Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:50:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinova teorija evolucije?  (Pročitano 74326 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Vidite da vas troje koje verujete u u evoluciju ponavlja stalno to kako se zivotinje toboz seksaju.
U nekom zoo vrtu ne znam kom, uoclili su homoseksualni par lingivina, pa su homoseksaulaci digli uzubnu, evo vidite da je biti gay normalno...Je li to stvarno bi otakav par, ili je to samo bila prevara za javnost, ne znam..
Gledeo sam opstanak redovno, i ni govora nije bilo o nekom seksualnom kontaktu van sezone parenja. No kazem, ne cudi me danas da je pocela popularizacija price kako su zivotinje seksualno aktivne, toboze radi uzivanja. To je i princip na kome i opstaje teroija evolucije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... dakle, od pamtiveka (ali pamtiveka!) smo ovakvi kakvi jesmo, i mi i sve sto nas okruzuje... nista se nismo promenili... niti cemo se promeniti... nema promene samo se zavaravamo  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Valjda je svima jasno da civilizacija koju smo stvorili danas nema nikave veze sa evolucijom mozga. Nego je to posledica delovanja u vremenu. Verovatno kada bi se vratili unazad u vreme, nekom ucenom coveku iz recimo II veka mogli uz malo vremena objasniti stanje danasnje nauke, i on bi to shvatio sigruno. Naravno jer ima isti mozak kao mi.

Nase ponasanje se degradira, moral ljudi opada, a civilizacija, i tehnicki progres rastu. To je losa kombinacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
to sto si ti upravo natipkao je nista drugo nego dijalekticki materijalizam  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
i ja mislim,neandertalcu bi lako objasnio sve sto danas znamo jer i on ima isti mozak kao mi...sta?....nema, kazes?... Smile

ma onda ti neandertalci nisu ni postojali....chim o njima nista ne pise u svetom pismu....znaci da i ne postoje i nisi nikad ni postojali...ni kromanjonci...ni australopitekusi  Smile ....  a te kosti i lobanje sto su nadjene...ma to zli atesiti falsifikuju...sram ih bilo...sve cemo mi njih u pakao...u stvari sami ce sebe oni u pakao...jer..ko se ne slaze samnom ide u pakao...mislim to je tako jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
 australopitekus

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

australopitekus.jpg
(26.84 KB, 332x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Hm pravo da vam kazem nemam pojma sta je dijalekticki materijalizam, takoda pre nego sto sam vam odgovorio morao sam malo prosvrljati da se informisem.

Naime marksizam, ili dijalekticki materijalizam je filozofija koja tvrdi da covek u drustvenoj proizvodnji spontano bez njegove volje stupa u odredjene procese prozivodnje koji odgovaraju stepenu materijalnog razvitka. Marksizam kaze ne odredjuje svest ljudi njihovo bice, nego drustveno bice odredjuje njegovu svest.

Sta znaci onda dijalekticki materijalizam? Znaci ono cime smo bili izludjivani 50 godina komunistickog rezima, a to je sto si vise tehnicki razvijeniji, sto vise raspolazes sa materijalnim dobrima, bolji si covek.

Naprotiv ja sam svojim postom samo pokazao da je dijalekticki materijalizam utopija i satanisticka laz, i da je dokaz samo danasnje stanje gde mateijalni razvitak, drustveno bice naroda nikad nije bilo vece, a covek nika nije bio losiji i nego danas.

A to sto sam spomenuo da je civilizacija i tehnicki progres u funkciji vremena, ne moze se povezati s Marksovim tvrdjenjem o spontanom pokretanju prozivodnje. Jer danasnje vavilosnke kule zapada nisu nikakv produkt spontane proizvodnje, nego su posledica hedonizma koji nikada nije bio veci. Lepo se to vidi na kulturama istoka i zapada. Vizantija i kad je bila sila uglavnom je bila bazirana na crkvenoj umetnosti, ako se nesto gradilo bili su to onda isljucivo manastiri i Crkvei. No tek od humanizma i renesanse, kada je Bog vec osetno izabacen iz drustva, pocelo je spontana prozivodnja, i gradjenje novog Vavilona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
i ja mislim,neandertalcu bi lako objasnio sve sto danas znamo jer i on ima isti mozak kao mi...sta?....nema, kazes?... Smile

ma onda ti neandertalci nisu ni postojali....chim o njima nista ne pise u svetom pismu....znaci da i ne postoje i nisi nikad ni postojali...ni kromanjonci...ni australopitekusi Smile .... a te kosti i lobanje sto su nadjene...ma to zli atesiti falsifikuju...sram ih bilo...sve cemo mi njih u pakao...u stvari sami ce sebe oni u pakao...jer..ko se ne slaze samnom ide u pakao...mislim to je tako jasno

Neandretalac je samo Homo Sapiens, kao danasnji covek. .

A Australopitekus je samo obican majmun. Evo imas sliku od iljusina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile otkud znas kakvi su ljudi bili pre par hiljada god?

cuj, losiji... pa svaka genracija ce ti reci to isto... mi smo bili tako divni, a vidi ove danas...ccc...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
Neandretalac je samo Homo Sapiens, kao danasnji covek. .

Smile Smile

Citat
A Australopitekus je samo obican majmun. Evo imas sliku od iljusina.

iako su lobanje slicne(ne iste) australopitekus je hodao uspravno,na dve noge i koristi orudja i telo mu nije bilo prekriveno dlakama kao majmunima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:50:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.