Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:50:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinova teorija evolucije?  (Pročitano 73859 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
имам аргументе али немам живаца и снаге.... Smile

То ти је исто к'о и да немаш аргументе.

Sta kaza cika Darvin o osecanjima, razumu, vasioni koja se neprestano krece, o beskonacnosti koja je nedokuciva za nas razum ...

Није обрађивао та питања. Неки други јесу.

A koji je to predak?

Па заједнички  Smile

Recite mi ko ovde moze da poveruje da smo nastali sasvim slucajno, iz big-beng-a
evoluirali "prirodnom selekcijom" u razumna bica.

Многи. Толики су доказали и поверовали да се сад то узима као званична наука.

STA JE TA PRIRODNA SELEKCIJA ???

Опстанак најспособнијих.

pa ljudi zapitajte se kolika bi slucajnost trebala da se napravi tako savrsen ekosistem, fotosinteza, COVEK!

То уопште није случајност, већ једно условљавање другог. Ти гледаш човека и мислиш "у јеботе шта је све морало да се поклопи да би ми изгледали овако", а не размишљаш о чињеници да уопште нисмо морали да изгледамо овако, да ходамо на све ноге итд. итд.

ali da smo i iz big benga nastali nismo nastali slucajno.I naucnik koji se bavi time i kako je navodno dokazao da je svet nastao iz bing benga ne moze da da odgovor kako i zasto  a zna da je tako.

Полако, Јоцо, до пре пар стотина година научник је такође доказао да је земља округла а не равна па нико није могао да да одговор како не склизнемо с ње, па га видиш данас имамо. Полако...

to su me vise puta pitali kako znam.A ja se  Smile i kazem znam  Smile Smile

Ма екстра ти је објашњење, у рангу оних из специјалне школе  Smile

Sumnja je otrov za jednog vernika ...

Зависи у шта верује. Ако зато што верује не сме да размишља, онда јебеш такву веру. Ако не зна ни у шта верује, онда такође.

jednostavno se u neke (elementarne stvari) ne treba previse upustati i postavljati suvisna pitanja...

Да... како је лепо бити глуп  Smile

A sta ako ukljucimo srce i istrazivanje.Ako to sto radimo radimo iz srca i za dobrobit citavog cobencastva.A ne da radimo iz svoje gordosti i samoljubivosti....

Срце је орган који пумпа крв у организам. Не видим начин на који можемо њега укључити у "истраживање" осим ако нећемо само тај орган да истражујемо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Полако, Јоцо, до пре пар стотина година научник је такође доказао да је земља округла а не равна па нико није могао да да одговор како не склизнемо с ње, па га видиш данас имамо. Полако...
A jesi ti to proveri.Otkud znas da je okrugla.Jesi video.Opet verujes drugima.Sta ako se nadje neko i kaze ne zemlja nije okrugla nego....Ili bilo sta drugo.U temi sta drzi zemlju sam rekao da je zemlja toliko dar boziji da mi nismo ni svesni sta sve u njoj ima,sto nam je Bog poklonio...

Citat
Срце је орган који пумпа крв у организам. Не видим начин на који можемо њега укључити у "истраживање" осим ако нећемо само тај орган да истражујемо
vidis to je tvoj problem sto ti srce sluzi samo za to....Ukljuci ga kao i mozak.Ne budi zivotinja.....

Citat
Зависи у шта верује. Ако зато што верује не сме да размишља, онда јебеш такву веру. Ако не зна ни у шта верује, онда такође.
a ti kao sad razmisljas

Citat
sto nisi razmisljo.Ja sto vise razmisljam ja vise verujem.A mogu ti reci da si mi ti u mnogome pomogao.Hvala ti Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2007, 14:24:43 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A jesi ti to proveri.Otkud znas da je okrugla.Jesi video.Opet verujes drugima.Sta ako se nadje neko i kaze ne zemlja nije okrugla nego....

