Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:29:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da su danas izbori, za koga biste glasali?
DS
DSS
DHSS
SPO
SPS
SRS
NS
G17+
SDP
LDP
Ostali
Ne bih glasao/la
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da su danas izbori...  (Pročitano 18850 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
boze...kakve priche

nemci, ameri, japanci dodjite shto pre......
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Po glasovima niko ne bi glasao za Mladju i "ekspertsku" ekipu, a oni su u vladi na ravnoj nozi sa Kostunicom. Iako ovaj broj do sada glasalih nije bas reprezentativan Smile, ipak govori o tome da oni nezasluzeno vrse vlast, i da mnogo dobro muzu koalicionu kravu.
Ma ne da muzu. Oni prvo izmuzose, a posle i zaklase kravu. Ko s njima udje u koaliciju ne prolazi dobro s podrskom kasnije. Al dobro, jos malo pa ce novi izbori na kojima G17 sigurno: ili ulazi u politicku istoriju i zaborav, ili ce da se prilepi DS-u za koaliciju (sto bi ja i voleo nek malo i njima ruse ugled, a kasnije ce ekspertsko-interesna grupa da se rasformira sama od sebe jer vise niko nece biti lud da ulazi u koaliciju s njima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Pa ne zna se sigurno sa kim bi usli u koaliciju. Posto je Mladja veliki ljubitelj muzike, bice napeto. Svoje afinitete prema muzici Tadic je pokazao posetom Exit-u, a Kostunica Guci. Tesko ce Mladji biti da se opredeli. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Cesid: SRS i DS po 30 odsto

15. septembar 2006. Izvor: Politika

Beograd -- Demokrate i radikali su se prvi put, posle dve godine, izjednačili po stranačkom rejtingu, pokazuje najnovije istraživanje Cesida.

Prema Cesidovom istraživanju sprovedenom početkom septembra na uzorku od 1.400 građana Srbije, nastavlja se trend opadanja izlaznosti, odnosno povećava se broj građana koji ne bi glasali, pa bi na izbore, da se danas održavaju, izašlo svega 40 odsto birača.

Od tog broja, računajući samo birače koji već znaju za koga bi glasali, po 30 odsto bi poverenje ukazalo Demokratskoj stranci i Srpskoj radikalnoj stranci, piše današnja Politika. Prema ovom istraživanju, čiji će rezultati biti danas predstavljeni, među neodlučnima demokrate bolje stoje od radikala za oko 10 odsto. Do obrta je došlo ne zbog dramatičnog rasta popularnosti Demokratske stranke, već zbog izvesnog pada rejtinga Srpske radikalne stranke.

Istraživanje pokazuje da bi još samo dve stranke prešle izborni census od pet odsto, Demokratska stranka Srbije sa oko 14 odsto podrške i Socijalistička partija Srbije sa rejtingom od šest odsto.

Ispod cenzusa su Srpski pokret obnove, G17 plus i Nova Srbija, koje podržava po 3,5 do četiri odsto glasača. Njima uz bok je i Liberalno-demokratska partija Čedomira Jovanovića koja doseže između 2,5 i tri odsto glasova.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Gambino, necu ti zameriti na ovoj uvredi, jer nisi upoznat sa cinjenicama. Raspored nema veze sa simpatijama, vec sa tim da sam ukucao u google-u "politicke stranke u Srbiji", da nadjem sajt sa popisom, da ne ispustim da napisem neku od vaznijih, pa da ispadne da namerno izostavljam poneke. A videces da i ovako fali par njih (sad ce jos pripadnici nacionalnih manjina da se pobune sto ni jednu njihovu nisam stavio). Redosled stranaka sam prepisao redosledom po kome su poredjani linkovi za pol. partije u Srbiji.

Ako moram da se izjasnim, ja sam ovaj sto je glasao za DSS. E, a tezi deo objasnjenja (nekima verovatno nelogican) sledi: ja sam licno za SRS, ali su me u zadnje vreme zbunili Toma i Vucic totalno suprotnim izjavama o istim stvarima. Posto se plasim da mozda medju njima (iako negiraju) postoji izvesno neslaganje po nekim pitanjima, prosto ne bih glasao za njih jer sada ne znam za sta su tacno, odnosno koja je zvanicna politika stranke. I zato se opredeljujem sa DSS, kao jedinu pored SRS, u kojoj prepoznajem neke ideje meni bliske. Eto, to ti je cela prica Gambino, pa sledeci put ne donosi prerano zakljucke, mozda nekog i uvredis. Za DS ne bih glasao pa sve da mi kazu da cu sutra biti ministar u njihovoj vladi (a i ko sam ja da mi bilo ko ponudi tako nesto Smile).

