Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:13:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dan kada se sećamo Tita  (Pročitano 16266 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Interesantno da Tito nije nikom odgovarao i da je sve redom upropastio.
Danas ga se odriču i po njemu drvlje i kamenje bacaju srbi, hrvati i muslimani.
Neko će pomisliti da čovek ništa korisno nije radio, već isključivo svima redom pravio nepopravljivu štetu.
To što dobar deo svih ovih što kukumaču kako su upropašćeni živi u zgradama, putuje putevima i prugama i radi u fabrikama koje je on napravio nema veze. Znaju smo da su upropašćeni.

Nemam nameru da branim "najvećeg sina naših naroda i narodnosti", niti ga nešto volem, naprotiv, ali budimo malo realniji kad cenimo život i delo tog čoveka.

+2

Ni ja nemam baš neko lepo mišljenje o Titu... Ali, sa druge strane, skroz je izvaljeno da sada svi krive Tita za sve što im fali u sadašnjosti - fin je to izgovor. Jeli nama Srbima Tito kriv što propadamo? Jel Tito kriv zbog ovog javašluka u državi? Jel Tito kriv zbog izgubljenog nacionalnog identiteta? Sada će neko reći - jeste, ali ostaje pitanje kakvi su to Srbi bili tada, kada su sve svoje običaje, kulturu i pretke odbacili posle rata i brže bolje požurili u novi crveni svet Smile Kakvi su to Srbi zaboravili svoje žrtve samo zarad lagodnog života i bratstva i jedinstva? Sigurno da je komunizam & Tito imao velikog udela u tome, ali daleko od toga da je on glavni krivac... nažalost  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Tito je bio Cercilov pulen , mason...
I Tito je bio austrougarski vojnik i ubijao jem srpsku nejac, cak se time i hvalio u nekim krugovima.
Gajio je posebnu mrznju prema Srbima, kao sto se i videlo. Recimo primerom Golog otoka.
Rankovic je znao ko je on, pa ga je drzao na uzici....medjutim i Rankovic je bio neko .....ciji se identitet skrivao zapravo...
Da nastavim saTitom,ne duzim bespotrebno...
Tito je prvenstveno upropastioi Srbiju.
I ne znam zasto to nepriznajete kao istinu, seme mu se zatrlo sto rece Stami, govedo hromo.
Taj covek koji je bio na celu nase drzave nema nista sa Titom koji je bio vrlo popularan medju vojnicima, cobek koji je bio seljacko dete, covek kojem je falio jedan prst.
I ljudi oko Ovog masonskog Tita su znali da to nije on , i ovaj je recotovao poeziju na nemackom (?!!!!)...i takko dalje.
Dakle ...neko ko je sa zadatkom poslat i namesten ovde gde je bio. I onaj koji je zakuvao i upropastio SFRJ je Tito.  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Tito je bio Cercilov pulen , mason...
I Tito je bio austrougarski vojnik i ubijao jem srpsku nejac, cak se time i hvalio u nekim krugovima.
Gajio je posebnu mrznju prema Srbima, kao sto se i videlo. Recimo primerom Golog otoka.
Rankovic je znao ko je on, pa ga je drzao na uzici....medjutim i Rankovic je bio neko .....ciji se identitet skrivao zapravo...
Da nastavim saTitom,ne duzim bespotrebno...
Tito je prvenstveno upropastioi Srbiju.
I ne znam zasto to nepriznajete kao istinu, seme mu se zatrlo sto rece Stami, govedo hromo.
Taj covek koji je bio na celu nase drzave nema nista sa Titom koji je bio vrlo popularan medju vojnicima, cobek koji je bio seljacko dete, covek kojem je falio jedan prst.
I ljudi oko Ovog masonskog Tita su znali da to nije on , i ovaj je recotovao poeziju na nemackom (?!!!!)...i takko dalje.
Dakle ...neko ko je sa zadatkom poslat i namesten ovde gde je bio. I onaj koji je zakuvao i upropastio SFRJ je Tito.  Smile

A bio je i kanibal zar ne ? Dok su zabradjeni divljaci ili oni manijaci sa U na kapi bili prava stvar...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Sad ne znam...ali pricaju da su neki drzavnici nestajali aposle toga se sluzile vrlo pikantne kobasice.

A ovi sa U..pa postoje pisani tragovi da su Nemci u Zagrebu docekani tako da ni Berlin to ne bi izveo bolje  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 10:19:02 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Sad ne znam...ali pricaju da su neki drzavnici nestajali aposle toga se sluzile vrlo pikantne kobasice.