Да, видео сам да је округла, проверио сам и имам доказ - бродови који на чистој пучини нестају, прво им нестаје "грађа" односно "тело" а затим врх.

И наравно да верујем другима који износе валидне доказе. По твојој логици, ти не верујеш ни у Други светски рат, јер га ниси "видео".

Ако се нађе неко, нек изнесе доказе па ћу му поверовати.

U temi sta drzi zemlju sam rekao da je zemlja toliko dar boziji da mi nismo ni svesni sta sve u njoj ima,sto nam je Bog poklonio...

Какиш к'о и обично...

vidis to je tvoj problem sto ti srce sluzi samo za to....

А зашта служи теби?

Ukljuci ga kao i mozak

Укључено је и тренутно ради отприлике на 1/3 капацитета  Smile

Ne budi zivotinja.....

Зашто бих био нешто што нисам?

a ti kao sad razmisljas

Ја размишљам 24/7.

sto nisi razmisljo.

Кад?

Ja sto vise razmisljam ja vise verujem.A mogu ti reci da si mi ti u mnogome pomogao.Hvala ti Smile

Молим и други пут.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Citat
По твојој логици, ти не верујеш ни у Други светски рат, јер га ниси "видео".
Ne nerume da je onako kao sto su ga drugi predstavili i kao sto su nas ucili u skoli.Kao i mnoge druge stvari u zivotu,kao i to da sam majmun ili zivotinja.

Citat
Зашто бих био нешто што нисам?
Kako ne kapiras da time samo umanjujes svoje sposobnosti i oganicavas se.A sad se setih pa ti si budici pandur. Smile
Lele se meni....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ne nerume da je onako kao sto su ga drugi predstavili i kao sto su nas ucili u skoli.Kao i mnoge druge stvari u zivotu,kao i to da sam majmun ili zivotinja.

Али не можеш да оспориш да се није догодио, иако га ниси видео. Као и то да ниси мајмун или животиња  Smile

Kako ne kapiras da time samo umanjujes svoje sposobnosti i oganicavas se

Јел'? А у чему то?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Јел'? А у чему то?
u svemu a najvise u razmisljanju

Citat
Али не можеш да оспориш да се није догодио, иако га ниси видео. Као и то да ниси мајмун или животиња
Da ali mogu da osporim kako se dogodio i zasto se dogodio.Kao i postanak.Niko ne spori da smo se pojavi ali kako i zasto.
Tako da ja nisa majmun jer sam stvoren sa odredjenim sposobnostima koje me razlikuju od majmuna i drugih zivotija.
I vidis koliko ti sam sebe podcenjus time sto si umislio da si mamun....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
u svemu a najvise u razmisljanju

Нешто нисам приметио. IQ ми није мали, чак је надпросечан. Ако ти имаш неки против-аргумент, радо бих га чуо.

Da ali mogu da osporim kako se dogodio i zasto se dogodio.Kao i postanak.Niko ne spori da smo se pojavi ali kako i zasto.

Да чујемо твоју против-теорију?

Tako da ja nisa majmun jer sam stvoren sa odredjenim sposobnostima koje me razlikuju od majmuna i drugih zivotija.

А ко те то оптужује па се тако силно браниш?  Smile

I vidis koliko ti sam sebe podcenjus time sto si umislio da si mamun....

Одакле ти то? Опет си заборавио да попијеш пилулицу па измишљаш ствари, зар не?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2007, 19:07:50 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat

pa, ako nisi zivotinja, onda si ili jednocelijski organizam ili biljka... ili si mozda sastavni deo nezive prirode.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
E, stvarno ne mogu sad da citiram ...  skraticu i samo nastaviti ...
-Zasto, ako je Darvin u pravu, majmuni i dalje ne evoluiraju u ljude? Odnosno zasto samom evolucijom nisu nestali ,
posto su se pretvorili u ljude?
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Evo zasto?

kolaps darvinizma

A za rolendera  i njeu slcne spremam jos slicnih vilmica Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2007, 23:22:29 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:50:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.