Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:08:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danijela Vranjes  (Pročitano 124408 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Da Da majstore,samo sto doticna o kojoj se razglaba na temi,jeste slovila za neku kao "vamp" ribu zar to nije potencijalno svaka koja se slika za playboy,naravno i dalje je javna licnost glumica,iapk je moral malo da se sredi i psihicki i fizicni,(lice) pre ulaska u kucu,valjda ima toliko mozga ili nema da to shvati

Da očigledno nisi slušao kad je pričala da ima problema sa očima jer joj vlaže samo kad plače. I to je razlog zašto ima podočnjake.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Niš Bre
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k750i
Dobra je za sex,mislim da ce da dogura do finala BigB.

Smile Smile
Citat
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 13:49:05 od mimozi018 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Da Da majstore,samo sto doticna o kojoj se razglaba na temi,jeste slovila za neku kao "vamp" ribu zar to nije potencijalno svaka koja se slika za playboy,naravno i dalje je javna licnost glumica,iapk je moral malo da se sredi i psihicki i fizicni,(lice) pre ulaska u kucu,valjda ima toliko mozga ili nema da to shvati

Da očigledno nisi slušao kad je pričala da ima problema sa očima jer joj vlaže samo kad plače. I to je razlog zašto ima podočnjake.

Ili je to razlog zasto place...odavno nije ovlazila.
Pa bre Borkes, majku mu, zar onako nesto da ti se zasvidja...a izgleda da jeste. Pa ta shmizla je navucena na hors i to je i vise nego ocigledno.
Over & out.
IP sačuvana
social share
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Као млађа имала је потенцијала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pokusala je da se skine i kara nista.
Ona je javna licnost i kao takva predmet konstruktivne kritike javnosti.
Ona ipak treba da bude nekom primer, i  ako je htela da prihvati to mora  isto tako da prihvati i sve hvale kao i sve kritike koje idu uz to.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 15:27:58 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
U redu, plakala je, ok...

Prosto, nije joj ispalo u kući kako je očekivala, sve je to loše podnela, i šta sad? Ajde sad svi da je pljujemo zato što se u kući nije snašla... Sve to nama izgleda lako dok je neko drugi u kući okružen kamerama. A niko od nas nema pojma kakav je to pritisak i ko kako to podnosi...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

A? Sta?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1321
Zastava VRACAR Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Pokusala je da se skine i kara nista.
Ona je javna licnost i kao takva predmet konstruktivne kritike javnosti.
Ona ipak treba da bude nekom primer, i ako je htela da prihvati to mora isto tako da prihvati i sve hvale kao i sve kritike koje idu uz to.

pa jel ti to kritika??? pokusala da se skine i kara nista?

ili onaj lik sa prethodne strane, kao ako ulazi u kucu morala je da se sredi malo???

Sta je s vama ljudi?

Jel ste toliko ozraceni pa kad neko ne obraca paznju na gluposti tipa kako mi izgledaju sise i dal imam bubuljicu, onda drvlje i kamenje na nju?

Nemam snage ni da komentarisem a da ne pocnem da psujem.

borkes je rekao sve...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Koji volseban razlog,pa zar ti verujes u to,bez obzira neoprostivo je to za nku koja sebe smtra "playboy" zecicom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
INTERVJU Danijela Vranješ! Ta priča je odvratna! Olja Karleuša je nevaspitani ološ! Da nije bilo Goge, ne bih se nasmejala u Kući.

NISAM KRIZIRALA BEZ DROGE!

