Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas parastos za 3.262 ubijenih Srba u srednjem Podrinju  (Pročitano 7175 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Затражено објашњење о односу према српским жртвама

БАЊАЛУКА, 13. јула 2007.(Бета) - Српски клуб делегата у већу народа Републике Српске (РС) најавио је данас да ће од међународних институција затражити објашњење зашто нико од њихових представника није присуствовао обележавању петнаесте годишњице страдања Срба у Сребреници и Братунцу.

Председник српског клуба Сташа Кошарац рекао је новинарима да су међународни званичници својим неприсуством помену убијеним Србима у Средњем Подрињу "послали лошу поруку српском народу у РС".

Он је казао да ће овај клуб покренути иницијативу "за озбиљну расправу о оваквом односу међународне заједнице према српским жртвама".

"Нико од нас нема право да игнорише 3.300 српских жртава у Сребреници и Братунцу", поручио је Кошарац, оцењујући да су то јуче учинили представници међународне заједнице у БиХ.

Он је позвао високог представника међународне заједнице у БиХ Мирослава Лајчака да помогне како би истина о страдању Срба у БиХ изашла на видело и да помогне у расветљавању злочина над сарајевским Србима.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Odgovori mi na to pitanje sto stoji na majici kod tih ljudi

Stoji OVO... Smile

E,Nerko moj...opet ti i tvoja retorika-patetika... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Odgovori mi na to pitanje sto stoji na majici kod tih ljudi

Stoji OVO... Smile

E,Nerko moj...opet ti i tvoja retorika-patetika... Smile
Bas si potvrdio ono sto sam negdje par pastova unazad napisao, primjetio sam mnogo poznatih imena koja su oranizirala napad na Srebrenicu 92-e i 93-e, i  koji su cinili mnoga nedjela nad Muslimanskim zivljem, mnogi na ovom spisku ti nisu neduzne zrtve,  nego jedni od najbrutalnijih koljaca. Drugi put kad poturas neki spisak nekom, gledaj da taj bar nepoznaje nekog od tih ljudi, bezze skaces sam sebi u trbuh.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 02:58:05 od nerkoz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Hehe...sta kazes?znas ljude?? jako zanimljivo..."meni" nisu neduzne zrtve Smile

Ako ti mislis ovako kao sto si napisao gore...da su oni pobijeni ljudi bili glavni koljaci.... Smile Smile Smile

U tom slucaju svih onih 8 000 ili miliona,koliko ocete su obicne vaske,na koje nije trebalo  potrositi ni grama municije,nego pobiti nekim otrovima,kao i svaku vasku...
Ovo je default odgovor,u slucaju da jos neko srpske zrtve u okolini Srebrenice nazove "glavnim koljacima"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Све да и јесте 8 000, далеко смо од поравнања, гледано само мало дубље у историју....
Према томе, Бошњаци ... Smile
Gjde si nasao u istoriji da su Bosnjaci napravili zlocine nad srbima, da je okarakterisano kao zlocin, gdje. Ali mislim da si fulio ipak, da si na hrvate mislio,

A gde je hrvatsko cvijece? Handzar divizija?
I sta se strecate kada kazu cetnici. Mislim na neke. Trebalo bi biti ponosni.
To su srpkse komunjare krile i zaturale zlocine, pa sada ostaje evidentno samo Srebrenica.
Nikako nije smelo to da se dogodi, ali eto dogodilo se i sada su jedino Srbi zlocinci.
To vam je ista prica kao sa NDH. Kolju cela srpska sela, a kad im je Momcilo Djujic usao u dva hrvatska sela i poklao sve zivo, proglasili ga ratnim zlocincem. To je ono, samo mi imamo pravo da to radimo.A Vojvoda Djujic je to radio zbog odmazde i odmah se primirili. Inace ne bi ostalo ni k od krajisnika.

