Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:02:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li znate ko je ovaj covek? :D  (Pročitano 2654 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Dobro... covece.. sta je sa tobom...
Ajde... udahni malo pre nego sto odgovoris...
Znam, stresna su vremena, ali ovo je samo politika i forum... zajebancija za vecinu nas... Smiley
Ne moras toliko srcano da odgovaras Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
a po cemu je dulicka toliko dobra???

Po tome sto je njeno ministarstvo (poljoprivrede) najkvalitetnije funkcionisalo, u sad bivsoj Vladi. Zato sto se ne vodi slepo stranackim odlukama, i zato sto se jednostavno vidi da zena nece da vodi politiku, vec da hoce da radi svoj posao. Ja sam ranije gotivio G17+, bas zbog toga sto nisu nastali kao politicka partija. A sad su svi sem Dulicke toliko ispolitizovani da mi je gadno i da pomislim da sam nekad bio njihov simpatizer.

Jedva cekam da vidim koliko su (G17+) ucestvovali u toj saradnji sa radikalima za vreme ove Vlade, a kao svim silama su se borili da ih zabrane. Sramota.

I da, Dulicka nije za nezavisnu Vojvodinu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dobro... covece.. sta je sa tobom...
Ajde... udahni malo pre nego sto odgovoris...
Znam, stresna su vremena, ali ovo je samo politika i forum... zajebancija za vecinu nas... Smiley
hvala ti o najveca medju nama, verujem da ti ne mozes da dokuzis moj isuvise mali mozak u odnosu na tvoj, jer ja sam toliko mali za tebe, s obzirom da sam komarac, da verovatno imas problema u shvatanju mog opstenja...
dakleMm, verujem da je ovaj nizi stalez na forumu shvatio da ovde ne dolaze samo ljudi koji zele ozbiljno da se posvecuju imaginarnom zivotu i grade neki karakter na internetu...vec ima i onih kojima je vrlo zanimljivo da se prepucavaju na forumima u raspravama koje nemaju smisla i nikakve koristi  nikome ne donose...meni ne npr, to jako interesantno i smesno..iskreno da zelim da ozbiljno raspravljam o politici & stuff, otisao bih lepo na B92 forum i tamo ozbiljno pricao..
ovo za strasna vremena ne razumem, zao mi je ako je tebi zivot tezak i strasan, ali meni nije jer me jos uvek roditelji izdrzavaju, studiram, u srecnoj sam vezi imam svoj stan..mada ima nas raznih....ovde ubijam jedan deo vremena kada nisam u rodnom mestu...jos jednom, zao mi je ali ovo nije tema na kojoj bi trebalo da ispoljavas svoje nezadovoljstvo zivotom...inace ce neko to da prijavi moderatoru i mozda budes izbacena sa foruma  Smile
stvarno ne razumem kakvo je to srcano odgovaranje...ako je pitanje "zasto je dulicka dobra?" odgovor, onda treba da se malo posavetujes sa bukvarom, 'srcano'. Smile

a po cemu je dulicka toliko dobra???

Po tome sto je njeno ministarstvo (poljoprivrede) najkvalitetnije funkcionisalo, u sad bivsoj Vladi. Zato sto se ne vodi slepo stranackim odlukama, i zato sto se jednostavno vidi da zena nece da vodi politiku, vec da hoce da radi svoj posao. Ja sam ranije gotivio G17+, bas zbog toga sto nisu nastali kao politicka partija. A sad su svi sem Dulicke toliko ispolitizovani da mi je gadno i da pomislim da sam nekad bio njihov simpatizer.

Jedva cekam da vidim koliko su (G17+) ucestvovali u toj saradnji sa radikalima za vreme ove Vlade, a kao svim silama su se borili da ih zabrane. Sramota.

I da, Dulicka nije za nezavisnu Vojvodinu.
uh, stvarno je pretesko u srbiji biti uspesan u poljoprivredi...sve same stene...niti imas gde sta da sadis, niti imas gde stoku da napasas... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@Marko

znachi ovakav odgovor josh uvek nisam video Smile Smile Smile
gde si i kako pokupio i posisao svu pamet sveta? Reci mi tajnu molim te, voleo bih i ja to isto Smile

Nego me chudi da te Shiptari nisu sadzgali tako pametnog, trebash im da im popravish iq populacije. Chuvaj se, oni su iza coshka, mogu te strefe svakog trenutka, pogotovu shto tako hrabro i javno prosipash svu svoju pamet. Mi smo ti svi zahvalni, gde bi mi bili bez tebe.

Oh btw I am being sarcastic (ili, izvini zaboravih da ti to shvatash) Smiley

a spominjanje drugih Foruma je protivno pravilima Burek, tj ovog foruma pa ti preporuchujem da prochirash ista (levim klikom misha na podvucheni tekst)

ah da, zaboravih da to vec znash

Srdachno Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Izgleda da ce ova tema pod kljuc  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

evo primetih da je prepoznatio Jet set burekdzija postovao pravila foruma koje jos nisam procitao...niti nameravam...
ali nekako sam siguran da ne postoji 'odredba' u kojoj pise da je zabranjeno 'srcano' odgovaranje na topic...
ispravitre me ako gresim, ali nije li onda anein komentar isuvisan??mislim cemu doprinosi??

@Marko

znachi ovakav odgovor josh uvek nisam video Smile Smile Smile
gde si i kako pokupio i posisao svu pamet sveta? Reci mi tajnu molim te, voleo bih i ja to isto Smile

Nego me chudi da te Shiptari nisu sadzgali tako pametnog, trebash im da im popravish iq populacije. Chuvaj se, oni su iza coshka, mogu te strefe svakog trenutka, pogotovu shto tako hrabro i javno prosipash svu svoju pamet. Mi smo ti svi zahvalni, gde bi mi bili bez tebe.

Oh btw I am being sarcastic (ili, izvini zaboravih da ti to shvatash) Smiley

a spominjanje drugih Foruma je protivno pravilima Burek, tj ovog foruma pa ti preporuchujem da prochirash ista (levim klikom misha na podvucheni tekst)

ah da, zaboravih da to vec znash

Srdachno Smile
ja se izvinjavam, ali ja sam svestan svoje nemoci i premale velicine u odnosu na jednog Vaterpolistu koji je pritom i moderator, eeeeej bre, pa Taj covek ovde ima 17 puta vise poruka od mene...ali ipak, nije On ni prici svemogucoj anei...za Njega sam ja mnogo vise od komarca..mozda zaba ili slicno...u svakom slucaju previse sam ja malen da bih se upustao u raspravu sa Tobom/Vama
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Sada je dosta... lock
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Cek.. samo sec.. moram da odgovorim...

OK.. ovo sam napisala iz prosto razloga sto si dugo na forumu i sto sam misliti da ti treba pruziti jos jednu sansu...
Ocigledno, tvoji problemi su daleko veci, tako da ne zelis da ih resis...
To je tvoj izbor...
Hoces da ides djonom... I za to postoji resenje...
Moderatori.. imate rec...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2006, 16:57:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:02:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.259 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.