Cool,

Cemu opravdanja za koga se opredeljujes...to je licno pitanje posebno ako ste vec pravili anonimnu anketu. Ako ovo treba da bude partijski sastanak/ispovedaonica gde ce praviti drugarske kritike na racun drugova & drugarica koje su krenule sa zvanicnog kursa partije a oni se pravdati..ne vidim smisao ove teme uopste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
_
« Poslednja izmena: 15. Sep 2006, 18:19:41 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC One
Ja sam spomenuo na pocetku teme da je ok sto se moze glasati (anonimno, ko zeli), ali nisam rekao da ko hoce ne moze da iznese za koga je. Ja nikad nisam krio za koga glasam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ne vidim sto polemisete o anketi. Mislim da je dobro da ljudi kazu za koga su glasali, a oni koji nece niko ih ne primorava (mogu da kriju, mogu da se prave neutralni,...). Mada s druge strane ni ne mora da se kaze za koga je ko glasao (to se ionako moze videti iz komentara, u okviru ove ili nekih drugih tema).

A sad da malo iskomentarisem rezultate koje je izneo Cesid. Mislim da su ovaj put debelo pogresili, i zbog broja mandata (tj. procenata) partija koje ulaze u parlament, i zbog toga sto smatraju da SPS ulazi u parlament. Mislim da su previse dodali SRS-u i DS-u, za DSS su tu negde, a SPS tesko da moze da ima 6%. Takodje, prosto je neverovatno da tri partije (SPO, NS, G17) imaju identican procenat (3.5%), a takodje imam utisak da su potcenili i LDP. I kako to da se na Cesidovom istrazivanju uopste ne pominje ni jedna stranka nacionalnih manjina (nemoguce da te stranke nemaju bas ni jedan %), ili ih nisu pominjali zbog toga sto jos ne znaju da li ce te partije ici u okviru nekih koalicija ili samostalno. Cesid do sada jeste uglavnom imao dobre (tacne) prognoze, al ovaj put su izgleda omanuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na proslim izborima sam glasao dss i na sledecim ako budem u srbiji a nadam se da cu biti sigurno ima da izadjem na izbore e sad za koga bih glasao mnogo tesko pitanje!
u dss-u nema neki politicar koga obozavam i kome se divim ali je kostunica mnogo dobar za premijera jel je covek koji moze skoro sa svima a takav premijer nam i treba jel zna se da vladu nece ciniti samo jedna stranka tako da sto se toga tice ja nevidim osobu koja bi mogla da saradjuje sa svima iz nekih drugih partija!
a moji omiljeni politicari su velja i mladja ali me nervira sto su ovi iz g17 postavili onu dulicku za potpredsednika vlade otiso labus koga takodje nisam voleo ali umesto boljeg resenja oi nasli jos gore!
tako da sto se mene tice ova vlada je najbolje resenje i da ostane takva koalicija i na sledecm izborima samo bez spo-a i bice jos bolja vlada od ove sada!
tako da moji glas ide ns i g17 ali posto znam da nemogu da izadju sami na kraj i da ce sigurno sa nekim u koaliciju onda bi najbolje bilo da budu zajedno u koaliciji sa nekim pa makar to bio i ds tako bi mozda i ds pokupio moj glas ali ako ns bude sa dss om a g17 sa ds onda stvarno neznam za kog da glasam mada u svakom slucaju bilo za kog glaasao mislim da ce posle da svi sacinjavaju zajedno vladu jel niko nece osvojiti apsolutnu vecinu a niko nece sa radikalima u koaliciji tako da cevto biti jedino moguce resenje!
i da niko ne zaboravi da ce palma,bidza,sulja i ti jaki lokalni ljudi da imaju veoma bitnu ulogu na sledecim izborima i da ce se oko njih mnoge stranke otimati jel 100000 glasova pri izlaznosti od 30 posto nije uopste malo a recimo palma samo moze da prikupi bar 200000 hiljada tako da cemo gledati neke od tih ljudi u sledecoj vladi u to sam 100 posto siguran!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
sad cu da pisem tako da me srkich razume:

ja cem da glasim za oni za koj mislem da su najjaciji da se dobro suprodtstavu sa radikali !
to ce da bidni savakoko DS jer su gi oni naj isti sa brojom mandati trenutacno sa radikali, a radikalski koalicijoni govno (SPS) ima znotno manji neglo DSovski koalicijoni govno(DSS)
radikalsi su najveci sljamevi u srbiju i svaki koj glasa za nji il mu fale elementarno obrazevenje i kulturi i nij pismin il gi trebuje da porazmisi o svoj politicki uverenja.
ZIVELI SLOBODNI SRBIJA-DEO OD DEMOKRATSKI SVET!!!!
eto... Smile
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:29:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.