A ovi sa U..pa postoje pisani tragovi da su Nemci u Zagrebu docekani tako da ni Berlin to ne bi izveo bolje  Smile

Pa da, tako je. A po cemu se oni manijaci sa U razlikuju od bradonja, osim po broju ubijenih mozda ?

A Srbiju je tito nevidjeno devastirao. @sandra80 da li se ti salis, pa gde je bio glavni grad SFRJ ? U Srbiji. Gde je bila industrija (pogotovo VOJNA) ? U Srbiji.

Od zatucane monarhije sa blatnjavim putevima opisane u filmu "ko to tamo peva" je stvroio modernu jaku drzavu.
Putevi, termoelektrane, hidroelektrane, masinska industrija, sve je to stvoreno od 45-89, da bi posle bilo bez milosti unisteno od strane likova u 'djipovima koji su se setili da treba da se krste u 50-toj (tu je veseli Seki negde) Smile. Pre 'djipova su u najboljem slucaju bili fizicki radnici, dobro neki su napisali doktorate na temu "Uticaj socijalizma na duzinu runa ovaca" (dr. Seselj  Smile)
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 10:52:55 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Najveca Djavolova prevara je ta da je ubedio ljude da ne postoji. Tako i to sa glavnim gradom. Mada sad bih mogla  elaborat u prilivu novca,kako je taj novac rasporedjivan,te kako su republike pojedinacno zaduzivanje kod stranih banaka -kreditima, pozajmicama ...ali ne mogu...nemam toliko volje a i mislim da dosta toga znas i mozes da izguglas, nema potrebe da sada ispisem 6000 reci.
Bradonje? Predpostavljam da mislis na Cetnike?
O tome ne bih isto dalje pricala, ogranicicemo se samo na Hromom Unistitelja Srba  Smile
On je stvorio modernu i jaku drzavu na tudjem novcu  Smile I taj novac ce , zajedno sa govnima u koje nas je uvalilaova demokratsko -komunisticka  vlada,, moj cukun unuk da vraca i da ima proisecnu platu od 6000 dinara  Smile
Pusti ti Vojislava dr. Seselja, on je neko ko je imao muda da se Majstoiru zahvali na diplomi  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 10:59:32 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Najveca Djavolova prevara je ta da je ubedio ljude da ne postoji. Tako i to sa glavnim gradom. Mada sad bih mogla  elaborat u prilivu novca,kako je taj novac rasporedjivan,te kako su republike pojedinacno zaduzivanje kod stranih banaka -kreditima, pozajmicama ...ali ne mogu...nemam toliko volje a i mislim da dosta toga znas i mozes da izguglas, nema potrebe da sada ispisem 6000 reci.
O tome ne bih isto dalje pricala, ogranicicemo se samo na Hromom Unistitelja Srba  Smile
On je stvorio modernu i jaku drzavu na tudjem novcu  Smile I taj novac ce , zajedno sa govnima u koje nas je uvalilaova demokratsko -komunisticka  vlada,, moj cukun unuk da vraca i da ima proisecnu platu od 6000 dinara  Smile
Pusti ti Vojislava dr. Seselja, on je neko ko je imao muda da se Majstoiru zahvali na diplomi  Smile

Ako je ta drzava bila toliko ekstrmno zaduzena, pa zasto su se onda novonastale drzavice toliko svadjala oko kontinuiteta i nasledstva prethodne drzave ? Sta otimali se oko dugova i utrkivali se ko ce da plati dugove a ?  Smile Smile Smile Smile Pazi da neko ne poveruje.

Citat
nemam toliko volje a i mislim da dosta toga znas i mozes da izguglas

Ne moram nista da "guglam" dobro znam sta se tada desavalo, inace deda mi je bio oficir vojske jugoslavije, pa partizan, pa posle sef na izgradnji DTD-a  Smile Njegov otac, tatin deda iako je bio gardista, kasnije pod stare dane je zavrsio u dunavu... znas onaj spomenik na keju.... da ne pricam dalje

Jako dobro znam sta je bilo.