Milije mi je kad mi hrvat i balija kaze Chetnik, nego ovaj krajisnik na sred Beograda: ustasa.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Kalkulisemo zrtvama to nije lepo ali od tih 8k nema nista pa oni iskopavaju muslimane po celoj bosni i donose ih u Potocare iako nisu odatle i predstavljaju ih kao zrtve genocida, zlocina sta vec! Desavalo se nekoliko puta da se iskopaju masovne grobnice sa muslimanima i umesto muslimana nadju Srbe i o tome se nista ne prica samo kao nadjena masovna grobnica indentifikacija u toku sta ce ti indentifikacija pa pola njih imaju na sebi trobojke, kazi odmah rec je o Srpskim zrtvama! A Srbi te zrtve ne nose u Bratunac! Dosta imena koja se nalaze na zidu u Potocarima i dan danas glasa u Bosni, nekoliko slucajeva je zabelezeno da su sahranili Srpske kosti na muslimanskom groblju pa posle odkopavali, sto znaci da su se toliko pomeli u svojoj lazi i spekulacijama da vise ni neznaju koga otkopavaju a koga pokopavaju! Ne bi me cudilo da pocnu da se regularno sahranjuju na tom groblju pa da i te ljude prstave kao crkli od muke jor jos Srbi zive ovde, i oni su zrtve genocida, pa mozda i nakupimo tih 8000 mudzosa!

Srebrenica je jedna iskonstruisana i vesto izmanipulisana prica koja je kostala 16MilDeM kod lobista i medijskih kuca kao sto su Snn Bbc i drugih kako bi imali izgovor i opravdanje za sve sto se desilo kasnije Srbima!

Ja sam razgovarao sa ljudima koji su bili u Srebrenici ni jedan od njih nema razloga da laze rekao bi mi bar neko jebi ga brate pobili smo ih niti jedan od njih je rekao nesto slicno prica im je svima ista a oni se ne znaju medjusobno!
Madic je usao ko se predao uhapsen je zena deca starci su gurnuti u autobuse i poslati ne muslimansku teritoriju, glavnica sa oricem je posla ka Tuzli i upadali su iz zasede u zasedu kroz gustu sumu jer je Ratko znao gde ce da odstupaju! Tu je poginulo preko 600 naserovih vojnika u tim zasedama i rovovima isti ti vojnici su kasnije dovlaceni i sahranjivani kao da su streljani!
Pojedinacnih streljanja je bilo to se zna i treba da se kaze pa kako i ne bi kad nekom pobiju celu porodicu taj nista vise ne vidi i nije mu zao da pobije ni 100-200 ljudi a to naravno nije opravdanje pa bio on musliman ili Srbin sve jedno je!
Zrtve su zrtve i ne treba trgovati njima ali to sto vi propagirate je bolesno toliko ste naduvali tu pricu da ste poceli da verujete u nju a to je Gebelsov sistem (Gebels je bio Hitlerov covek br.1 za medije i propagandu) on je rekao : Ako neku laz ponovite dovoljan broj puta ona postaje istina!
Zlocina je bilo i ne treba to poricati ali bilo ih j ei s aSrpske i sa muslimanske i sa ustaske strane i tu nema diskusije. Ja sam pravdoljubiv covek i zato branim Mladica zato sto se naser izvukao bez ikakve kazne a Ratko je osudjen a da nije uhapsen! Bog je samo jedan zvali ga alah, bog buda kako god ja verujem da on postoji i on neka da pravedan sud posto mi smrtnici ne umemo!

Neka je vecna slava i pokoj dusi svim zrtvama pomracenih umova i bolesnih ljudi!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

......

Zodijak
Pol
Poruke 775
Zastava ispred zadruge
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Kalkulisemo zrtvama to nije lepo ali od tih 8k nema nista pa oni iskopavaju muslimane po celoj bosni i donose ih u Potocare iako nisu odatle i predstavljaju ih kao zrtve genocida, zlocina sta vec! Desavalo se nekoliko puta da se iskopaju masovne grobnice sa muslimanima i umesto muslimana nadju Srbe i o tome se nista ne prica samo kao nadjena masovna grobnica indentifikacija u toku sta ce ti indentifikacija pa pola njih imaju na sebi trobojke, kazi odmah rec je o Srpskim zrtvama! A Srbi te zrtve ne nose u Bratunac! Dosta imena koja se nalaze na zidu u Potocarima i dan danas glasa u Bosni, nekoliko slucajeva je zabelezeno da su sahranili Srpske kosti na muslimanskom groblju pa posle odkopavali, sto znaci da su se toliko pomeli u svojoj lazi i spekulacijama da vise ni neznaju koga otkopavaju a koga pokopavaju! Ne bi me cudilo da pocnu da se regularno sahranjuju na tom groblju pa da i te ljude prstave kao crkli od muke jor jos Srbi zive ovde, i oni su zrtve genocida, pa mozda i nakupimo tih 8000 mudzosa!

Srebrenica je jedna iskonstruisana i vesto izmanipulisana prica koja je kostala 16MilDeM kod lobista i medijskih kuca kao sto su Snn Bbc i drugih kako bi imali izgovor i opravdanje za sve sto se desilo kasnije Srbima!

