Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: David Icke - Freedom Road - The Human Journey 7000 BC - 2012 AD  (Pročitano 30044 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ma da, bice da sam ja pobrkao lonicice jer svetom zaista vladaju vanzemaljski reptili koje je ovaj "novinar" u svojim knjigama tako ubedljivo raskrinkao Smile

Ja sam ti rekao da je razlika u tome da je Stiven King pisac horor romana,a Icke je novinar istrazivac....a to da li je raskrinkao ili nije, prepusticu svakom da  misli sta hoce .... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Ma da, bice da sam ja pobrkao lonicice jer svetom zaista vladaju vanzemaljski reptili koje je ovaj "novinar" u svojim knjigama tako ubedljivo raskrinkao Smile

U pravu si. Ok. A jel' si se ikada zapitao, "Da li si u pravu ??" Icke mozda izmislja, nasao izvor love, crpe od zaludjenika, ... ajd' on nije u pravu.
Vratimo se malo u proslost. Da li su iste motive imali Djenovljani ?? 1608-e godine. Pitaces zasto to pitam. Ako te stvarno to interesuje, procitaj o tome sta je ceo grad tada video, i koji zapis su ostavili tadasnji ljudi. Zove se Djenovski manskript.  Smile

Evo ti jedan deo:

" ... In the month of August, 1608, couriers of celestial pesstilance appeared, foretelling the tragic invasion to come...
... Romans made sacrifices to the Gods on seening them arrive ...
... Horrible beings with arms covered in scales, with snakes wrapped around their arms, emerged from the sea, screeching and screaming ...
... In the city of the Nice it rained blood ...
... Carriagers of fire were seen in the sky being pulled by the frightening creatures ...
... Some had the body of a man ...
... Some had bodies of women ...
... And they had heads shaped like Dragons ... "

Pa reci onda tim ljudima isto ono sto bi i za Icke-a rekao. Zato ja ne volim da se zalicem u izjavama. Mnogo toga nam jos nije predoceno.

Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2009, 05:24:16 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Moze i ovo da posluzi svrsi.....link

Hmmmm,Lighte... slutim da ti imas ceo Djenovski manuskript Smile
Bilo bi lepo da ga okacis ovde,voleo bih to da imam...naravno ako nije preveliko za postavljanje Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2009, 10:37:39 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Nemam u celosti, samo isecke. Malo neceg za "zanimaciju".

Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

U pravu si. Ok. A jel' si se ikada zapitao, "Da li si u pravu ??" Icke mozda izmislja, nasao izvor love, crpe od zaludjenika, ... ajd' on nije u pravu.
Vratimo se malo u proslost. Da li su iste motive imali Djenovljani ?? 1608-e godine. Pitaces zasto to pitam. Ako te stvarno to interesuje, procitaj o tome sta je ceo grad tada video, i koji zapis su ostavili tadasnji ljudi. Zove se Djenovski manskript.  Smile

Evo ti jedan deo:

" ... In the month of August, 1608, couriers of celestial pesstilance appeared, foretelling the tragic invasion to come...
... Romans made sacrifices to the Gods on seening them arrive ...
... Horrible beings with arms covered in scales, with snakes wrapped around their arms, emerged from the sea, screeching and screaming ...
... In the city of the Nice it rained blood ...
... Carriagers of fire were seen in the sky being pulled by the frightening creatures ...

Pa reci onda tim ljudima isto ono sto bi i za Icke-a rekao. Zato ja ne volim da se zalicem u izjavama. Mnogo toga nam jos nije predoceno.