Navikli smo na razna iznenađenja "Velikog brata", ali prvo izbacivanje VIP ukućana bilo je sve samo ne iznenađenje. Naime, kada je iz Kuće izašla glumica Danijela Vranješ, ispunila su se očekivanja publike popularnog šoua. Depresija koja ju je snašla pri samom ulasku u Kuću, suze koje je ronila svakodnevno i neprilagođenost sredini - učinili su svoje. Po izlasku iz kuće na Danijelinom licu mogao se videti osmeh, ali ne zadugo. Tokom našeg razgovora vođenog neposredno po izbacivanju tri puta se rasplakala. Ali, ne zato što su pitanja bila neprijatna, nego, kako reče, jer joj je tako došlo.
"Jao, objavite neku moju lepu sliku, vidite kako mi je kosa neuredna?! Sinoć sam htela da je operem, ali sam ostavila za danas... Sad sam, hvala Bogu, izašla, pa ću kod kuće da se sredim", počinje priču Danijela.
- Znači li to da si se nadala da ćeš, ipak, ostati u kući?
Sinoć sam "Velikom bratu" rekla da bih želela da izađem iz Kuće, ali sam jutros promenila mišljenje i saopšila mu da sam promenila mišljenje i da bih volela da vidim kako će se stvari odvijati do kraja.
- Kod tebe nije proradio takmičarski duh?
Nije me ni dotakao! Meni motiv nije bio da uzmem 50.000 evra, nego nešto drugo. Ali, kada sam videla ambicije drugih ukućana, smučilo mi se.
- Koji je bio tvoj motiv?
Mislila sam da ćemo se sjajno provesti, a od viška popularnosti glava ne boli.
- Na forumu su se pojavili komentari da si navodno krizirala bez droge?
Pa, to je odvratno! Svi ste videli da čak i ne pijem i ne pušim. U stvari, napili smo se svi prve večeri, ali to je bilo sve.
- Rekla si da se nadaš da ti kolege neće zameriti to što si spavala sa ološem u istoj sobi. Na koga si mislila?
Mislim na Olju! Ne zato što je pevačica, već zato što je nevaspitana. Kad smo ušli u Kuću, napali su me, pre svega Maca i Olja. Morala sam da se branim. Maca me je strašno razočarao! Šokirana sam njegovim ponašanjem.
- On je izjavio da je problem u tebi i da si asocijalna?
Nemam ja te probleme sa ljudima. Znao je za moju svađu sa jednim rediteljem, što je iskoristio, a to je veoma ružno. Znam i ja o njemu mnogo toga, da sam progovorila, bilo bi strašno, ali nije mi palo na pamet.
- Goga ti nije smetala?
Ne, ona je veoma zanimljiva i duhovita. Da nije bilo nje, ne bih se nasmejala.
- Šta je sa Martom, ni sa njom se nisi sprijateljila?
Nije ona moja drugarica. Poštujem je kao glumicu na osnovu onoga što je uradila, a kakva je kao čovek, to je druga stvar.
- Imaš li dečka?
Nemam. Da imam, verovatno mi ne bi dozvolio da uđem u Kuću.
ĐANI STVARNO VOLI DA BUDE NA TV-u!
- Na kraju si se sprijateljila sa Ćurčićem?
Saša stvarno voli da bude na televiziji, ima neke svoje motive, ali je kao čovek potpuno okej. Mnogo mi je pomogao poslednjih dana. Napravio je neke greške, koje želi da ispravi, i to je u redu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

5.jpg
(8.9 KB, 397x218)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry PRC
mama vam je na horsu. a ko god je gledao karaoke obracun pre neki dan mogao je da vidi da ume da se sredi i oceslja. Da, oceslja. Upala je u zesci bedak u VB kuci a nije ni cudo pored onakvih pojedinaca i totalno se izgubila, nije ona za takve. Vido bih druge kako bi se ponasali i kako bi izgledali da su slican linc na svojoj kozi osetili. A za one koji ne umeju bilo ciju licnost da procene nego uzrocnikom svih ljudskih ponasanja koji odudaraju od pljuvacko-seljacko-grandovskih smatraju manjak droge, k**ca i alkohola zaista, ali zaista, nemam reci. Glupi su kao 2 k**ca sto rece Miki.. Kazite nesto pozitivno o nekom, bilo kome.
Uostalom, vecini ljudi je favorit i super lik niko drugi do jajochesh Maca! Cuj Maca, jbt.. seceru.. O cemu pricamo mi ovde..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:08:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.