio pitanje u vezi wirelessa, e pa ja cu
pre izvesnog vremena sam skinuo strongdc++ 1.00 rc10 i posle par dana zezanja nista, danas sam opet isprobao ali prvo sam pazljivo sve procitao i uradio kako je napisano od 1 do 21 strane ove teme i radi, kaci se na hub kao lud medjutim search opcija a kamoli file list ili download ni glasa da puste!! probao sam vise domacih i stranih hubova 30gb share 3 dl i 3ul slota, nista! ovako mi izgleda podesavanje posle kog je proradio DC! usput, nemam firewall ali ako se neko razume mogao bi da kaze da li ima veze sto LAN kablom idem do AP-a pa onda wireless kablom do antene, a sve to govorim zbog AP-a jer opet on ima svoju ip adresu izmedju racunara i interneta gde dobijam svoju dinamicku adresu! mozda prvo treba negde da ukucam ip AP-a pa onda ip kompa??!?!

ljudi pomagajte, hvala

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

corel.jpg
(84.17 KB, 663x499)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
@unxsr
Pazi ovako..ne znam za wireless, ja sam na adsl, takodje nemam firewall, ali sam imao problem slichan tvom. Mene je plus zajebavalo to shto mi je pucala veza s vremena na vreme..Na srbija hubu mi je jedan mod reshio problem..Prvo sam proverio dal je u Internet options/connections/settings/properties/netwoking u Internet protocol sve podesheno na automatic configuration. Poshto mi je DC podeshen kao i tvoj na slici, lik mi je rekao da obrishem TCP i UDP vrednosti, pa restartujem DC. Kada sam ga restartovao, u tim poljima su bile neke druge vrednosti, a od tad radi bez problema..Ponekad to brisanje treba ponoviti vishe puta..Jbg probaj pa javi dal je upalilo. Inache, bash zbog tih problema sam probao skoro sve DC programe do kojih sam doshao. Kod mene se najboljim pokazao PeerWeb, i josh uvek ga koristim..
Pozdrav
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:59:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.