2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:56:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darko Milicic  (Pročitano 14690 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Ma mene ovi uopste nisu razocarali u odnosu na one iz Atine 04 i Bograda prosle godine
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Za Miličića je preveliki teret da bude prva zvezda

zato je smena generacija trebala da bude postepena, a ne da sve odjednom ide preko njega pa da posle kuka kako ga mnogo biju.
a to je istina da nisu delovali kao tim.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Potpuno se slažem...Mislim da bi uz dobrog pleja i on mogao da pruži mnogo više...
Mislim da ovi novi momci koji su tek ušli u reprezentaciju nisu imali pravi uzor na terenu...Mislim da nismo imali pravog vođu u ekipi koji bi u svakom trenutku mogao da organizuje igru...
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Milicic ima veeeeeeeeliki potencijal, zato ga je Detroit i izabrao na draftu, Milicic ima veeeeeeeeeliki problem u glavi, zato ga ke Detroit trejdovao! Ali nije jos kasno za njega, avaj kao sto neko rece ima tek 21 godinu. Nervira me sto ima toliko veliku zelju da lupa banane, da potpuno zaboravi na svog igraca. (naravno neprimerene izjave i losa selekcija suta {mislim na suteve sa distance})
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K550i
Potpuno se slažem...Mislim da bi uz dobrog pleja i on mogao da pruži mnogo više...
Mislim da ovi novi momci koji su tek ušli u reprezentaciju nisu imali pravi uzor na terenu...Mislim da nismo imali pravog vođu u ekipi koji bi u svakom trenutku mogao da organizuje igru...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Šef skauta Detroita:"Draftovanje Miličića nije bila greška"

Tokio, Igor Vujičin B92

Utakmicama u Tokiju pored brojnih trenera prisustvuju generalni menadžeri i skauti gotovo svih NBA timova. NBA liga kao najjača na svetu odavno je u procesu globalizacije, a medju zvezdama lige nalaze se Kinez,Nemac, Argentinci, Francuzi, Srbi... zato ne treba da čudi što se ljudi zaduženi za otkrivanje i praćenje novih talenata nalaze u „Saitama Super Areni“. Jedan od njih, veoma je zaslužan za šampionsku titulu Detroit Pistonsa i draftovanje Darka Miličića sa pozicije broj 2 na draftu 2003.godine. Iako je Darko već daleko od Mičeigena, na Floridi u dresu Orlanda, šef skauta Pistona Toni Ronconi izjavio je u Tokiju da i dalje veruje da će reprezentativac Srbije postati All star igrač i da njegovo „draftovanje"  sa mesta broj 2 nije bila greška:

Toni prvo pitanje. Detroit prošle godine i planovi za sledeću sezonu?

“Mislim da smo opet u grupi favorita za šampionski prsten iako smo izgubili Bena Valasa koji je otišao u Čikago. Ipak, ne zaboravite da su još uvek tu četiri igrača koja dugo igraju zajedno vrhunsku košarku. U medjuvremenu smo doveli i Nazr Mohameda koji je drugačiji tip igrača od Bena jer može i da postigne dosta poena. Zadovoljni smo ekipom kojom imamo pa i pozicijom pred novi šampionat u koji ulazimo pomalo kao autsajderi za osvajanje prstena“

Godinama važite za prvoklasnu NBA organizaciju koja pravi mudre i pravovremene odluke, što je na kraju rezultiralo i osvajanjem titule i nastupom u finalu. Medjutim, čitajući neke članke u američkim novinama počele su da se pojavljuju i neke procene da ste napravili nekoliko grešaka u ovogodišnjem prelaznom roku. Na prvom mestu lako ste se odrekli Big Bena?

“ Mi pored tog gubitka imamo odličnu ekipu. Ne zaboravite da smo pored Mohameda draftovali tri sjajna igrača na ovogodšnjem draftu. Rašid je u najboljim godinama, Tajšon je mlad igrač. Ove godine koristićemo više i igrače sa klupe.Tiho ulazimo u sezonu ali sa odličnom ekipom.

Dosta dugo ste u NBA i pratite njen napredak i sve veću globalizaciju. Zanima me iz vašeg ugla, šta je sledeći nivo i korak u daljem razvoju najjače lige na svetu?

