2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:28:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darko Milicic  (Pročitano 14863 puta)
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson p900
Uf kad se setim izraza lica Vanje Grbica,elana Saleta Djordjevica,ginjenja na terenu Sinise Mihajlovica...e to je bilo ono sto treba da ima svako ko igra za svoju zemlju.
Nasao si pravu trojku,ali imamo li mi toga jos ???
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Ne, ali vise bih voleo da ne odemo ni na jedno prvenstvo u narednih deset godina, nego da mi Svabe i Ameri osvajaju medalje...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga.. ne mora svaki biti takav... Italija ima jednog Djenara pa su prvaci sveta.. nisu oni prvi samo zbog njega.. on je jedan od faktora, ali mnogo znaci kad imas u timu coveka koji je takav...
Evo... ovi klinci sto su pre prvenstva uzeli titulu u u21 konkurenciji su imali par igraca koji su kidali... recimo Pekovic je bio fenomenalan.. zasto on nije isao umesto balerine u vidu Koste Perovica ne znam.. ali je trebao...
Vise volim da vidim i igraca koji nema kvalitet ali ima zelju nego da gledam balerine kako i kad sutiraju paze da se ne povrede... primeri... Vesa Petrovic, Nenad Kovacevic, Igor Duljaj, Albert Nadj, Djuro Ostojic, Igor Radovojevic, Miroslav Raicevic etc etc etc... Ljudi ginu.. ako ne uspeju niko ne moze nista da im kaze.. jednostavno zna da su dali 200% i da to nije bilo dovoljno.. a ovo... kaze Sakota sa pojacanjima... kojim pojacanjima?! Nenad Krstic je pojacanje? Jos jedan centar koji ne ume da igra centra? Treba da nam najbolji skakaci budu Raicevic (208cm) i Miloje (199cm).. Stojakovic koji ce doci povredjen pa ce se odmarati jedno 2 meseca... Vujanic koji nije posteno odigrao 5 utakmica vec 5 godina... Radmanovic koji je vazda bio veseljak koji jede banane dok trener govori... kako ja to rekoh jednom.. omiljeni tip igraca mi je onaj koji ne zna a hoce i voli... mogu da podnesem da nas neko nadigra ako smo pokusali sve.. ne mogu da podnesem da gledam kako Tomasevic sutira trojku za kraj utakmice, kako se 4 godine vec utakmice gube u poslednjih 2 minuta jer jedna picka nece da doda drugoj....
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 00:00:35 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
Iskreno nesto se ne secam da je Mihajilovic ginuo za reprezentaciju... Davao je autogolove to da... Za njega se uvek pricalo da igra slabije nego u klubu, dao je gol samo protiv Irana na SP da ja znam ali necemo vise o njemu...
Raicevic se bori... takodje zanimljivo, ali taj covek se gubio na terenu... Ako se bori za zemlju zasto to ne pokaze, gde mu je bio onaj temperament iz Zvezde, da li je jednom zakucao kao covek... tesko...
A sto se balerine tice, stvarno me cudi da se neko pogubi onako na terenu, ali eto i to se desava... Ono sto je po meni bolje resenje bilo jeste Vanja Plisnic, i zaista me cudi zasto ga nije zvao...
A da se vratimo na temu, tj Milicica, po meni decko se zaista borio, pokazao je da je talenat, i da nije bilo mnogo buke ni oko cega... Mozda je bio pomalo ishitren ali imajte na umu da on ima samo 21 godinu... Sto znaci da on jos najmanje 10 godina moze da igra za reprezentaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Iskreno nesto se ne secam da je Mihajilovic ginuo za reprezentaciju... Davao je autogolove to da... Za njega se uvek pricalo da igra slabije nego u klubu, dao je gol samo protiv Irana na SP da ja znam ali necemo vise o njemu...
Ja se secam barem 5 golova.. protiv finske, svajcerske, rumunije, irana, slovacke... protiv kine u beogradu kad niko nije mogao da potrci on je ubio coveka u glavu iz kornera i pobedili smo 1:0....
Posle SP narednih 5 utakmica je prakticno sam vodio ekipu.. on nas je i odveo na SP u barazu protiv Hrvata..
Autogolove? Postigao je jedan. Ceo jedan.
