Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da su danas izbori, za koga biste glasali?
DS
DSS
DHSS
SPO
SPS
SRS
NS
G17+
SDP
LDP
Ostali
Ne bih glasao/la
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da su danas izbori...  (Pročitano 18953 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Slazem se ja u potpunosti sa tobom da su "demokrate" lose,ali kakva im je konkurencija (SRS,SPS) oni su sjajni. Ne moraju da me ubedjuju kako bi Srbija izgledala ako dodju na vlast crno-crveni,jako dobro pamtim kako je bilo onih 10-ak godina,a dovoljno ih je i cuti danas kako se obracaju javnosti pa da sve bude jasno
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ja bas zato i mislim da ako izgube od njih, to su i zasluzili. Neka konkretnim stvarima pokazu da su bolji izbor, i nece imati razloga da strepe od starih snaga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Mislim da donekle to i pokazuju,ali mnogo su sputani sto svojom nesposobnoscu,sto drugim raznim faktorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
ceda je naperspektivniji politicar po meni,takvo je moje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
Ceda je narkoman,narkomani i nisu nesto perspektivni.
Ldp mi je delovao tako dobro u pocetku,ali kako vreme tece sve su mi odvratniji.Nazalost veoma su slicni SRS-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na sledecim izborima glasam za LSV (na pokrajinskim) i DS na republickim izborima.   Smile Smile

Sve drugo bi bilo tri koraka unazad za Srbiju. Osim radikala. Sa njima to je ceo kilometar.  Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Neznam odkad ste svi tako  za ds?Nesto vas nije bilo na izborima od 91-2000 mislim po rezultatima.Ja sam od 93 clan a od pre  3 meseca sam u ldp,jer ds je isto sto i dss
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Od kada su ljudi videli da ekstremima kao sto je Ceda ne treba dati ni ovcu da cuva, a kamoli nesto drugo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ne iteresujeme dali je ceda narkoman ili nije ali jednostavno covek nije normalan za njega su svi kriminalci za njega su svi lopovi i za njega nista ne valja za njega su sve srbi krivi taj covek se ponasa kao neki ludak!
a svi sto kazu da ako dodju crno crveni da ce to biti strasno i da cemo ratovati ma nema od toa nista daleko da zelim da oni dodju na vlast ali i oni su se promenili ljudi drugacije razmisljaju dalib se mi pitamo zasto je tako bilo tokom tih 10 godina pa i nas narod je imao takvo razmisljane nedamo kosovo ocemo da ratujemo pobicemo sve unisticemo hrvate ja koliko zna taj vuk draskovic koga su tad ljudi podrzavali nije imao podrsku zato sto je demokratican vec zato sto bi on bolje pobio i bolje ratovao od slobe svi extremni nacionalisti su tada njega glasali a sad pricamo kako je to vreme i ti ratovi posledica slobe i radikala a da je bio vuk i djindjic nebi bilo rata e malo morgen bilo bi isto rata jel tako je tada bilo raspolozenje u narodu!
pa vuk je imao podrsku tada nasih najvecih kriminalaca po evropi pa taj covek kas je trebao da pogine u atentatu on se vozio u a8 u to vreme koji je vredeo oko 100000 maraka pa kad je toliko bilo tada lose po njemu kako toda je on vozio toliko skup auto svi pricaju da je atentat na vuka politicki atentant ko zna zasto je neko njega hteo da ubije giska beli i ekipa nisu ubiveni zbog politike vec ko zna zbog cega a on je bio njihov blizak prijatelj!
vratite se malo u proslost razmislite malo kako su tada ljudi razmisljali ko je sta radio i ko sta pricao posrbiji i onda pljujte po crveno crnim iako ih ja uopste ne volim ali realno gledam stvari i znam da je bio neko drugi na vlasti umesto njih da nista nebi to vreme proslo bolje mozda cak i gore!
taj ceda je muljao i ko zna sta sve radio sa svima i verovatno mu nisu hteli izadju u susret i on je onda rekao ako mi ne ucinite to sto zelim onda cu poceti da pricam sve sto znam i to se upravo i desava zasto on nije to pricao pre 2-3 god sto je znao nego bas sad progovori verovatno kad je ostao kratkih rukava i sto je bio mnogo alav i hteo je sve da zajebe i sad kad su mu svi okrenuli ledja on ostade bez podrske bez para bez icega i sad trazi resenje kako da povrati moc a posto je ostalo neko ime iza njega on igra na kartu podrske ljudi jel jedino to moze da ga izvuce iz govna!
tako da to dali su ovi crni a oni beli to je relativna stvar da ceda zna da ce da postane premijer ja sam siguran da bi vec sutra postao ultra nacionalista ali posto su ta mesta vec popunjena on gleda kako da pridobije podrsku mladih nekih filozova naucnika ljudi koji neaju bas punoi veze sa stvarnoscu â kako ti ljudi nemaju za koga da glasaju evo on se pojavio kao njihov lider!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Jedna od retkih situacija kada moram da priznam da se slazem sa osobom iznad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.