I ko je procitao knjigu??? Kako vam se cini? Da li vjerujete u sve ono sto tamop pise ili ste cvrsti u svojoj vjeri?? Ja nikad nisam bile veliki vjernik i mnoge stvari o kojima Dan Brown pise mi se cine logicnim pa je vjerujem da je to sve prevara CRKVE!!!!!!!!
Knjigu sam procitao pre pola godine, mozda malo dalje, i u prvom trenutku mi je sve to izgledalo realno i tacno, ali sam vremenom promenio misljenje. Ne pitaj me zasto, jer ne znam, ali sam sad potpuno ubedjen da nista od toga nije tacno, i da je to samo jedna veoma, veoma zanimljiva prica, koja tera coveka na razmisljanje.
To je samo jedno obicno JEVREJSKO propagandno sranje koje su oni pustili medju Hriscane. To nije nista drugo nego omalovazavanje lika i dela Isusa Hrista na cijem zivotu se zasniva Hriscanstvo. Posto su Jevreji videli da dolazi do velike ekspanzije Hriscanstva u Juznoj Americi i Juznoj-Jugoistocnoj Evropi, posle pada komunizma, pod hitno su morali da preduzmu nesto po tom pitanju. I gle cuda krajem 80-ih i pocetkom 90-ih pocinju da " nichu" dela poput Da Vincijev kod, Sveta krv,sveti gral ... Mislite o tome ! ! ! !