Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 22:59:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dačić: Video sam se sa Radulovićem  (Pročitano 13504 puta)
02. Feb 2013, 18:37:03
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Browser
Opera 12.13
Beograd -- Premijer Ivica Dačić priznao je da se viđao sa Rodoljubom Radulovićem nekoliko puta, ali da nije bio obavešten da je Radulović član kriminalne grupe.

On je rekao da Raduloviću nikada nije pomagao postavio pitanje: "Ko mene treba da informiše iz policije i zašto sam konstantno bio zaobilažen u dostavljanju pravovremenih informacija o određenim ličnostima".

Novinarima je pokazao belu knjigu org kriminala iz 2008. godine u kojoj postoji Šarićeva grupa, ali se među članovima ne navodi ime Rodoljuba Radulovića.

"Nikada nisam počinio krivično delo i nastaviću da vodim ovu vladu jer niko nema pravo da sada zaustavi Srbiju. Pokušava se da se udarom na premijera dovede po pada vlade", kazao je Dačić.

Premijer je rekao da je bio suočen sa optužbama da je idajnik, pre toga i da je ratni zločinac, pa do onih najprimitivnijih, da je alkoholičar, pa do ove poslednje, "policijske skrivene kamere".

"Ideja je da se pokaže da sam nepodoban za funkciju premijera. Zadaci koje je preuzela vlada su suviše važni i imamo jedinstveni stav da treba da se borimo za datum pregovora sa EU i kosovsko rešenje. Vlada je stabilna i ovo je vlada sa rezultatima koje nije imala ni jedna prethodna vlada. Svaki drugi scenario je zaustavljanje Srbije, udari koji postoje na mene su pokušaj udara na kredibilitet vlade ali ti udari nisu uspeli. Ne postoji ni jedan razlog da vlada padne“.

Dačić je naveo da su mnogi sa kojima se susretao završili u zatvoru, a da će mnogo sa kojima se sad susreće završiti u zatvoru. To važi i za Radulovića, ako se dokaže.

Dačić: Nema izbora

Ne postoji nijedan ozbiljan razlog za vanredne izbore, sve što se dešavalo je pokušaj diskreditacije vlade i njenih rezultata, kaže premijer Dačić.

On navodi da je Predsedništvo zasedalo zbog 6 meseci vlade.

"Na svim sastancima u EU i drugim zemljama čuju se samo lepe reči o Srbiji. Vlada vraća poštovanje prema Srbiji, a tada su i veće šanse za odbranu Kosova, investicije. Zaustavljen je vrtoglav pad ekonomije, nezaposlenosti", naveo je premijer.

On je rekao da su uspesi u bobri protiv korupcije i kriminala doneli su veliko poštovanje Srbiji i da su ti zadaci mnogo veliki da bi bili prekinuti zbog nečijih planova i da zato postoji jedinstven stav o nastavku rada Vlade.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
Veljović: Neću ništa da komentarišem. Ništa!

Direktor policije Milorad Veljović nije večeras želeo da komentariše optužbe premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da ga policija nije obavestila da je Rodoljub Radulović, s kojim se sastajao, bio član kriminalne grupe narko dilera Darka Šarića.

"Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta. Ništa to danas ja neću komentarisati niti sam komentarisao bilo kada", rekao je Veljović agenciji Beta.

Premijer je ranije danas rekao da je u zvaničnoj knjizi MUP-a Srbije o organizovanom kriminalu navedeno da kriminalna grupa Darka Šarića ima 29 članova, ali da među njima nije bilo Radulovića.

"Zašto nisam upozoren i ko kontroobaveštajno štiti državne funkcionere? Ko se igrao s mojim autoritetom i autoritetom funkcije ministra unutrašnjih poslova?", upitao je Dačić.

On je dodao da, iako su mere protiv Radulovića bile preduzete još u novembru 2008. godine, njemu o tome iz policije ništa nije bilo rečeno u decembru te godine.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
"Dačić praktično optužio sam sebe"

Beograd -- Analitičar Aleksandar Radić kaže da je Ivica Dačić priznao da nije kontrolisao policiju izjavom da ona krije od njega podatke o ljudima s kojima se viđao.

"Dačić je praktično optužio samog sebe kad je priznao da od policije nije dobijao informacije o kriminalcima. Takva situacija je postojala tokom mandata prethodne vlade, u kojoj je Dačić bio ministar unutrašnjih poslova, ali postoji i danas, naravno u drugačijim okolnostima", kazao je Radić.

