Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Da Vinčijev kod"-religijska knjiga ili dobar triler?  (Pročitano 46985 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
PA da li se knjiga razlikuje od filma,jer ja film pola nisam shvatio  Smile Koju bi ste mi preporucili knjigu jos koja je povezana sa ovim da malo procitam,mislim shvatam ali nije mi sve jasno u filmu mnogo je radjen sa nekim tajnama i lozinkama pa ga nisam bas shvatio.Moram da odgledam jos jedno 3puta Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Evo ti jos informacija

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holy_Blood_and_the_Holy_Grail

procitaj Sveta Krv Sveti Gral, Mesijansko Zavestanje  i ostale knjige istih autora - tu je srz Braunove "teorije" koju je on vrlo lepo iskopirao i usminkao. Ipak upozoravam te da ne prihvatas stvari zdravo za gotovo jer je pisanje alternativne istorije veoma cupav posao.

Ako te interesuje religija i religijski aspekt - procitaj svitke iz Nag Hamadija i Kumarana - ima ih na interenetu besplatno na engleskom ili ako nista drugo onda bar Tomino Jevandjelje - evo ti link

http://www.gnosis.org/naghamm/nhl.html
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Mislim da ceo triler povlači pitanje: Da li Bog zaista postoji?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A zasto bi postavljao to pitanje - kakve veze ima Bog sa organizovanjem bilo koje ljudske crkve. Interesovanje oko knjige je eksplodiralo jer se ljudima postavila alternativna istina. Verzija istine i istorije koju crkva i ostali slicni ispiraci mozgova nisu zagovarali. Podriva crkvu jer razbija iluziju i mistifikaciju koja je hriscanska crkva izgradila oko sebe vremenom. Sama cinjenica da se crkva i ravoslavna i katolicka potresaju oko ove knjige dovoljno govori o tome koliko je crkva daleko od Boga.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Ako nam je postavljena jedna istina kojoj treba da verujemo (da je Isus sin Božiji), onda se postavlja samo pitanje i da li je lansirana istina da Bog postoji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
A ko je rekao da je ovo sve tacno sto se dogadja u filmu i u knjizi  Smile niko,mozda bude otkriveno mozda ne Smile Znate onu recenicu Ko na filmu,e  Smile Smile Mozda i jeste ovo neka velika tajna i otkrice,jer sam video koliko je crkva protiv ovog filma,sigurno da postoji u ovom filmu pola istine.Valjda ce to neko dokazati,a to da li Bog postoji ili ne,sta bi bilo da se dokaze da ne postoji sta verovali bi u mene ili u nekog drugog,daj ne lupaj gluposti,svi veruju da postoji tako da cu i ja verovati da postoji.Koliko su nas ucili da verujemo u Boga i da je on najvece na svetu,a to da Bog ne postoji mogu da dokazu ljudi koji veruju u druge religije,jer bi tim da dokazu sigurno povukli u svoju veru Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Pa verujem i ja u boga. A ko te je učio da bog postoji? Ko je mene učio? Ko je učio moje roditelje i njihove roditelje i roditelje moje babe i dede? Razumeš sad o čemu ti pričam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
knjiga , film i sta vec je komercijalizovana simbolika i occultisam sve to lepo skrpljeno u jedno sranje...

nit je religijska , nit je DOBAR triler.. sta vise losh triler.. da se jednom pogleda i da se baci u djubre
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa zasto se potresate i mesate babe i zabe. Isus jeste sin Boziji (isto koliko smo i svi mi) - razlika je sto je on toga postao svestan a mi ne. Knjiga i knjige koje sam ja pomenuo kao originalni izvor informacija govore o mogucim istorijskim dogadjajima - govre o Hristu kao COVEKU ne kao sinu bozijem. To sta se njemu desavalo za zivota i sta su ljudi radili pre i posle njegove smrti nema nikakve veze sa njegovom ili nasom spiritualnoscu. To pokusavam da prenesem.

Drugim recima to sto je Hrsit propovedao i ono sto crkva prica su dve razlicite stvari i jedino je crkva ta koja se potresa jer je njen autoritet (lazni) poljuljan. Hrist kao sin Boziji ne verujem da se mnogo potresa oko toga osim sto je mozda tuzan sto mu e ceo rad na zemlji upropasten  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
pa kad se uzme jedna lichnost kao isus koja nije stvarno postojala ,nego je skrpljena od raznih drugih licnosti koje su postojale u to vreme ,onda je lako izmishljati priche i prilagodjavati je sopstvenim potrebama . danas crkve i sekte imaju svoje isuse,braun ima svog i.t.d. svima im je zajednichko to shto je svaki od tih isusa lazan,odnosno bolje receno svaki od tih isusa je mrtva lutka (plastichni isus Smile). onaj ko bi stvarno poznavao isusa ,bio bi slobodan od isusa jer mu ne bi ni trebao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.