Citat

Da, o kvislinzima sve najgore. Pomenuh da mi je deda bio prvo oficir kraljeve vojske, docekao je pocetak rata na aerodromu u bih, slao depese u BG sa pitanjma sta da se uradi povodom dolazeceg okupatora i sta mislis da li je ikakv ogovor dobio a ?  (postoje dokumenti, samo nikako da ih skeniram)

Citat
moj cukun unuk da vraca i da ima proisecnu platu od 6000 dinara

Zahvali kretenima, bivsim OFR-ima koji su se setili vere u 50-toj.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 11:18:39 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Znaci tu je koren tvog problema , deda ti je bio komunjara , pa....niko nije savrsen. Boze moj.  Smile

O Cetnicima sve najbolje  Smile

Imas i ti tom komunisticko nasledstvo :
Citat
Ne moram nista da "guglam" dobro znam sta se tada desavalo
Ili mozda spiritualno, reinkarnacija?  Smile

Profesor istorije, 67 godina

kako je to Tito uništio Srbiju ? Jel tako što je u Srbiji za njegove vladavine izvršena najveće industrijalizacija zemlje u njenoj istoriji.Jel tako što je pre drugog sv.rata bilo 60% stanovništva po selima , sa porodičnim imanjima od 2 ha gde se sve svodilo na prosto preživljavanje. Ili možda što je Beograd čekao kanalizaciju 30 godina na kraju 19og veka? Koliko je puteva bilo tada , nakon rata izgradjeno , koliko je gradova imalo kanalizaciju , vodovod , urbanizovan sistem . Po svemu tome Srbija samo može zahvaliti Titu.Mada je i to pogrešno jer je narod zdušno podržavao njegov sistem i izgradio zemlju.Ako treba da bude zahvalan onda je to ponajviše na obrazovanju. Koliko smo imali nepismenih 1939 koliko 1989. Koliko smo imali visokoškolski obrazovanih ljudi 1939 a koliko 1989. kakav je bio status univerziteta 1989 a kakav 1939."

Te zasluge, koje pripisujete Titu, pripale bi bilo kome drugome da je dosao na vlast u Jugoslaviji po zavrsetku 2. sv. rata.

Sve to sto ste nabrojali - industrijalizacija, iseljavanje sela i naseljavanje gradova, izgradnja puteva, obrazovanje i opismenjavanje stanovnistva, desilo se ne samo u komunistickoj Jugostaviji, vec evo i u zapadnjackoj Italiji. I niko od Italijana sav taj progres ne pripisuje posleratnim italijanskim vlastima, jer je sveopsti preporod obuhvatio ne samo Italiju, vec i ostatak Evrope, pa se, dakle, progres podrazumevao i u Italiji. Primera radi, u mnogim evropskim zemljama, pa i u Titovoj Jugoslaviji, nakon 2. sv. rata je zenama konacno dato pravo glasa. Da li je to Titova zasluga? Ili Ujedinjenih Nacija? Italija je nakon 2 sv. rata drasticno smanjila broj nepismenih u odnosu na period od pre rata. Broj visokoskolski obrazovanih ljudi je u Italiji mnogostruko porastao. Da li je to bila zasluga posleratne italijanske vlasti? Ili normalnih svetskih procesa?

Da li ste se ikad pitali kako je moglo da nam bude da nisu komunisti dosli na vlast? (sta bi bilo kad bi bilo... ) Mozda je moglo da nam bude mnogo bolje nego sto je bilo pod Titom. Mogli smo da budemo razvijeni bar kao Italija. Ali nismo. U tu Italiju smo isli kako bismo se nagledali Zapada, boljeg zivota, bogatijih prodavnica, dobrih automobila, a nakon povratka u siromasnu Jugoslaviju bismo danima ocajavali i mastali o tome kako cemo odmah nakon faksa pobeci bilo gde na Zapad.

Neki komentatori pominju zaslugu komunista u tome sto su udaljili religiju od drzave. Ne bih se slozila da su je udaljili, ako znamo da su se isti ti komunisti prema svojim vodjama ponasali krajnje religiozno. Jeste, udaljili su crkvu, ali su na sve zidove, trgove i raskrsnice, okacili fotografije i simbole svojih idola. Postoji toliko analogije izmedju praktikovanja komunizma (onog iz Istocne Evope, Severne Koreje, Kube idr.) i praktikovanja hriscanstva, da nije ni najmanje pogresno komunizam nazvati religijom, bar kad je zaslepljenost podanika u pitanju.

Ako bas moram da iskopam jednu Titovu zaslugu, onda je to svakako, kao sto su neki komentatori vec naveli, Titovo nezbrinjavanje sopstvenog potomstva. Sve ono sto je dobio na poklon za vreme svoje vladavine, ostavio je narodima i narodnostima (da se svadjaju). U cemu je bio sposoban? Svakako, bio je dobar diplomata, balansirajuci izmedju Istoka i Zapada, ali nemilosrdno eliminisuci ideoloske protivnike.

Svakako bi bilo korisno i vrlo isplativo da zajednickim naporima bivsi Jugosloveni urade film o Titu (po jedan reziser iz svake bivse republike), sto je moguce vise objektivan, sa prikazom njegove kraljevske svakodnevice (ziveo kao pravi faraon, u zemlji siromasnih), sa osvrtom na njegovu rusko-americku politiku.

