evo ga! javio se jerdan od najupucenijih! ajde mi molim te objasni kako to da je on najveci lopov u srbiji??? aj lepo, par primera? i karica je zajebao? i dafinu? i ostatak bivseg rezima koji je godinama odvajao po 30% plata za dobro ovog i onoga a od 'nekih' para gradio vile i kupovao rudnike??? aj polako pa da i ja to shvatim, o premudri!
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Sad su ga stavili u prirodnoj formi. Ne znam kako je smesniji
"strucnost, ispred politike" aj da su stavili Dulicku da stoji iza toga, ali Dinkic
a po cemu je dulicka toliko dobra??? po tome sto je za nezavisnu vojvodinu kao i vi? pa se zatomedjusobno lizete? ako joj je strucnos ispred politike, sto onda ide po mitinzima drugih stranaka?? da pokaze koliko je strucna u poslu??
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina