Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:21:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DC++  (Pročitano 339146 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Koji firewall koristis? Probaj da ga iskljucis pa vidi onda da li radi. A najbolje bi bilo da nadjes vremena da procitas sve strane jer ih nema mnogo a na sve probleme je odgovoreno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung A50
Pa Koristim...Za Sad ZoneAlarm...Evo Upravo Sam Sad Probao..Opet Isto..A Sutra Cu Pokusati Da Nadjem Vreme Pa Procitati Sve Polako..Ako Vec Kazes Da Cu Naci Odgovor...U Svakom Slucaju Hvala
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uputsvo za DC++

Takodje je veoma vazno da znate da mozete nastaviti skidanje i od nekog drugog korisnika (usera). Na primer, poceli ste skidati film ¨Boj na Kosovu ¨, skinuli ste ga pola, ali se osoba od koje ste ga skidali ne pojavljuje vise (ili na primer niste zadovoljni brzinom i ne zelite vise nastaviti skidanje kod te osobe). Odete ponovo na search, nadjete film kod nekog drugog, selektujete ga, zatim desni klik (mis), i idete na download to... Browse, zatim nadjete gde je film koga ste vec pola skinuli,selektujete ga i kliknete na ok. Film ce nastaviti da se skida od te druge osobe.

Vazno: morate paziti o formatu - na primer ako ste skidali film u avi formatu , ne mozete nastaviti sa filmom koji je u mpeg !!!!
Isto vazi i za muziku , igrice...

Izvor: Unknown

Imam instaliran StrongDC++ ali kod mene izgleda ne funkcioniše ova stavka ili je ja nemogu pronaći. Naime kad krenem da skidam nešto, on mi ne ostavlja ništa vidljivo u folderu za smeštanje podataka. Pokušao sam samo sa muzikom (nisam filmove skidao) i na primer kad neko od koga skidam ode offline ja bi trbalo da imam neki vidljivi fajl u folderu gde mi skida podatke. Ali ja nemam ništa tako da nemogu upotrebiti ovu funkciju. Dali je to do verzije DC++, dali se taj podatak negde drugde smešta, ili ja to neznam da podesim?

I još jedno pitanje. Istovremeno sam koristio DC++ i uTorrent (neznam jel se to sme)? Prvo mi je torrent prijavljvao greške što smeštam njihov download u šerovan folder DC++. Izdvojio sam njihov download u odvojen folder i torrent je nastavio da radi ok! Onda se pojavilo na DC-ju greška da moram promeniti port jer ga delim sa nekim drugim programom. Naravno nisam znao koji pa sam deinstalirao ceo DC i ponovo ispočetka instalirao i podesio gde je on sam stavio nove portove.
Jel sam ga morao deinstalirati ili sam jednostavno mogao upisati druge portove (i koje)? U čemu je problem? Napominjem da sam ga koristio zajedno sa uTorrentom i obadva programa su skidala podatke. Inače imam umrežena dva kompa (preko matičnih ploča) i pristup sa oba na adsl bez rutera. Ovo napominjem samo da se zna ako je tu možda problem!

I ajd ješ jedno pitanje (valjda neću biti dosadan). Imao sam dosta hubova u favoritima koji su se automatski pokretali (oko 20-tak).Sad sam uzeo samo jedan Srbija hub (možda je i tu bio problem?). Ako može neki predlog za par dobrih, velikih (broj korisnika), korisnih hubova. Ovo je malo glupo ali ako može iskreno bez reklamiranja!!! Prvenstveno DC koristim zbog muzike (mp3-ja)! Toliko od mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Imam instaliran StrongDC++ ali kod mene izgleda ne funkcioniše ova stavka ili je ja nemogu pronaći. Naime kad krenem da skidam nešto, on mi ne ostavlja ništa vidljivo u folderu za smeštanje podataka. Pokušao sam samo sa muzikom (nisam filmove skidao) i na primer kad neko od koga skidam ode offline ja bi trbalo da imam neki vidljivi fajl u folderu gde mi skida podatke. Ali ja nemam ništa tako da nemogu upotrebiti ovu funkciju. Dali je to do verzije DC++, dali se taj podatak negde drugde smešta, ili ja to neznam da podesim?

Odgovor za Strong, slika vredi 1000 reci:

Citat
I još jedno pitanje. Istovremeno sam koristio DC++ i uTorrent (neznam jel se to sme)? Prvo mi je torrent prijavljvao greške što smeštam njihov download u šerovan folder DC++. Izdvojio sam njihov download u odvojen folder i torrent je nastavio da radi ok! Onda se pojavilo na DC-ju greška da moram promeniti port jer ga delim sa nekim drugim programom. Naravno nisam znao koji pa sam deinstalirao ceo DC i ponovo ispočetka instalirao i podesio gde je on sam stavio nove portove.
Jel sam ga morao deinstalirati ili sam jednostavno mogao upisati druge portove (i koje)? U čemu je problem? Napominjem da sam ga koristio zajedno sa uTorrentom i obadva programa su skidala podatke. Inače imam umrežena dva kompa (preko matičnih ploča) i pristup sa oba na adsl bez rutera. Ovo napominjem samo da se zna ako je tu možda problem!

Posto problem vise ne postoji jasno je gde je bio i nema potrebe da ga trazimo ponovo.

Citat
ajd ješ jedno pitanje (valjda neću biti dosadan). Imao sam dosta hubova u favoritima koji su se automatski pokretali (oko 20-tak).Sad sam uzeo samo jedan Srbija hub (možda je i tu bio problem?). Ako može neki predlog za par dobrih, velikih (broj korisnika), korisnih hubova. Ovo je malo glupo ali ako može iskreno bez reklamiranja!!! Prvenstveno DC koristim zbog muzike (mp3-ja)! Toliko od mene!

Dovoljno ti je jedan ali vredan, vise mogu da guse.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeste 1 slika vredi hiljadu reči ali si me sa ovom totalno zbunio. Kao prvo uspeo sam rešiti taj problem oko podešavanja mesta gde se nalaze fajlovi koji nisu skinutii. To je OK! Ali si me zbunio sa ovim ostalim podešavanjima. Ja sam baš detaljno pratio tvije podešavanje sa početka post ali sad vidim po ovoj slici da nam se ona razlikuju. Bar ova u opciji Limits. Doduše ti si tamo objašnjavao za DC a moja verzija je Strong pa sam uz malo više pažnje pokušao tačno da popunim setup. E sad gde je greška neznam ali imam molbu za tebe (samo me nemoj terati da po xx. put čitam ceo post   Smile). Ako možeš da pošalješ slike od sledećih kartica StrongDC++:
- Conection setings (naravno ako smeš)
- Sharing
- Downloads
radi detaljnijeg podešavanja na idealne uslove downloada. Znam da te svi mi ovde smaramo ali ti si tu da odlučiš kome ćeš pomoći a kome ne. Nadam se da me nećeš odbiti pred ovolikim auditorijumom  Smile i da ćeš mi pomoći. Činimi se da sam već negde primetio te slike ali neznam i nesećam se gde. Unapred zahvalan i nadam se da te nisam smorio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pazi, ako ti sve lepo radi po podesavanjima koje sam objasnio sta ce ti moja podesavanja?! Ja koristim samo jedan hub koji je lokalni pa sam sve podesio po njemu sto tebi mozda nece odgovarati, kapiras?!

Nemoj ispravljati nesto sto radi dobro tj. sto se ne treba ispravljati Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok, ok! Onda je tu greška. Ja sam video da nam se ne poklapaju podešavanja pa sam zbog toga mislio da nisam dobro podesio. Sad vidim zašto nam se razlikuju.
Inače meni relativno dobro radi ali koliko sam čitao ove postove sa početka foruma, to tako treba. Moj najveći neprijatelj je brzina i čekanje. Možda sam ja malo nestrpljiv (priznajem da jesam) ali koliko znam to zavisi od mnogo faktora koji su ovde xxx. puta ponovjeni.
Znači ostaje ono staro pravilo: "bolje vrabac u ruci nego golub na grani." Hvala!

PS. Niko nije spomenuo dali je problem da se zajedno koristi dc i torrenti! Verujem da nije jer ih ja koristim u kombinaciji zajedno. Nadam se da ne grešim i da smem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Meni uopste nije tesko da stavim slike mojih podesavanja ali to moze samo dati odmogne a ne da pomogne kao i drugima.

Citat
PS. Niko nije spomenuo dali je problem da se zajedno koristi dc i torrenti! Verujem da nije jer ih ja koristim u kombinaciji zajedno. Nadam se da ne grešim i da smem!

Ja koristim Strong DC++, eMule i BitTorrent ali download za svaki ide u poseban folder tako da nemas problema.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k550i
skinuo sam dc++ 0.698 e sad me interesuje gde da ukucam ip adresu jer sam sve zivo  pretrazio i nema nigde da se ukuca
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
skinuo sam dc++ 0.698 e sad me interesuje gde da ukucam ip adresu jer sam sve zivo  pretrazio i nema nigde da se ukuca
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Znaci da nisi pazljivo procitao upustvo u prvoj poruci ove teme!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:21:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.