Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Da Vinčijev kod"-religijska knjiga ili dobar triler?  (Pročitano 47066 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Veoma dobar triler. Nije da favorizujem nekog, nego stvarno je knjiga je dobra. Sviđa mi se to što postoje te šifre, zagonetke. Tako da je moj odgovor ovo drugo, dobar triler.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ako je zivot poklon onda ga cuvaj samo za sebe

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2192
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D900
po meni ni jedno ni drugo.
IP sačuvana
social share
A tako sam ga volela

Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC S730
Samo solidan triler
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Triler koji prežvakava već poznatu fabulu, ali na ponešto misteriozan način, dajući neka posebna značenja Leonradovoj slici ''Tajna večera''. O ostalom sam već rekao.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
po meni losa "teorija zavere" Ladlam bi to bolje napiso.. ima covek vise iskustva... ali da crkva stalno nesto muti i to je istina tako da...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Crkvi bi bilo pametnije da se uzdržanije ponašala u ovom slučaju, njeno miješanje sa pozicija kanonskih postulata samo je doprinijelo većem komercijalizovanju Den Braunovog djela. Na kraju krajeva, crkva se uvijek nađe u ''nokdaunu'': dugo je vremena trebalo da se ubijedi da Zemlja nije ravna ploča, pa onda da se ubijedi da Zemlja nije centar Vaseljene...sve u svemu, doći će vrijeme kad će crkva morati da prizna da su njeni kanoni odavno ''prežvakani'', pa i to da je vršila reviziju Isusovog zemaljskog djela i u svom interesu sakrila mnoge tajne o suštini Isusovog učenja, pa i o njegovom ličnom životu. Mislim da se u Vatikanskim arhivima kriju istorijski izvori koji o Isusovoj ličnosti govore nešto sasvim drugo u odnosu na crkveno tumačenje Isusa.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
vatikanski arhivi ??? a sta je sa onim drugim..jevrejskim.. pre svega.. i pravoslavnim posle toga.. vatikan kaska.. bar po meni ..
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Slažem se, ali kad pominjem Vatikanski arhiv, mislim na poznatu ''lukavost Latina''. Jednom je neko rekao da bi otvaranje svih arhivskih pretinaca u Vatikanu izmijenilo iz korijena istoriju čovječanstva. Kad je riječ o Jevrejskim arhivima, moguća su i tu velika iznenađenja. Što se pravoslavnih arhiva tiče, teško da se u njima mogu tražiti neke spektakularne stvari, Pravoslavna crkva jedina je od hrišćanskih crkava ostala vjerna odredbama Sabora iz 325. godine, dakle, ostala je najvjernija onome što se zasad može smatrati izvornim hrišćanstvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
pa dobro ali su jevreji bili prvi sa arhivima na svetu.. a katolici i pravoslaci verujem da imaju slicne tako da.. ma .. Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Vatikanski arhivi, strogo cuvana tajna, tajna koja bi izmenila istoriju covecanstva, prava Biblija...........sve su to vasarski fazoni i fore.

Istok i zapad su u prvim vekovima, tj. zvanicno do 1054, a nezvanicno koji vek ranije bili u kanonskom jedinstvu, tj zapad je ispovedao istinsko hriscanstvo kao i istok. Prema tome Vatikan nema nikakvih tajni za koje ne bi znao i istok, tj Pravoslavna Crkva. A u Pravoslavnoj Crkvi se nekriju nikakve tajne, sto dokazuju prvih 7 Vaseljenskih Sabora, gde je sve sto Crkva ima protiv onih koji hule na Hrista rekla, i potvrdila jasno, glasno i javno svoje kanone i dogmu koje je nasledila od Gospoda i apostola.

Zao mi je samo sto su u Davincijevom kodu, kao i u ostalim knjigama slicnog sadrzaja, autori nepravedno optuzili Rimokatolicku Crkvu, izmisljajuci raznorazne fabule i lazuci svesno, a ne malo i pokazivali svoje (ne)znanje iz hriscanstva.

Nas narod kaze:"U lazi su kratke noge". Samo navian, moze da smatra da bi Crkva bilo Rimokatolicka bilo Pravoslavna opstala do danas da je vekovima lagala narod. U ne znanju se moze ziveti dugo, kao sto zivi Rimokatolicka od 1054, ali u lazi ne moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.