Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas sam dobio žešči nockout i pa ako ste raspoloženi za tešenje...  (Pročitano 21031 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
zato sam i rekao ranije (u nekoj drugoj temi) da bi voleo da isključim mozak i opustim se barem malo.

Па то и уради, лези па спавај.

Citat
Ti si očigledno antiprotivno raspoložena kada sam ja u pitanju

Ја сам на твојој страни, нећу да допустим да се изглупираш.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 17:50:23 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Molim Vas stisnite "Reset" dugme!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6120
Ја сам на твојој страни, нећу да допустим да се изглупираш.  Smile

E baš ti hvala, pravi si drugar što mi pomažeš, jel to ona fora kao lečenje narkomanije lopatom, tipa "kad ja završim s tobom kriziranje (tj. šut karta u mom slučaju) će ti izgledati kao blaži grip."  Smile
IP sačuvana
social share
I kad si blizu i kad si daleko,
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Најбоље да ти кажем - О да, она те јако воли, не може да живи без тебе а то ти не показује јер има принципе и трауме из детињства али ће се ипак удати за тебе будеш ли упоран до имбецилности.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
-

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 18:21:53 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A kako bi trebao da zvuči da bi bio opušten/normalan razgovor?
Opusteno i normalno. To ima veze sa mnogo cime, ne samo sa odabirem reci. Evo, ja sam siguran i kada bi koristio najsavrsenije reci izgledao bi kao da ti je kolac u dupetu i ne bi imalo efekta. Ne kazem to da bih te uvredio, to je jednostavno tako i to ce biti tako dokle god se ne izvezbas u tim kontaktima da mozes da bar laziras da si potpuno opusten.

Citat
Možda me je zaista iskulirala a možda čeka da li ću nešto da kažem što se nije javila, kuliranje od dve nedelje bi bila ok varijanta samo što za nedelju dana sledi jedna svadba na kojoj ćemo biti svi prisutni a nedelju dana posle toga je njen rođendan, dakle dva hepeninga koja sam ja planirao da nekako/bilokako iskoristim.
Vidi, ti mozes da probas da ubrzas stvari, ali ja verujem da bi to moglo da se zavrsi iskljucivo lose po tebe...
Mozda ja gresim, to nikad nije iskljuceno, ali tako mi deluje, i ja ti to ne bih savetovao...
Svadba ko svadba... za rodjendan mozes da ucinis nesto za nju... da joj kupis nesto sto bi joj zaista znacilo neverovatno mnogo... a da vrednost toga ne bude samo to sto je skupo, jer u toj varijanti pre ce da joj bude neprijatno i da odbije nego da prihvati..
Normalno da bi mogao da joj das takav poklon koji ce za nju biti od neprocenjive vrednosti moras da je poznajes jako dobro... i tu niko od nas ne moze da ti pomogne i potpuno je besmisleno da nekoga od nas pitas sta bi to moglo da bude....
Svako ima nesto svoje... ali je kljucno da to bude poklon koji ne treba i ne sme da bude preterano vredan materijalno jer to u svakoj takvoj varijanti predstavlja problem...
Ako ne znas sta bi to trebalo biti nemoj ni da eksperimentises, kupi neku lepu knjigu ili nesto slicno sto nece predstavljati problem i vozi.

Citat
U principu ja bi pre zaključio da je ona svoje emocije podčinila nekim svojim principima, jer ako je odlučila da ne želi da bude ni sa kim s posla (zbog logike kasnijih eventualnih komplikacija) onda to ne znači nužno i da joj se kategorički ne sviđam, možda ipak postoji šansa da to nije tačno ali se jednostavno ideja veze sa kolegom protivi gore pomenutom stavu i bilo koja obaveza/drugarica/autobus je samo mehanizam odbrane tog stava. Možda ja to tako vidim jer želim tako da vidim, možda se time tešim a možda sam delom i u pravu (možda ipak postoji šansa da je preobratim od tog njenog stava samo treba da budem dovoljno uporan a u isto vreme da ne budem napadan i dosadan), zar ne bi bilo logično da posle skoro 2 godine "druženja" u istoj firmi ona barem nekome kaže da ima nekog ko joj je drag, ili da to neko od kolega provali, šta ima od sakrivanja svojih emocija ?...
Stavite sebe u sličnu sitaciju, volite nekog a stidite se toga na poslu, zašto?
U principu, meni je svejedno, ali vec sam ti rekao da je za tebe bolje da ne zakljucujes. Zastrasujuce si los u tome i samim tim je bolje da to ne radis. Ti ne zakljucujes, jer nemas na osnovu cega, ti konstruises nesto na osnovu nedovoljno podataka i ma koliko razradjivao mogucnosti to i dalje nece imati nikakvog smisla. Mozda jedan od 100 scenarija koji napravis i bude tacan, ali koja je tvoja korist od toga ako ih vec ima toliko i ne znas koji ce to biti.