Ja sam razgovarao sa ljudima koji su bili u Srebrenici ni jedan od njih nema razloga da laze rekao bi mi bar neko jebi ga brate pobili smo ih niti jedan od njih je rekao nesto slicno prica im je svima ista a oni se ne znaju medjusobno!
Madic je usao ko se predao uhapsen je zena deca starci su gurnuti u autobuse i poslati ne muslimansku teritoriju, glavnica sa oricem je posla ka Tuzli i upadali su iz zasede u zasedu kroz gustu sumu jer je Ratko znao gde ce da odstupaju! Tu je poginulo preko 600 naserovih vojnika u tim zasedama i rovovima isti ti vojnici su kasnije dovlaceni i sahranjivani kao da su streljani!
Pojedinacnih streljanja je bilo to se zna i treba da se kaze pa kako i ne bi kad nekom pobiju celu porodicu taj nista vise ne vidi i nije mu zao da pobije ni 100-200 ljudi a to naravno nije opravdanje pa bio on musliman ili Srbin sve jedno je!
Zrtve su zrtve i ne treba trgovati njima ali to sto vi propagirate je bolesno toliko ste naduvali tu pricu da ste poceli da verujete u nju a to je Gebelsov sistem (Gebels je bio Hitlerov covek br.1 za medije i propagandu) on je rekao : Ako neku laz ponovite dovoljan broj puta ona postaje istina!
Zlocina je bilo i ne treba to poricati ali bilo ih j ei s aSrpske i sa muslimanske i sa ustaske strane i tu nema diskusije. Ja sam pravdoljubiv covek i zato branim Mladica zato sto se naser izvukao bez ikakve kazne a Ratko je osudjen a da nije uhapsen! Bog je samo jedan zvali ga alah, bog buda kako god ja verujem da on postoji i on neka da pravedan sud posto mi smrtnici ne umemo!

Neka je vecna slava i pokoj dusi svim zrtvama pomracenih umova i bolesnih ljudi!
da si toliko upucen koliko pises znao bi da oric uopste nije bio u toj koloni,a ratko nek se preda pa nek i njega oslobode ako covjek nije kriv,potpisujem ovo sto si napisao na kraju  pozdrav
IP sačuvana
social share
The Chuck Norris military unit was not used in the game Civilization 4, because a single Chuck Norris could defeat the entire combined nations of the world in one turn
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Pa i da nije bio to samo pokazuje njegovu slabost da nije bio sa svojom vojskom nego je gurnuo tudju decu! A Ratko ne treba da se preda jer njega ne ceka pravedno sudjenje on je osudjen bez sudjenja!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ratko ne treba da se preda jer njega ne ceka pravedno sudjenje on je osudjen bez sudjenja!
To je tacno i mozda i jeste tako.
Ali ako treba da se bira izmedju celog naroda i jednog coveka.....?
Valjda to i nije velika dilema za Heoja,kalibra kao sto je on.....
Na kraju krajeva,skolovao se i zivot proveo pod motom da je
spreman da se zrtvuje za svoj narod.Evo lepe prilike.
Niko ne trazi od njega da gine,vec samo da se preda i
olakse zivot,nama a i sigurno sebi.
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ratko ne treba da se preda jer njega ne ceka pravedno sudjenje on je osudjen bez sudjenja!
To je tacno i mozda i jeste tako.
Ali ako treba da se bira izmedju celog naroda i jednog coveka.....?
Valjda to i nije velika dilema za Heoja,kalibra kao sto je on.....
Na kraju krajeva,skolovao se i zivot proveo pod motom da je
spreman da se zrtvuje za svoj narod.
Evo lepe prilike.
Niko ne trazi od njega da gine,vec samo da se preda i
olakse zivot,nama a i sigurno sebi.
'Ajde,covece kako mozes da napises ovako nesto?
Niko se ne skojuje da se zrtvuje za bilo koga.On je skolovan da brani zemlju,a ne da se zrtvuje,pogotovu ne na sramnom kvazi-sudu,gde moze da se nada u najboljem slucaju da nece biti mucen i likvidiran kao Milosevic i jos 10-tak Srba koji su umrli u tom kazamatu.

Uostalom,ucinio bi najvecu gresku u svom i zivotima svojih sunarodnika.Jer bi posledice,vec donesene presude,bile veoma teske po Republiku Srpsku i srpski narod u celini.Ako ima obraza i svesti o ovim cinjenicama,nece se predati.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 21:55:28 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.