Kad je pogodio precku protiv Rusa svi su ga pljuvali sto nije dao gol.. covek je libero.. ima najbolji sut na svetu i u 36 godina.. to sto majmuncici u napadu ne mogu da ubodu vola nije njegova krivica... on je tu da nabaci i pokusa da ubaci.. bio je samo bonus i onakvom timu koji je bio 3 klase iznad ovog danas...
Citat
Raicevic se bori... takodje zanimljivo, ali taj covek se gubio na terenu... Ako se bori za zemlju zasto to ne pokaze, gde mu je bio onaj temperament iz Zvezde, da li je jednom zakucao kao covek... tesko...
Inace imao je prilike kao u Zvezdi i imao je saigrace kao u Zvezdi..
Citat
A sto se balerine tice, stvarno me cudi da se neko pogubi onako na terenu, ali eto i to se desava... Ono sto je po meni bolje resenje bilo jeste Vanja Plisnic, i zaista me cudi zasto ga nije zvao..
Balerina tako igra i u Partizanu... lako je biti balerina kada nema ni pristojnog centra sa druge strane a sa tobom u timu je Miloje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
čini mi se da Je Miličić tema Smile
Jedina mana mu je što je zbog naše finansijske situacije u državi morao mlad da napusti školovanje i ode u Ameriku,u Evropi bi stekao ugled.Dečko ume da igra košarku,nedostaje mu koja lekcija iz osnovne škole,ali bože moj nije jedini.Sa godinama i iskustvom počeće da razmišlja kao amerikanac,a onda zbogom Srbijo.Žao mi je što neće osvjiti neko prvenstvo pa da posle košarkaške karijere  kupuje nekretnine po Srbiji,slika se sa predsednicima,reklamira sinalko....Kladim se da će sledeće godine morati da otkaže poziv selektora zbog zalečenja povrede koju vuče još sa ovog prvenstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Tema Darko Milicic nije licno Darko Milicic vec odnos cele jedne generacije mladih koja treba da zameni starije.. u svim sportovima... pa i u kosarci..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Pazi moje je misljenje da 2.pick na draftu ipak mora da izgradi neko ime dok je ovaj sedeo na klupi u Hemofarmu.Jednom je rekao kako nije igrao na utakmici na kojoj je bio onaj West zato sto ga je ''boleo stomak'', malo glup izgovor za jednog profesionalca???
Izmedju ostalog najvise mu zameram sto je na svakoj utakmici u japanu imao ocajan sut iz igre!!Od kada centi sutiraju a onolike distance, skoro sa trojke, valjda imamo neke sutere u ekipi majku mu? Sto se tice horoga i banana svaka mu cast ali cini mi se nedovoljno da bi ga zvao u tim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tema Darko Milicic nije licno Darko Milicic vec odnos cele jedne generacije mladih koja treba da zameni starije.. u svim sportovima... pa i u kosarci..
Pa,kad ponovo pročitam ono što sam napisao...ustvari to je to!!!  Ljudi,kojim sportom možete u Srbiji zaraditi za dostojan život.Darko(personifikacija mladih sportista) je mlad,ponesu ga emocije,duh burne i časne istorije,SRBIJAAAAA,i te fore,igram za narod...ma kome se još jebe za narod. Sale Đorđević je jednom prilikom rekao da u vreme njegovog odlaska u NBA nije znao šta je menadžer i koji posao on obavlja.Danas su menadžeri i prosvetni radnici,na vreme deci objasne da za ideale ginu budale.Ako bi evolucija za koju godinu iskorenila novinarstvo kao vid informisanja,a čovečanstvo verovalo samo viđenom svojim očima možda i bude nešto od našeg sporta.Vlada Stojković golman Nanta,pre dva meseca izbio zube na treningu,,ako treba,za Srbiju i ruku do lakta dajem'' kupio me za sva vremena,samo takvi nam mogu pomoći,velikog srca i kratke pameti,a narod će sve to pozlatiti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
darko milicic je jedan od boljih mladih igraca na balkanskim prostorima ali preko okeana je dosta slab za razliku od njegove draft generacije evo primera samo james, anthony, wade, hinrich, caman, bosh sve je to njegova generacija a svi su vec zvevzde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:28:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.