Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:46:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dalje...  (Pročitano 958 puta)
27. Apr 2013, 15:51:58
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Chrome 26.0.1410.64
. . .  a ti likovi su zapravo tirkizna i zelena "gospoda" (nadovezano na sliku ispod).  Ako vam je toliko teško da budete u toj ulozi u kojoj jeste, onda prepustite drugima da se dokažu.  Problemi na poslu? U školi? Porodica? To nas, obične igrače, ne treba da dotiče.  Vaša privatna stvar.  Ali, ti se problemi leče na druge načine, i na drugim mestima.   Ne morate zbog svake sitnice da se iživljavate.  Ili ste se ipak samo suviše uživeli u tu ulogu.  U svakom slučaju je za osudu.  To je jedina zamerka koju imam na ceo Conquiztador.  Još uvek nisam dobio nikakav odgovor zašto sam banovan na 7 dana, tj.  koju sam tačku pravilnika (pročitan) prekršio sa izjavom "Abiola Dauda" (jer me je jedan nadimak asocirao na tu osobu - banalnost, a ne da ja nekoga vređam) da to traje toliko? Kad već tako olako delite banove, zašto ih onda ne obrazložite? Da li je toliko teško odgovoriti? Sigurno da nije, nego ni vi sami ne znate.  Nešto se ne nadam ni da ću sada dobiti, al' šta drugo očekivati od ljudi koji svoj neki bolesni ego leče na sajtu za igru.  Kapiram da jeste "moćniji", ali niste pametniji.  Taj sajt okuplja dobar broj ljudi koji imaju želju da nešto nauče, da pokažu svoje znanje, pa i da se našale.    Uzgred, možete sigurno da me optužite da mi je ovo drugi nalog, jer jeste.  Prvi nalog sam registrovao još pre 4 godine, međutim, dugo ga nisam koristio pa su bilo koje informacije o njemu zaboravljene, osim nadimka (Srpski_orao), tako da uopšte nije u upotrebi.  Na prvom turniru sam došao do finala, i to zasigurno kao jedan od najmlađih takmičara među tih 27.  Znam kako je nekada bilo, a vidim kakvo sivilo u ovom trenutku vlada.  Samo nek' ste vi živi i zdravi.  Da, možda ćete reći "Ako ti se ne dopada igra, nemoj je ni igrati", ali nije u tome poenta, niti da ja nekome delim lekcije.  Ovo je samo sugestija da sajt dignete na neki viši, i lepši nivo.  Bez loše namere.  Eto, znam da će ubrzo ići lock na ovu temu, bez ikakvog efekta, ali makar sam pokušao.  Pa-pa.  :wave:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

da da.PNG
(54.41 KB, 353x519)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

...al ko sem Boga zna odakle to i kako dođe!

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 415
Zastava Humska 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung A5 2017
Na početku ispravka - zelene su gospodjice.
I zaista, ali stvarno zaista ne vidim čemu ovolika drama za ban od pola sata.

Plavi kolega ti je dao jedan koristan link, savetujem ti da ga pročitaš.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
...sreća prati hrabre!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:46:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Dalje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.