On je rekao da je očigledno da unutar vladajuće koalicije u Srbiji besni veliki rat oko kontrole nad policijom.

"Očigledno je da (prvi potpredsednik vlade) Aleksandar Vučić želi da uspostavi punu kontrolu nad bezbednosnim aparatom, i civilnim i vojnim. Poslednji istupi čelnika vladajuće koalicije predstavljaju spolja vidljive manifestacije sukoba koji u toj koaliciji uveliko traju", rekao je Radić.

On je dodao da iako Dačić ima svoju funkciju, jasno je da i u okviru aktuelne vladajuće koalicije postoje oni "koji nastoje da Dačića drže što dalje od policije".

Podsetimo, predsednik Vlade Ivica Dačić je na današnoj vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu SPS-a izjavio da od policije nije dobijao podatke o kriminalnim radnjama ljudi sa kojima se susretao, poput Rodoljuba Radulovića, koga mediji povezuju sa Darkom Šarićem.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ostavka. Nema druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
sto ostavka, pa i ja sam se video sa misom a nemem veze sa kokainom Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Motorola raspala
Koliko se sve politicke stranke razlikuju od bilo kakve druge kriminalne organizacije? Samo marginalno cini mi se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson k750i
sviraju kurcu sa time ko se sa kime vidjao..... jbt imao sam prijatelja koji je bio krimos i druzili smo se ranije, sada bi mene trebalo da osude zato sto smo zajedno odrastali? i druzili se?

recimo ovako. miskovic je kriminalac ( tako kazu ) e pogledajte samo sa kime se on vidjao , imate slike njega sa vucicem, dacicem i ostalom bagrom, znaci trebalo bi njih u zatvor po kratkom postupku.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13
mob
Samsung neki
sviraju kurcu sa time ko se sa kime vidjao..... jbt imao sam prijatelja koji je bio krimos i druzili smo se ranije, sada bi mene trebalo da osude zato sto smo zajedno odrastali? i druzili se?
Sto te, u Srbiji automatski, kandiduje za mesto ministra unutrasnjih poslova. Ako si jos i neku trafikicu obio - utoliko bolje.
recimo ovako. miskovic je kriminalac ( tako kazu ) e pogledajte samo sa kime se on vidjao , imate slike njega sa vucicem, dacicem i ostalom bagrom, znaci trebalo bi njih u zatvor po kratkom postupku.....
Trebalo bi.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Bitno da je nas Cedomir imao veze sa munze konza i nikem nista...inace neka se ispita zbog cega se vidjao pa neka mu sude...
Ja bih mu pre sudio zbog  sastajanja sa ratnim zlocincem Tacijem al dobro...ima se moze se zarad Europejske buducnosti moze i u bulju da ga trti  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
"Tadić znao za Dačićeve kontakte"

Beograd -- Ministar finansija Mlađan Dinkić ocenio je da je za kontakte Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića znao i tadašnji predsednik Boris Tadić i upitao zašto je ćutao. 

Komentarišući kontakte Dačića sa Radulovićem, Dinkić je rekao da su za to sigurno pre četiri godine znali i Tadić, i potpredsednik DS Miodrag Rakić, i direktor policije Milorad Veljović.

"Zašto tada nisu reagovali, ako je trebalo, nego je sada neko to pustio da uzdrma vladu", rekao je Dinkić gostujući na TV Prva.

Dinkić je istakao da treba na osnovu transkripata utvrditi sadržaj razgovora i na osnovu toga preduzimati korake - da se odgovara, ako se utvrdi da je postojalo krivično delo, a ako ne, da se to skine sa dnevnog reda.

"Oni koji su znali za to - Miodrag Rakić, Boris Tadić i direktor policije, ako je tamo bilo neko krivično delo trebalo bi sva trojica da idu u zatvor zajedno sa Dačićem. Ako se utvrdi da je bio kriminal, zašto su ćutali četiri godine", istakao je Dinkić.

Prema njegovim rečima, dešava se da se bude sa nekim u društvu a da se ne zna čime se ta osoba bavi i u takvim situacijama to nije krivično delo.

Dinkić je takođe ocenio da su šanse za prevremene republičke izbore minimalne, "na nivou jednog promila", naglasivši da vlada pada kada izgubi pordšku u paralmentu.

Odnosi SPS i SNS nisu sigurno idealni i to se vidi, ali je pitanje kakvi su odnosi između lidera te dve stranke, rekao je Dinkić.

Zasto cutiteeeeeee, zasto cutiteeeeeeeeeeeeee
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 22:59:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.