Ona je polu Makedonka jer nejzin tata je Makedonac, a majka Srbkinja .Tako je pricala za jednu makedonsku televiziju.Al nema vrska mi balkanci najlepsi
Ona je polu Makedonka jer nejzin tata je Makedonac, a majka Srbkinja .Tako je pricala za jednu makedonsku televiziju.Al nema vrska mi balkanci najlepsi
sta god da je nije Srpkinja i ne treba da bude na izboru za najlepsu Srpkinju. . . a i vidjao sam i bolje ribe. . doduse jos je mlada,videcemo za koju godinu
sta god da je nije Srpkinja i ne treba da bude na izboru za najlepsu Srpkinju. . . a i vidjao sam i bolje ribe. . doduse jos je mlada,videcemo za koju godinu
Ne lupaj kako nije kada jeste...jedino joj je deda Makedonac...
ako je ovo na slikama ta mala Danijela,onda se moj ukus drasticno razlikuje od vaseg.....mala nije nista posebno.... moze da udje u siri izbor za 500 najlepsih zena
i sta cemo sad dedu da izbrisemo kao da nije postojao....ako je deda Makedonac otkud onda da je tata Srbin? o cemu ti pricas?
Pa tako lepo, zato sto taj Danijelin otac ima i majku a ne samo caleta...
Press: Da li tvoje srpsko poreklo ima uticaja na tvoju inostranu karijeru i kako objašnjavaš činjenicu da su modeli sa našeg podneblja odlično prihvaćeni?
- Ja sam Srpkinja, rođena u Požarevcu, i oba roditelja su mi iz Srbije. Vučem poreklo iz Makedonije, po dedi koji je rođen u Skoplju, ali sam rođena u Srbiji i imam naše državljanstvo i pasoš. Prema tome, ponosim se time odakle sam i to nikada nije uticalo, bilo negativno ili pozitivno na klijente. Mislim da su naše devojke odlično prihvaćene kao modeli u inostranstvu jer smo izuzetno jake osobe i ličnosti.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 02:58:01 od darkvindak »