Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da vlast u Beogradu nema nikakvu politiku ni projekte, i da ne radi ništa, osim što ima vlast.
Не могу да се не сложим са овим. У праву је човек.
da nisi nedao bog trudan , nešto ti se mnogo povrača
jok more,pomeri se sa mesta ali moras priznat da je omladinac bezlican i nikakav.Kakav on ima stav,autoritet. pa cak i ``zvezdani pjesnik`` bakarec ima vecu popularnost.
vidim da je za sve kriv milosevic...ok...slazem se...ali zelim da mi gospoda iz ds-a i ovi koji glasaju za njih objasne kako je ovo moguce:
kad god postavim ovu sliku i pitanje mene optuze da sam simpatizer slobe,seselja i sta znam koga sve ne....a sta su onda oni koji su zaokruzili ds,ligu,ldp i spo a zajedno su na vlasti sa dacicem?
inace...dacic je milosevicev ucenik i sledbenik...ako niste znali
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.0.7
Alcatel
Dačić, Tadić ,Koštunica, Čanak,Dinkić,Đelić,Nikolić, Šešelj, Milošević, Jovanović i ..... lepa slika i prilika propasti jednog naroda. Takve majka teško ponovo rađa
Izvinjavam se onima koje nisam nave u ovom spisku, mrzilo me da nabrajam.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
колико се ја сећам, да неби коштунице Слободан би још владао,само се сетите како су га молили да се кандидује а сада га ти исти пљују а грле се са онима који су мољењем били срушени
колико се ја сећам, да неби коштунице Слободан би још владао,само се сетите како су га молили да се кандидује а сада га ти исти пљују а грле се са онима који су мољењем били срушени
Nadali se ljudi da će biti bolje , kad ono , sjaši Kurta da uzjaši Murta.