Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@NenadS Kume, ja tvoje patnje na dusi i u zivotu nosim i uvek cu biti uz tebe, pa tako i u ovom casu. Pusticu te, naravno, samo cu se setiti uvek tvojih reci meni upucenih u februaru kada si rekao "ja ne zelim da ti patis". Ako nesto moras da ostavis, obicno nema druge.
Mozda ce za nekakvu utehu da ti bude jedna poslovica koju sam cuo od Engleza, a koja kaze: ako nesto volis, pust ga da ode, ako ono voli tebe, samo ce ti se vratiti.
Sljiva jeste simbol Srbije, samo se nadajmo da ono drugo nije simbol Srbije. Ali Kum Nesa sasvim sigurno nije nikakva sljiva, nego najbolji kum u ovoj drzavi i cvet najlepsi koji je ovaj narod mogao da iznedri. No, dosta sam ja o tome govorio i mislim da je vreme da opet zacutim i da nestanem. Zasto ja da se gnusam na sve i svasta sto biva napisano.
@NenadS Kume, pozdravljam te, ostaj mi dobro i cuvaj se. Zao mi je sto si u bedaku, ali kao i uvek, nosicu na dusi rane tvoje i patnje tvoje ne bi li ti one bile lakse. Ja idem da se odmorim od raznoraznih gluposti. Ne znam kako ce se razvijati tvoja situacija u bilo kom smislu, niti cu pratiti ovu temu, ali ti uvek znas ko je tvoj kum i gde je. Ostaj dobro, zenice oka moga.