“Verujem da ćemo za početak sve više gledati timove na mečevima u Evropi. Treba očekivati i sve više trening kampova NBA timova van SAD, kao i dolazak ekipa i u Srbiju zašto da ne?“

Trenutno glavnu reč u NBA vode igrači koji su došli sa drafta 2003.godine. Pojavili su se LeBron Džejms, Dvejn Vejd, Karmelo Entoni...Darko Miličić. Njega sam naveo poslednjeg jer ste ga vi draftovali sa pozicije broj 2. Ostali vode glavnu reč u svojim klubovima, jedan je već osvojio i šampionski prsten. Darko je završio razmenom u Orlandu. Da li ste možda prenaglili sa tom odlukom?:

“To je jedan od pet najboljih draftova svih vremena.Lično, obožavam Darka i mislim da će biti strašan igrač. Ako želi i potrudi se, biće i All star igrač. Za njega je samo nebo limit obzirom na predispozicije i talenat koji ima. On je jedan od najkvalitetnijih visokih igrača koji se pojavio na draftu.Medjutim, ja gledam malo drugačije na celu stvar. Mnjogi nas pitaju zašto smo preskočili Karmela Entonija? Imali smo Tejšona Prinsa koji je odličan igrač. U toj godini napadali smo titulu, pa kada pogledate i Darko ima šampionski prsten. S druge strane bio je u jako teškoj poziciji. Pogledajte ko je samo igrao na njegovoj poziciji u to vreme. Rašid Valas, Ben Valas, kasnije je došao i Mek Dajs.Ljudi zaboravljaju da su to tri All star igrača na istoj poziciji na kojoj je igrao i Darko. Iako nije mnogo igrao sticao je iskustvo, bio je u timu koji je pobedjivao, rastao pored iskusnih igrača, i to ga je činilo boljim igračem“

Vaša prognoza za narednu sezonu. Majami je osvojio titulu sa ekipom prepunom zvezda. Ko još može da se uključi u borbu za titulu?

“Majami se nije promenio, svi su i dalje u tom timu. To je dovoljno. Ne treba zaboraviti San Antonio, dok mi vrebamo našu priliku iz drugog plana“, rekao je Ronconi

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
pa ode ova teme u jedan jako zanimljiiv pravac... Milicic istina ima 21 godinu a vec je4 sezonu u ligi... Kao sto text gore kaze on je u ekipi imao 3 All star igraca na 4-5 sto znaci da nije mogao da se bas tako lako nametne... Jeste da je on 2 pick, ali opet kad ispred sebe imate zveri kao sto su Wallaceovi, onda mi je potpuno jasno zasto nije igrao...
Sto se izjave tice u potpunosti je u pravu, znam da mozda to deluje prosto, ali imajte na umu da je intervju bio posle utakcice dok je sve jos vruce i puca od adrenalina... Znam, recicete da je zvezda kontrolisao bi se, ali zar i vi ne psujete kad se polomite da nesto postignete i onda dodje neko ko se pravi pametan i sve vam to zasere... On je stvarno igrao kao zver protiv Argentine, skakao je, sutirao, asistirao... Ali nije vredelo i ako je bio na dohvat ruke pobedi... Tako da, opravdavam ga ali mozda je mogao kasnije da se izvine za to sto je rekao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma Darko je kralj! Decko stvarno zna da igra ali mu je jako slaba pomoc od saigraca. Kad bi imali u reprezentaciji jos jednog centra na kojeg treba odbrana protivnickog tima da pazi kao sto je slucaj kod spanaca (Gasol i Garbahosa) onda bi i Darko dobio malo vise prostora u igri i bio bi malo rasterecen, tj. igrao bi poziciju 4 koja mu i najvise lezi a ovako on mora da igra i 4 i 5 posto nijedan centar u nasoj reprezentaciji nije se pokazao sposoban da mu malo pomogne pro skoku. Dobra stvar je ta sto i ljudi u NBA shvataju da nisu pogresili u vezi Darka i da je on stvarno veliki talenat. Sto se tice njegovih izjava mislim da covek i treba da kaze to sto misli a ne da krije, a svakako svaki igrac kad malo ostari bude i zreliji tako da ce i on manje komentarisati na ovaj nacin koji je radio do sada. Puno je talentovanih igraca u Srbiji koje treba samo malo vise motivisati da se bore za svoju drzavu, a mislim da ce se to i dogoditi posto cemo odsada igrati napokon za nasu drzavu Srbiju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Sto se tice njegovih izjava mislim da covek i treba da kaze to sto misli a ne da krije, a svakako svaki igrac kad malo ostari bude i zreliji tako da ce i on manje komentarisati na ovaj nacin koji je radio do sada.
nesme da govori ono što misli ako nema osnovne kulture. Jedno je govoriti da su te sudije oštetile a drugo je da ih blatiš i nazivaš pogrdnim imenima.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
hehe... a ti kao nikad nisi navijao sudija ped..u Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:56:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.