Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dadilja se divljacki izivljavala na bebi  (Pročitano 5957 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
hm hm hm

Gledao sam 100 puta isfrustrirane babe dok prete batinama ili zapostavljaju decu. I po sto puta se pitao jesu li roditelji koji toj veštici daju dete svesni kome ga daju? A onda mi padne napamet da su oni možda i gori od nje.
 Gledao sam kad majka ponižava dete od 7-8 godina jednom u troli a jednom u autobusu.Ovoj drugoj što je sedela desno od mene sam rekao da je zrela za psihijatra a druga me preduhitrila pa izašla.Ova druga je potpuno poremećena i dete pati i ništa se tu ne može što se Srbije tiče.Žive negde u učiteljskom naselju...
 Prošle godine na Adi -mlada mama krenula da udara sina od 8-10 godina pred drugom decom pa kad sam joj rekao šta to radiš bre nemoj da ga biješ glupo je jbt a ona će meni "Ja sam mu majka"..Idi begaj..Kao da ti je igračka  Smile
 A što je veća nesreća ortak koji je bio samnom počeo mene da grdi što se mešam  Smile Kolko smo se samo prepirali  Smile
 Hoću da kažem kako je nekim ljudima to "njihova stvar" iako vidiš da je "mamica" nežna kao krokodil...

Neznam..Ova na videu...Strašno. Mislim da bih morao doooooobro da je isprepucam,tu nema mnogo moralisanja i dilema-neke osobe apsolutno zaslužuju da osete bol koju pružaju drugima. Nemojte nikada da se dvoumite kad vas provocira sadistički tip osobe,neće stati dok ne dobije nekoliko bubotaka u lobanju.

Što se tiče poverenja i sl.
 Mi svi zaista imamo senzore za sve-koristite ih.Prepoznajte vrednosti koje vam trebaju kod nekog kao potvrda poverenja. očigledno je da se desio do jaja Fail u proceni kod ovih ljudi.

U svakom slučaju,poverenje nije blanko i ne traje večno nego se proverava kao i prijateljstvo,veze i sve drugo "From time to time".

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Uffffff ... izgazila bi je ne bi trepnula  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
iako vidiš da je "mamica" nežna kao krokodil...

@tax ..jbg.. ti sad ides u krajnosti .. udarac po guzi i uvredjen deciji plac nije izto sto i ovo zlostavljanje.
babe ... pa da su deca za babe i one bi ih imale. jbg, ali su spremne da cuvaju nasu decu. omatore pa malo izgube zivce ,izderu se na nasu decu i kraj.
krv nije voda.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Dete morash da istuchesh ponekad, ali mislim da je to plafon jednom u godinu dana. Frustracije izbacivati nekom drugom prilikom.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nekad ga treba istuci... i u prilikama kad vidis da te otvoreno zajebava i stavlja na test :ko je kome roditelj !

kad vidim kako se mamama deca valjdaju histericno na ulici a ona ga moli da ustane jer nema para da mu kupi igracku .... Smile

moje dete je to jednom uradilo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Diskutabilno.
 Sećam se kad je Antoni De Melo napisao u knjizi Budjenje:
"Ni vi niste svoji a mislite da su deca vaša"  Smile Smile Smile Smile      Smile
Dete morash da istuchesh ponekad, ali mislim da je to plafon jednom u godinu dana. Frustracije izbacivati nekom drugom prilikom.
Svaki roditelj po svojoj savesti medjutim plašim se da će ovaj zakon o "zaštiti dece" toliko da polarizuje odnose u porodici da će to biti strašno.
 Zakon o "zaštiti dece" je osmišljen sa ciljem da razara porodicu.
Citat
iako vidiš da je "mamica" nežna kao krokodil...

@tax ..jbg.. ti sad ides u krajnosti .. udarac po guzi i uvredjen deciji plac nije izto sto i ovo zlostavljanje.
babe ... pa da su deca za babe i one bi ih imale. jbg, ali su spremne da cuvaju nasu decu. omatore pa malo izgube zivce ,izderu se na nasu decu i kraj.
krv nije voda.

Život za jednu porodicu je život na selu,sa kućom i psom a ne u gradskim štalama(stanovima).
 Odmah sam video sindrom gradske neurotičnosti kod te ribe.
 "On me blamira"-pročitah joj misli  Smile
 Mališa je bio nestašan-trčkarao je,tako nešto i zbog toga je krenula da ga uči pameti  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
eh... takvih primera gde hoces .... tesko je razlikovati nestasluk od bezobrazluka osim ako nisi roditelj i ne poznas svoje dete. sem toga granica izdrzljivosti nam nije ista svaki dan . nekad si ovako raspolozen ,nekad ne ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
ma kakav zakon ... vec 150 godina je zabranjeno da bijesh zhenu, pa eno, peglaju ih muzhevi sve u 16 ... bolesni smo mi od pamtiveka i to ni jedan zakon nece ispraviti.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ma kakav zakon ... vec 150 godina je zabranjeno da bijesh zhenu, pa eno, peglaju ih muzhevi sve u 16 ... bolesni smo mi od pamtiveka i to ni jedan zakon nece ispraviti.

gledala sam u trenutku istine na pinku coveka koji se hvalio kako je 18 godina mlatio zenu  Smile

znaci ona voditeljka (kako se vec zove) kad ga nije ubila pogledom  Smile

a treca ,buduca, sedi u publici i smeje se  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Kad je neko jadan onda je jadan za sve pare. Pali je strah,to je uzbudjuje a možda je s'njim jer rešava probleme sa "ocem" na nesvesnom nivou(...).
Sve u svemu patologija se promoviše na televiziji konstantno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.