Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 13:19:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da Vinčijev kod  (Pročitano 22732 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
 Smile

ja sam bio sinoc na premijeri

Smile

ja sam sinoc gledao ono

Smile

ono je neko uspeo onako da snimi

Smile

ja sam bio sinoc na premijeri

procitao sam knjigu...mislio sam da je bezveze, da ima par interesantnih elemenata, ali da oni nisu proizvod spisateljskog talenta dan browna, vec njegovog nepogresivog osecaja za popularno...roman gnjavi od polovine do zavrsetka, posto se svodi na copy-paste-sa-malim-izmenama...zagonetka-prica-resenje i tako u krug...i mislio sam da je ta misterija super za film, da moze da se pretoci u dva zabavna sata, bez obzira na istorijske neistine (hej! ni indiana jones nije vrveo od istorijske cistoce, pa je bio i ostao uzasno zabavan)

pogledao sam film... Smile ... ovo nije copy-paste, vec fotokopija...ono sto je lose, ostalo je lose (likovi i njihovi odnosi, patetican kraj i besmislena jurnjava), ono sto je dobro (misterija, tajna drustva) je toliko izbledelo da sada imam novo misljenje o romanu:
mislim da je knjiga mila majka za film
to, da izvinete, sranje, traje beskrajna dva i po sata, a uz lepu fotografiju i dobro uklopljenje efekte se dobija i: nezainteresovana gluma toma henksa (koga izuzetno cenim), zatupastu facu odri tatu kroz citav film (nije ona jadna kriva, to ima reditelju da zahvali), stereotipno odradjenog profesora (mekelen) i cemu-moj-lik inspektora. nit ima akcije, nit ima misterije, vec neko puko nabrajanje i objasnjavanje...a posto nisam otisao da gledam potpuno nebulozan dokumentarac na rts-u, vec "dva sata kvalitetnog programa", dacu ovom filmu ocenu 0,5 od mogucih 5 (na racun pomenute kamere i efekata)

ako imate cime da ispunite svoj zivot za tih dva i po sata, molim vas ucinite to, a ako nemate, nemojte pokusavati da popunite prazninu ovim filmom i knjigom - prosetajte po gradu, obidjite neku galeriju, poljubite nekoga, dobro se najedite, bilo sta drugo, verujte mi....

pade mi napamet da vam kazem kako je biblija mnogo bolji triler od ovoga...ne, nisam pobozan, pa cak ni krsten...procitajte recimo pricu o zlatnom teletu u starom zavetu, kada bog zamalo ne pobije par hiljada ljudi, jerbo su ga naljutili, a on, eto, izgubio malko zivce, al sreca pa mojsije, brat, vadi stvar....

"I sada pusti me, da se raspali gnjev moj na njih i da ih istrijebim..." Izlazak 32:10

to je zabavno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Na imdb je rejting delimično dobar. Nekih 6.2 glasova u celini.

Rekao sam ja - Mnogo buke niokočega. . .
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
Zna li neko kada se pusta Novom Sadu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
U Novom Sadu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
zar nisam rekla da nije nista posebno.. i pre zaludnog trosenja 2:30 sata.. Smiley

elem.. ono za knjigu i razvlacenje je tako tacno... mislim da nisam ni procitala poslednjih 20 strana.. jednostavno.. od pocetka se zna sta ce biti na pocetku.. najgore potrosenih 12e u zivotu..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Marketing je odradio svoj posao.
Anea ne zaboravi da ide i drugi deo Pirata sa Kariba. Pirates of the Carribean: Dead Man's Lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Zna li neko kada se pusta Novom Sadu
od 18 maja u terminima 17,20,23,
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
I makedonska crkva proteruje Da Vinčija

Sinod Makedonske pravoslavne crkve (MPC) pozvao je svoje vernike da ne gledaju film Rona Hauarda "Da Vinčijev kod", ocenjujući da se u filmu prikazuju biblijske neistine.

Arhijereji sinoda su na sednici ocenili da film predstavlja "lažnu prestavu" Isusa Hrista i Bogorodice. "Iz tih razloga sadržaj romana i filma je antihrišćanski i lažan, i vernicima ga ne preporučujemo", navodi se u saopštenju sinoda MPC.

Sinod je uputio poziv na bojkot filma, samo nekoliko sati pre večerašnje premijere "Da Vinčijevog koda" u Skoplju.

Crkveni izvori su rekli agenciji Beta da su arhijereji kanonski nepriznate MPC bili podeljeni oko stava da li da pozovu vernike na bojkot, ali da je preovladao stav da to treba učiniti kako se ne bi narušili dobri odnosi sa Vatikanom.

Arhijereji MPC su na današnjoj sednici, takodje, ponovili su da je crkva protiv homoseksualnih brakova, ocenjujući da je takav brak protiv prirode, nemoralan, i protiv crkve.

Izvor: MTS - Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ja ljudi umro sam gledajući film! Smile Prvo što je dosadan, a drugo što me je dokusurilo, gledao sam ga u Domu Sindikata u sali 2, a noge.......... Smile Ko da su me nabili u kutiju metar sa metar da čamim 2 sata i 20 minuta! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung Galaxy S2
I makedonska crkva proteruje Da Vinčija
odgovor na moje pitanje -  Smile
gledao sam ga u Domu Sindikata u sali 2
Da, sala 2 može biti kobna za kolena ponekad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 13:19:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.