Kad je u pitanju industrijalizacija Srbije za vreme Tita, kao i iseljavanje sela i naseljavanje gradova, mislim da bi pre nego eventualnu Titovu zaslugu, trebalo istaci Titovu krivicu.
Zasto? Srbija je zemlja sa izuzetnim poljoprivrednim potencijalom, i nasilna industrijalizacija je ucinila ogromnu stetu nasoj poljoprivredi. Trebalo je opismeniti i strucno obrazovati poljoprivrednike, kako bi se maksimalno iskoristio nas ogromni agrarni potencijal, stimulisati razvoj sela i poljoprivrednih delatnosti, umesto sto se stimulisalo napustanje sela a poljoprivrednici prisiljavani da nasele sive betonske solitere.

Nije se svuda na selima u Srbiji sve svodilo na prosto prezivljavanje. Samo iz mog rodnog Uzickog kraja, poljoprivredni proizvodi su se pre 2. sv. rata izvozili po celoj Evropi. U Uzicu su postojali mnogi konzulati, grad je vec 1905. imao ulicnu elektricnu rasvetu (prva hidrocentrala na Balkanu), imao je hipodrom, sportski aerodrom, mnoge fabrike (fabrika oruzja, fabrika tekstila, fabrika koze, itd). Imao je svetski priznate umetnike. Dvojica cuvenih uzickih slikara su tek nedavno rehabilitovana - Mihailo Milovanovic i Branko Popovic - obojica junaci iz Prvog sv. rata, i obojica straljani u 2. sv. ratu iz uobicajenih ideoloskih razloga (kao navodni izdajnici) od strane komunista. Razvoj privrede grada Uzica je zaustavljen nakon 2. sv. rata. Uopste, sve sto je pre rata cvetalo, moralo je da zamre. Izgradjene su ogromne i nerentabilne fabrike u koje su regrutovane hiljade i hiljade dojucerasnjih poljoprivrednika. Naravno, bilo je neophodno ili bar pozeljno njihovo prethodno uclanjavanje u KPJ. Fabrike su bile svacije i nicije, i u njima su se radnici i direktori tako i ponasali - neproduktivno. Sve sto je Uzice dobilo bilo je samo Titovo ime.

Da li ste znali da je u Srbiji postojala industrijalizacija i pre 2 sv. rata? Znate li da su se kod nas proizvodili i avioni?
Da li znate da su mnogi putevi po Srbiji (koje su komunisti samo asfaltirali) postojali jos pre 2 sv. rata za vreme kralja? To ne znaci da kralju treba pripisati zasluge za infrastukturu. Kao sto ne treba pripisati Titu zaslugu za opismenjavanje stanovnistva. Ono sto treba, to je da iz proslosti izvucemo pouke, ali da se toj proslosti vise ne vracamo nostalgicno i subjektivno, vec da se otrgnemo i radom i trudom izgradimo Srbiju i dovedemo je na pristojan nivo.

To sto mislite da nam je nekada bilo bolje, ne znaci da nam je nekada bilo dobro. To samo znaci da je sada mnogo lose. A samo od nas samih zavisi kako ce nam biti.

Pozdrav iz Italije!

« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 11:22:09 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Znaci tu je koren tvog problema , deda ti je bio komunjara , pa....niko nije savrsen. Boze moj.  Smile

O Cetnicima sve najbolje  Smile

Imas i ti tom komunisticko nasledstvo :
Citat
Ne moram nista da "guglam" dobro znam sta se tada desavalo
Ili mozda spiritualno, reinkarnacija?  Smile

Tacno, bili su crveni, bili su borci protiv okupatora a bili su i u osnivacima kpj, pa ? Sta sa tim ? A bili su i obrazovani zadnjih 6 generacija (sto im je mozda najveci "zlocin").

Citat
O Cetnicima sve najbolje

Drazinim ?  Smile Pa sta je dobro taj kvisling uradio ?
Mislim  da sadnji telegram (imam ga negde) koji je moj deda poslao kao oficir kraljeve vojske sadrzi nesto kao : "generalstab ne odgovara" ili "nista ne preduzima"  Smile Smile Smile To je vezano za kvislinga Drazu. Skeniracu to kada stignem.

« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 11:23:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Editovala sam post, procitaj,saznaj,nikad nije kasno za budjenje  Smile

I sad jbg, ako je tvoj deda bio komunjara on je bio validan izvor? Sta? Mislim...malko preterujes...da ti je deda bio Rankovic , Kardelj ili takoneka faca pada prihvatim ...ovako...
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 11:29:02 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 11:13:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.