Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas sam dobio žešči nockout i pa ako ste raspoloženi za tešenje...  (Pročitano 21155 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ako ne znas o cemu da pricas sa nekom osobom, zasto onda zelis da budes s njom u vezi?
Mislim... kako izgleda veza bez price... zajednickih tema, cak i ako je to komentarisanje onoga sto se desava na TVu? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Matori, sada bih ti ja dao jedan cool savet, ali bi me Lolana bacila sa mosta zbog mladje populacije na forumu Smile

Koliko ti imas godina, pa ti je frka da joj pridjes? Mislim, nisam ni ja neki sarmer i zavodnik, ali sam bio sa raznim tipovima devojaka, od fuksi, kucki, ziljavih picki, pa do fakultetski obrazovanih streberki. Sve ti je to isto, sa svakom mozes da nadjes nesto o cemu bi razgovarao.

Pridji joj opusteno i neka razgovor krene spontano. Ne glumi debila, vec budi svoj covek. Ne lazi u razgovoru (sem ako nije ziljava picka, onda moze) i mislim da ako joj se svidjas bice tvoja.

Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 10:20:29 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ал си дао категоризацију жена.......!!! 
-Фуксе, кучке, зиљаве пичке Smile, штреберке... Smile Smiley 1 Smile
А у коју ти категорију мушкараца спадаш, леба ти? Генијални аполон? Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 11:09:18 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Molim Vas stisnite "Reset" dugme!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6120
Opet te pitam, jesi li ikada ranije bio na dejtu? Smiley
Ne!  Smile
Nikad nisam imao uspeha u tome i nikad ništa nisam ni mogao da naučim a svaki neuspeh me gurnu sve dalje i dalje, pretpostavljam, u neki dublji strah (liči na paralizu, mozak želi nešto da uradi ali telo ne želi to da izvrši...).

Судећи по томе како си смотан и несигуран, боље одустани.
Имаш представу о женама ко мали ђокица.
Kad jednom uđeš u živo blato nema više vraćanja na pravi put. Zaista, toliko sam nesposoban da se i sam čudim kako me evolucija nije već dosad ubila kao nesposobnu jedinku, jer to je normalni prirodni proces, zato sam i poželeo da upoznam Branka (most), da uđem u najprljaviju krčmu i progutam litar metilalkohol-živadinke one od koje mozak trajno prokuva, ali sam eto toliko nesposoban da ni to ne mogu...
Sad mi je pala jedna zanimljiva ideja: mogao bi recimo da platim nekoj devojci koja se bavi "poslovnom  pratnjom" nekoliko lekcija 1 na 1 pristup ali gde da nađem neku kulturnu a o lovi da ne pričamo...
E, upravo mi je sinula još bolja ideja, mogao bi Thug4ever da mi bude instruktor, očigledno ima pregršt iskustva, a šta kažeš, odakle si?
Matori, sada bih ti ja dao jedan cool savet, ali bi me Lolana bacila sa mosta zbog mladje populacije na forumu Smile
Ne glumi debila, vec budi svoj covek.
Slobodno pusti poruku Smiley
Šta ću kad sam izgleda debil od rođenja, samo izgledam donekle normalno ali kad zagrebeš malo površinu, ono debil  Smile...
IP sačuvana
social share
I kad si blizu i kad si daleko,
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ти, тако смотан и несигуран, уопште ниси тип који ће да осваја и одваја!
Тебе ће да освајају и одвајају - али не одмерене геновеве као твоја девојка из снова, већ предузимљиве клинке које узимају шта им треба, без пардона.
Ни све жене нису исте, греше који тако мисле. Smile

Неко ту мора да буде мотор, почетна сила, точак замајац.  Smile
Ти то ниси у стању, она поготово, питање је да ли те је уопште приметила као мушкарца.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 11:19:37 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 3220
Ako ti ne umes da koleginicu, koju  dobro poznajes, da  pozoves na kafu, ili na neku predstavu, i da zapodenes sa njom neki neobavezan razgovor, pa ti  onda uopste ni ne zasluzujes da nadjes devojku.

Daj ne budi takav hipohondar, sto te ne ubije, to te ojaca.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jer ona uvek gleda da izbegne i najmanji konflikt, možeš joj reći da je najveća glupača, vređati je najstrašnije, reći joj da je qrva(moj šef ne njen, joj je to jednom kao iz zezanja rekao i ona ništa, povukla se u sebe pomalo uzrujana i prećutala a ja sam popizdeo, mislio sam ako ga sad zveknem idem na sud)).

tu si grdno ishtetio brate  Smile . u takvim situacijama se ide na sve ili nishta - trebao si da zveknesh tom klipanu samarcinu pa da mu zuje ushi . da si to uradio , ugled bi ti kod te devojke skocio maximalno - bioloshka potreba zene je da trazi zashtitnika .  ovako , bojim se da ona stvarno na tebe gleda samo kao na prijatelja - a to je prilichno losha situacija za ono shta ti zelish  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Каква је то болесна фирма у којој радите? То све го лудак и примитивац!
Пази, каже шеф запосленој да је курва! Па чак да је и у шали - какве су то говеђе шале на радном месту?
Даље, на све то - она ћути!!!
Што је још горе, ти ћутиш!
Ви сте сви за Лазу.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 13:12:07 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Ал си дао категоризацију жена.......!!! 
-Фуксе, кучке, зиљаве пичке Smile, штреберке... Smile Smiley 1 Smile
А у коју ти категорију мушкараца спадаш, леба ти? Генијални аполон? Smile Smile

Gledaj ovako...ja zene nisam kategorisao, vec sam napisao da i ako riba nije normalna (ide na faks, vraca se kuci do 11, daje ispite redovno, ali i zna da izadje, da se provede, da bleji, da ti bude ortak, devojka, prijatelj) moze da se smuva kakva god da je. Zato sam dao primer nenormalnih riba.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
jer ona uvek gleda da izbegne i najmanji konflikt, možeš joj reći da je najveća glupača, vređati je najstrašnije, reći joj da je qrva(moj šef ne njen, joj je to jednom kao iz zezanja rekao i ona ništa, povukla se u sebe pomalo uzrujana i prećutala a ja sam popizdeo, mislio sam ako ga sad zveknem idem na sud)).

tu si grdno ishtetio brate  Smile . u takvim situacijama se ide na sve ili nishta - trebao si da zveknesh tom klipanu samarcinu pa da mu zuje ushi . da si to uradio , ugled bi ti kod te devojke skocio maximalno - bioloshka potreba zene je da trazi zashtitnika .  ovako , bojim se da ona stvarno na tebe gleda samo kao na prijatelja - a to je prilichno losha situacija za ono shta ti zelish  Smile

Da sumiramo... bf je juce gledao Kljuc i Jovu Tasevskog.. Tosevskog... sta god... Smiley
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 13:38:32 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.