Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:22:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dara Bubamara  (Pročitano 2926849 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

27.jpg
(14.91 KB, 200x321)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ima li veca slika????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1084
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung e730
divlja svinja ...     Smile
IP sačuvana
social share
Jednoga dana kada ostanes sam na bojnom polju i kada dodju neprijateljske zene,deca i psi da te rastrgnu na komade ispali sebi metak u glavu  I UMRI  KAO HEROJ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
fuj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola 
Rat između Dare Bubamare i Ace Lukasa tek se sad razbuktava. Posle "Grand festivala", plavokosa Novosađanka je izjavila da je pobedio klošar, a u prošlom broju "Sveta" ironično je poručila: "Ko još Lukasa uzima za ozbiljno?! Svi znamo ko je on, šta radi..." Isprovociran činjenicom da ga Bubamara i dalje ne ostavlja na miru, Aca je rešio da se javnosti obrati otvorenim pismom:
“Ova naša napaćena Srbija puna je samoubica i kamikaza, pa tako evo još jedne koja se, ničim izazvana, nameračila na mene. Pokušaću da objasnim ponešto i gospođici vrlo čudne fizičke spoljašnjosti!
Nije istina da sam ikoga prozivao posle festivala, a pogotovo ne nju! Jer, zašto bi pobednik bio nezadovoljan? Prava istina je da se odmah po proglašenju pobednika jedna mala, nezadovoljna grupica učesnika odvažila na glupe i uvredljive komentare na moj račun. U tome je prednjačila dotična, te je dan posle u dnevnom listu 'Alo' osvanuo ogroman naslov ispod kojeg je bio mini-intervju te mini-pevačice, koja više liči na ženu Paje Patka Patu, nego na Mini, pod naslovom: 'Klošar dobio nagradu'. Za takvu uvredu bi trebalo da dobije šamarčinu, po srpski, pljusku, ali to nisam uradio, jer sam fino vaspitan i nikad ne dižem ruku na ženu, pa ni na ono što podseća na ženu. Mada, ne bih ni iz drugog razloga - da joj, ne daj bože, od šamara ne iscure lavina botoksa i kilogrami silikona, kojima je tako zdušno htela od sebe da napravi nešto nalik punjenoj plovki!
Glupost je da sam se ja zaželeo novina, jer me novinari traže po šest meseci kad žele da naprave intervju sa mnom. A isti takođe znaju, a to mogu i da potvrde, da je ta 'barbika za gojaznu decu' počela da ih davi obaveštavanjem i kad ide u toalet. Verovatno uobrazivši da je toliko popularna da celu naciju zanima stanje njenog probavnog trakta! Stoga se u njenom gradu, pod njenom direktnom komandom, uvek nalazi nekoliko dežurnih paparaca koji moraju da budu spremni kad njen valjda verenik, imam utisak vrlo retko, odluči da je poljubi. E, onda se ona namesti da je slikaju tako da može da se hvali kako i nju ima ko da ljubi.
Psihijatre je zagolicala izjava gospođice 'Miss dvocifreni IQ' u vezi s mojom i njenom (?!) popularnosti. I dalje ne mogu da verujem da mi od sveg srca želi da budem popularan kao ona! Ta, uzvišeno rečeno, GLUPOST bila bi srazmerna tome da je kućicu za kerove stavila pored 'Beograđanke' i onda počela sve nas da ubeđuje da je njena pseća kućica veća. Koliko je ona sada popularna, toliko sam ja bio u četvrtom razredu osnovne škole, kad sam na opštinskom takmičenju pevao Balaševićevu pesmu 'Računajte na nas'. Sudeći po sadašnjoj visini te 'dive', ona je do svog četvrtog razreda živela u inkubatoru. Razmatrajući njenu pojavu, verujem da je imala oko petnaestak centimetara kad se rodila, te je nisu pustili iz inkubatora sve dok nisu utvrdili da može sama da se popne na trotoar.
Imam potrebu i lično da joj se obratim: 'Malena, ali i široka, iskompleksirana zloćo, znaš li ti koliki bi genocid morao da se izvrši nad mojim fanovima, da bi onda ti mogla da pokušaš da izračunaš koliko ti još stotina hiljada istih fali?! Pa da onda stidljivo pomisliš da se porediš s popularnošću ACE LUKASA. Kad sledeći put budeš imala svoje šizofrenične ispade, koje prezentuješ putem medija, nevaspitano vređajući koga stigneš, mene zaobiđi i ciljaj tamo gde nećeš dobiti ovo što sada dobijaš.
Svaki sledeći put kad se usudiš da me vređaš, pametnice sa mozgom kolibrija, ja ću te na ovaj način odučavati od takvog prostačkog ponašanja. A ti ćeš, usudiš li se još jednom, biti sve nesrećnija! Tebe je izgleda neko slagao da 'Vujaklija' ima samo jednu stranu, pa si toliko i naučila. To ti ne bi bilo dovoljno da se prepucavaš čak ni sa mojim najmlađim sinom, koji ima osam godina. Dobro razmisli o sledećem potezu, jer pojma nemaš koliko mogu intelektualno da te unesrećim za jednu onakvu uvredu.
Elem, taj klošar je, na tvoju nesreću, uzeo nagradu i za scenski nastup i za stajling, dok si ti, u svojoj famoznoj haljini od koje mi se se*e, izgledala kao frižider. Stoga ti, retroaktivno, lično dodeljujem novoustanovljenu nagradu - za belu tehniku!
Eto, dobila si i ti nagradu. I sad idi i udaj se više, samo prestani da nas maltretiraš svojim svakodnevnim svadbama, veridbama, razvodima, prstenjem od kovanog gvožđa, kolima iz frankfurtskog rent-a-kara i sa lizinga... Nema potrebe da nas obaveštavaš o tome šta si danas obukla od svoje falš garderobe, zbog koje će te jednoga dana sigurno uhapsiti u inostranstvu, jer si postala užasno dosadna! Za promenu, mogla bi da otpevaš nešto, jer ono što si pevala na festivalu nismo baš najbolje razumeli. A tvoji zidovi sa kojima udavi sve oko sebe trajali su samo dok se nisu osušili od krečenja.
I na kraju, DA, naravno da svi znaju ko je i šta radi Aca Lukas.
Aca Lukas je ono što si ti sanjala da postaneš kad si bila mala, a sanjaš i sada, pošto si i sada mala, u svakom pogledu. Dakle: muzičar, pevač, umetnik (sve što ti nisi) i, naravno, ono što ti nikada nećeš biti - VELIKA ZVEZDA!
A ZNA LI SE ŠTA SI I KO SI TI? Nesrećo!
P.S. Pozovi paparace da te slikaju kako kupuješ ovaj broj “Sveta”!

/www.svet.co.yu/
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ubij sve na semaforu i vrati se sam!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile suknuo joj ga je da valja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6600
al' joj odbrusio svaka mu cas'
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Prvo pojedi koricu hleba, a sredinu ostavi da se zasladis!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 479
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nekoliko Darinih upskirtova

http://rapidshare.com/files/102338618/dara.wmv

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vlcsnap-87407.jpg
(45.31 KB, 720x576)
vlcsnap-88349.jpg
(51.48 KB, 720x576)
vlcsnap-229661.png
(900.27 KB, 720x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

zeljo 4ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 572
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N80
toooo acaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 425
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:22:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.