Smile
Ovo sto si naveo spada u kategoriju "UFO sightings" samo sto je iz srednjeg veka, ne vidim tu nicega cudnog niti vrednog neke posebne paznje. Svaka kometa ili veci meteor je tada protumacen kao bozji znak ili opomena a o drugim pojavama sujeverja poput spaljivanja vestica da i ne govorimo. Inace, te 1608. je koliki broj ljudi bio pismen? Koliki je broj verovao da je zemlja okrugla, sto je tada u najmanju ruku bilo kontroverzno stanoviste? Te 1608. godine ni oni koji su bili koliko toliko pismeni nisu primera radi znali ni neke najosnovnije stvari o svetu oko sebe, poput delovanja gravitacije, to je bilo pre nego sto se rodonacelnik fizike Isak Njutn uopste rodio. A tu gde nema znanja, ima verovanja i raznorazne simbolike kao zamene za nedostajuce znanje. U to vreme su se tracevi prenosili na pergamentima dok se danas stampaju u Kuriru i slicnim listovima, ali sustina je ostala ista. Nauka je od tadasnjih dana dosta napredovala, ali ljudska priroda i urodjena sklonost ka sujeverju se nije promenila ni za promil, kao sto se naravno nije promenilla ni sposobnost nekih da tu ljudsku sklonost iskoriste za svoju licnu korist i promociju. Eno ti Rona Hubarda, stvorio je ceo kvazi-religijski pokret na osnovu nekih prica koje spadaju u sferu naucne fantastike i kvazi-psihologije, ovaj David Icke ga oponasa ali za sada ne sa istim uspehom. Naravno, da se vratimo na taj sredjevekovni izvor, danas bi takve price o letecim kocijama (a zasto letece kocije, pa to je bilo glavno prevozno sredstvo srednjevekovnih "vanzemaljaca" cije su letelice napredovale uz napredovanje znanja onih koji ih "vidjaju" Wink) na nebu bile oborene prvo u nacelu zakonima fizike i gravitacije, a potom bi neko i preko Google Earth:a i satelitskih snimaka mogao proveriti da li su zaista neke letece kocije predvodjene nekim cudnim bestijama preletele neki grad ili podrucje. Tada toga nije bilo, pa se nekome padavina meteor(it)a sto je samo po sebi bila neobjasnjiva pojava lako mogla uciniti kao ovo ili ono u skladu sa njegovim religijskim i drugim verovanjima ili potrebama...
« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 13:42:09 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

mislim da je ovo sustina!!!!
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Izgleda da ljudi zaista obracaju paznju samo na ono za sta bi imali neko objasnjenje. Ne mislim nista zlonamerno, tako mi svega.
Ali zasto se ovo preskace. Da li za ovo treba pismenost kako bi se primetilo nesto??
Citat
Da ne cepidlacim na dalje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ljudska masta cini cuda Wink Ako ti mislis da je nesto posebno to sto su neki bednici sa pocetka 17. veka povezali kisu meteorita sa mitoloskim pojavama tadasnjeg doba, sta tek onda reci za otkrivanje vanzemaljaca na Mesecu u 19. veku, kao i otkrivanje dokaza za postojanje civilizacije na Marsu isto u 19. veku. Pa i pocetkom 20. veka (tada smo vec navodno bili "napredni" Smile) je Orson Vels preko jedne svoje radio emisije uspeo samo svojim smislom za dramatizaciju da stvori masovnu histeriju povodom navodne invazije vanzemaljaca na zemlju. Uostalom, kako mislis da urbane legende nastaju? Primera radi, neko isprica kako je navodno nesto svojim ocima video ili doziveo, pritom mozda i doda nesto poput "majke mi!", a uskoro imas na hiljade ljudi koji se kunu da su to isto videli svojim ocima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Sony xperia
Stvarno je masta cudo. Kako li je samo neki bednik smeo da izmasta "sesir", pre nekih 29000 god

Zaista je bezobrazan. Nije ni vatru umeo da upali, a masta o ... ko zna cemu. Ma hajte kako je samo smeo. I oni ubogi mastari, Dogoni, Sumeri, ... mastali o planetama koje mi u zadnjih nekoliko vekova otkrismo. I jos nam ostavili detaljene podatke o njima. Kako su samo smeli, kako se usudise na tako nesto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
haha pravo u centar!  Smile
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.