Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:37:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinova teorija evolucije?  (Pročitano 74133 puta)
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
@macakz
Khm..sreco? Smile
Objasni ti sreci,ne razumem.Jel' ne treba da volim svoj rod i svoje pretke?
@arlekin
Ja ne mogu da ti objasnim bolesti kao Bozije delo jer one i nisu Bozije delo...
Adam i Eva nisu bolovali,vec su bolesti dosle kao posledica iskvarenosti duha,koji je iskvario dusu,koja je iskvarila telo,grubo receno-a za ostalo ces ti kazati sta mislis,ako hoces...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
LG 4X HD
Citat
Ja ne mogu da ti objasnim bolesti kao Bozije delo jer one i nisu Bozije delo...

na tragu si...
Citat
vec su bolesti dosle kao posledica iskvarenosti duha

kako jedno novorodjenche moze da ima iskvaren duh?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile  'ocu sreco sve da ti kazem, to ti je za ono mila moja...

pa naravno da treba da volis voj rod i svoje pretke... koje ces i cije ces?!
vidis naslov?  Smile
a posto smo svi nastali od adama i eve
(ne zelim ni da razmisljam o incestu... al' kako smo drugacije SVI nastali od to dvoje neznam... a neznam kako su i zasto bili besmrtni i spolni i aseksualni, ili su pak upraznjavali seks seksa radi posto im za mnozenje nije trebao jer su bili besmrtni...Smile
pa postali i smrtni i spolni i sposobni za razmnozavanje... biblijska prica, jel'te)

dakle, posto smo SVI nastali od adama i eve, oni su nam SVIMA zajednicki preci... pa pema tome treba da volis sve ljude, bili katolici, zapadnjaci, amerikanci, crnci, jevreji, hrvati ili sta god.
tako nekako...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2006, 13:09:57 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
ajde pojasni mi nasledne bolesti kao Bozje delo ako mozes,zasto postoje mtrvorodjenchad,zasto se radjaju slepi,sa deformacijama...

Nasledne bolesti nisu Bozije delo, nego posledica isprljanog genetskog koda. To ste sami izmislili, da su nasledne bolesti Bozije delo. Kada se govori o necemu sto je nasledno, onda je to prvorodni greh, a to opet nije Bozije delo, nego ljudsko delo. Mi osecamo mrznju, stid, zavist... zbog tog prvorodnog greha. Najlepse se to vidi na primeru kada su se Adama i Eva postideli svojih telesa, nakon stu su prekrsili Boziju zapovest, da budu poslusni. Takav stid i dan danas osecamo kada izneverimo roditelje, prijatelje ili druge osobe koje su nam drage, a pristali smo na poslusanje njima zbog necega. Covek je stvoren bezgresnim. Neposlusanje Bogu, prouzrokovalo je da se dusa ljudska uprlja. Mrtvorodjence moze biti zbog nemarnosti roditelja, ili neke nesrece koja coveka snadje, sto zbog njegove nemarnosti sto zbog drugih uticaja. No to opet nema nikakve veze sa Bozijim delovanjem. Apostoli su pitali Hrista, sta je ovaj covek koji je bilo slep zgresio pa dase rodi slep, ili sta su njegovi roditelji zgresili, a Hristos rece:"Nisu ni njegovi roditelji zgresili, niti on, nego on se rodi slep kako bi se na njemu javila slava Bozija", jer Hristos ucini cudno na njemu i momentalno isceli ovoga, te on progleda. Dakle ako se nekom nevinom coveku, ne moze nista naci u zivotu lose, a on pati, ili neko njegov drag, onda je to zato sto mu Bog vidi srce, i ocekuje od njega da te nesrece budu na spasenje, na progledanje, na bogopoznanje, jer celik se kuje dok je vruc, i to udaranjem, a ne milovanjem, niti su lekovi za bolesti slatki nego gorki, ali to je ono sto moderni covek nece da shvati.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2006, 13:21:18 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
milostivo, nema sta  Smile

aratos te ta'ke ljubavi... ima jedna pesma cika jove- zmaja gde deca muce macku iz ljubavi...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Smile  'ocu sreco sve da ti kazem, to ti je za ono mila moja...