Citat
Voleti je suvise jak izraz. Nesto sto, objektivno, nemas nikakvo pravo da koristis jer ne znas ni sta znaci... Voleti nekog podrazumeva biti sa nekim, proci nesto sa ti nekim, podeliti nesto sa tim nekim...
Ni ti nju ne mozes da volis ako je ne poznajes, ni ona tebe ne moze da voli ako te ne poznaje.
Mozes da joj se svidjas ili ne... mozes da joj bude simpatican ili ne.. mozes da joj budes drag ili ne...
Al o tome pricati kao o ljubavi... to je kao poredjenje spejs satla i papirnog aviona.

Citat
Kažem, možda ja ne vidim dobro jer sam pristrasan u rasuđivanju, možda je i ovo neki test koliko ću izdržati ili koliko sam odlučan ??? (ona ima gomilu drugarica, ajde što jedan ženski mozak može svašta da smisli ali desetak njih udruženih...)
Prilicno sam siguran da o tome ne raspravlja sa drugaricama jer nema ama bas nikakve potrebe...

Citat
U svemu ovome ima previše "možda" što znači da se situacija uopšte nije promenila, bolje da je odma rekla šta misli i zdravo, da znam na čemu sam!
Onda bolje da si je pitao...
Postoje vrlo direktni nacini... na primer..

Da li bi zelela da izadjemo?
Da li hoces da se udas za mene?
Da li ti se dopadam?

A ima i starih narodnih mudrosti poput "Daj picke, znam da imas..." Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6120
Citat: Теодора
Најбоље да ти кажем - О да, она те јако воли, не може да живи без тебе а то ти не показује јер има принципе и трауме из детињства али ће се ипак удати за тебе будеш ли упоран до имбецилности.
Nemoj da mi se sad naljutiš ali cinizam u ovom obliku deluje jako ružno.

Citat: SerbianFighter
Citat: ja
Voleti je suvise jak izraz. Nesto sto, objektivno, nemas nikakvo pravo da koristis jer ne znas ni sta znaci...
U konkretnom slučaju nisam mislio na sebe već na nekog trećeg, znači ako ima nekog ko joj je drag zašto bi to krila po svaku cenu... u svakom slučaju sad to nije ni bitno jer priča gubi smisao pošto je zaključak da je nemoguće doneti bilo kakav (logičan) zaključak (što bi ujedno značilo da je pola ove teme bilo uzaludno napisano jer je razmišljanje išlo u pravcu "šta bi bilo kad bi bilo") a ja možda jesam loš u tome jer pokušavam da u "potpunom mraku pogodim šalter iz prvog" sto je praktično nemoguće.

Sad je samo pitanje za mene kako odbaciti tu potrebu traženja izvesnosti u neizvesnom, kako zakoračiti prvi korak bez razmišljanja da li je ispod bara ili pesak ili kamen ili ništa (u prenetom značenju: bez ikakvih očekivanja) a o 2-gom, 3-ćem... koraku razmišljati tek kad na njih dođe red... ("prepustiti se reci" - hm, zanimljivo ovo zvuči).
IP sačuvana
social share
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
A da procitas ono sto sam ja napisala pre par strana... tj. da prestanes da razmisljas i pocnes sebi da pretis...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6120
Na ovo misliš:

Citat: Anea
I to je islo dotle da sam sebi uskracivala neke normalne ljudske odnose...
Trebalo je skupiti pomenuta muda i promeniti to...
Ali... ja sam tada bila u svojim kasnim tinejdzerskim i ranim dvadesetim godinama... nisam cekala 30-40 godina da to menjam...
A kako se to radi?
Jednostavno... umesto da sam sedela i smisljala izgovore zasto mi je tesko, pocela sam na silu da se socijalizujem...
Ne, ozbiljno... sama sebi sam pretila: "Nikolina, ti moras da uradis to i to... Moras!"
Znam da zvuci smesno, ali tako se ide... mozes da imas pomocne tockice u vidu prijatelja (sto sam ja imala), ali na kraju moras sam sve da odradis...

Ali šta konkretno učiniti ??? Šta je to "to i to..." ?
IP sačuvana
social share
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gospode... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
"To i to" je stvar koju moras da uradis... od okrsaja sa salterskom sluzbenicom do prosidbe...
"To i to" je stvar koja predstavlja prepreku, zid za tvoje svakodnevno funkcionisanje, stvar ili situacija koja te koci i koja ti okupira paznju... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.