pa naravno da treba da volis voj rod i svoje pretke... koje ces i cije ces?!
vidis naslov?  Smile
a posto smo svi nastali od adama i eve
(ne zelim ni da razmisljam o incestu... al' kako smo drugacije SVI nastali od to dvoje neznam... a neznam kako su i zasto bili besmrtni i spolni i aseksualni, ili su pak upraznjavali seks seksa radi posto im za mnozenje nije trebao jer su bili besmrtni...Smile
pa postali i smrtni i spolni i sposobni za razmnozavanje... biblijska prica, jel'te)

dakle, posto smo SVI nastali od adama i eve, oni su nam SVIMA zajednicki preci... pa pema tome treba da volis sve ljude, bili katolici, zapadnjaci, amerikanci, crnci, jevreji, hrvati ili sta god.
tako nekako...  Smile

Svakao da ljude treba voleti kao svoju bracu, sve ljude i to Hristovom merom, ne merom ljudi. A to ne znaci da necu nekoga voleti jer je katolik, ili musliman, ili evolucionista, jer je to njegovo licno opredeljenje, ili nesto u cemu se zatekao, nego cu ga voleti po tome jer i on kao i ja po liku Bozijem, i on je ovca kao i ja koja treba da pronadje svoj put do tora Bozijeg. O tome da li neko nekoga voli, najbolje se vidi kada se licno s njim nadje, bilo da ga treba primit u kucu, ili mu treba pomoci nesto itd. Ovako napamet ne vredi govoriti sta treba, a sta ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
LG 4X HD
Citat
Nasledne bolesti nisu Bozije delo, nego posledica isprljanog genetskog koda.
upravo si sam dokazao evoluciju i nepostojanje boga,genetski kod moze da se isprlja,znaci da se promeni...evolucija (sa negativnim posledicama ali ipak evolucija)

Citat
"Nisu ni njegovi roditleji zgresili, niti ono, nego on se rodi slep kako bi se na njemu javila slava Bozija

ja posto se nisam rodio slep u meni ne moze da se rodi slava bozja?
Citat
Mi osecamo mrznju, stid, zavist zbog tog prvorodnog greha.

jel taj greh bese branje "ploda" sa drveta?onog drveta koje je bog stvorio za nas pa nas kaznio sto smo ubrali plod.
Posto ja ne verujem u taj greh i ne osecam se odgovornim za njega,ja ne mogu da mrzim i da se stidim,vec su ta osecanja rezervisana za one koji veruju u boga i "prvobitni greh"?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... costa, naravno da treba govoriti sta treba i sta ne treba,
i svako svojim postupcima stoji ili ne iza svojih reci, i tudjih reci ako istupa u njihovo 'ime'...
jer inace, sto ispisa ti tolika slovca...?

da, siroti ljudi stvoreni bezgresni... pa posle zgresili?! tj. bili neposlusni...
tj. zena radoznala a muz k'o muz- zavela ga, sta reci...
a to sto su ipak zgresili a nisu gresni, je do zlh duhova, tj. demona, nemoguce da je od boga... tako da ipak imamo vise 'bogova' u ovoj tzv. jednobozackoj kosmogoniji...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... sto je dozvolio postojanje demona? i kako su nastali, ako i njih nije on stvorio?  Smile
siroti ljudi u celoj toj baladi u dodju kao marionete...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
LG 4X HD
kako su mogli da zgrese ako su stvoreni po Bozjem liku? I otkud to da bog ima lik?Muski ili zenski? U kom dobu chovecjeg zivota najvise podseca na boga po chijem je liku stvoren?kao beba,sredovechan chovek ili starac?

Mrznja,zavist,stid? i to je po bozjem liku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:37:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.