Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:34:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da su danas izbori, za koga biste glasali?
DS
DSS
DHSS
SPO
SPS
SRS
NS
G17+
SDP
LDP
Ostali
Ne bih glasao/la
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da su danas izbori...  (Pročitano 19040 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
vanja, da te lepo pitam. da li je ovaj novi ustav koji se predlaze bolji od ovog koji je sada u srbiji? reci mi kako ti mislis da se srusi ovaj sadasnji ustav ako znas da mora da izadje 50% stanovnistva i da zaokruzi "da"? da li znas da ovaj ustav otvara mogucnost da se jako lako smeni, ispravi? da li mislis da srbija sa ovakvim mentalitetom moze da prihvati ustav koji bi LDP predlozio? ponavljam: kad budes odgovarao obavezno imaj na umu da mora 50% naroda da zaokruzi "da". reci mi kako ti mislis da se to moze desiti. jako me zanima, plz mi detaljno odgovori. nisam ironican kad ovo sve pisem. samo pitam. poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
он би желео федералну Србију која би се звала Југославија... да АП Војводина добије статус републике, да Санџак буде република, да Косово буде независно...итд...тоталну дезинтеграцију...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2006, 15:26:01 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ne, mene stvarno zanima. radoznao sam. ne mogu ni da nagadjam kako on razmislja po ovome sto prica. nikoga ne prozivam.
@vanja, plz odgovori.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ma nema LDP odgovore. Oni samo imaju fazon da prozivaju druge, nista im ne valja, a nikakva konkretna resenja ne nude. A ako nekim slucajem i ponude konkretno resenje onda je to neka ideja budi bog s nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ja samo znam da cu da jurim vanju po svim temama na kojim se pojavi sa istim pitanjem od gore.
P.S. da, i samo jos da te pitam, kako je to Tadic izdao Djindjica? mora da uopste nisi upoznat sa djikijevim radom 90-ih godina. svako pametan je spreman na neku vrstu kompromisa, kako Djindjic, tako i Tadic.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 02:03:28 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ma on ce da promeni forum samo da ne odgovori. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
vanja, da te lepo pitam. da li je ovaj novi ustav koji se predlaze bolji od ovog koji je sada u srbiji? reci mi kako ti mislis da se srusi ovaj sadasnji ustav ako znas da mora da izadje 50% stanovnistva i da zaokruzi "da"? da li znas da ovaj ustav otvara mogucnost da se jako lako smeni, ispravi? da li mislis da srbija sa ovakvim mentalitetom moze da prihvati ustav koji bi LDP predlozio? ponavljam: kad budes odgovarao obavezno imaj na umu da mora 50% naroda da zaokruzi "da". reci mi kako ti mislis da se to moze desiti. jako me zanima, plz mi detaljno odgovori. nisam ironican kad ovo sve pisem. samo pitam. poz!

pozdrav i tebi. LDP se zalaze za to da partije ne pisu ustav vec gradjani, zato nam se i anti-referendumska kampanja zove DA gradjanskom, NE partijskom ustavu. Tako da LDP ne bi predlagao svoj ustav, vec bi bila javna rasprava, dosli bi ljudi iz Vojvodine, rekli sta bi hteli, dosli bi ljudi iz drugih krajeva Srbije i rekli sta bi hteli, i onda bi se medju gradjanima napravio neki kompromis, a ne medju partijama u toku par noci, bez javne rasprave, cak bez rasprave i u skupstini, cak i da vecina poslanika i ministara ne zna sta pise u ustavu...

Da li je bolji? Pa negde je bolji, a negde je losiji. A to da otvara mogucnost da se lako izmeni nije bas skroz tacno. Ako se menja preambula (i jos neki vazniji clanovi), onda opet na referendumu ce morati da ga potvrdi 50%+1 ljudi. A realno, Kosovo nece ostati u Srbiji. Ali ja cu da ga bojkotujem iz onih razloga koje sam ti gore naveo, a ne zato dal je bolji il je losiji. Kad bih tako razmisljao onda mi imao opciju DA ili NE za potvrdjivanje novog ustava. Ovako to ni ne razmatram. I da, nama ne treba "bolji", nama treba najbolji ustav.

Kako je Tadic izdao? Pa potpisuje ustav sa radikalima i sps-ovcima. Da je Djiki tu sigurno bi se zalagao za lustraciju. A sumnjam da bi uspeo da se nagodi cak i sa Kostunicom.

Ma nema LDP odgovore. Oni samo imaju fazon da prozivaju druge, nista im ne valja, a nikakva konkretna resenja ne nude. A ako nekim slucajem i ponude konkretno resenje onda je to neka ideja budi bog s nama.
Ma on ce da promeni forum samo da ne odgovori. Smile

cemu tolika netrpeljivost?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 10:08:07 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ovo tvoje za gradjane je mnogo slicno onome kad radikali kazu "narod zna da smo mi...bla bla..."
pa svaki covek je drugaciji, to bi trebalo da bude sala dovoljno velika da primi par miliona ljudi, jer bi mnogima u suprotnom bilo oduzeto pravo da kazu sta imaju. ili mislis da bi svako trebao da napise po jedan ustav, cak i moja polupismena baba?!
u tom slucaju bi ustav bio jos gori jer je ogromna vecina ljudi nacionalisticki nastrojena. sta mislis kakav bi bio ustav? to sto LDP prica je prodavanje magle.
kad bi napravili drugaciji ustav 80% naroda bi bilo protiv njega, a to onda nije demokratija.  najbolji ustav je onaj koji podrzi najvise gradjana. kad bi 60 % nacije bilo u DS-u, onda bi moglo da se prica o najboljem ustavu, a ovako, skorp pola naroda podrzava srs i sps i kakav je onda njima to najbolji ustav? razmisli, sve je u volji gradjana. ako ti doneses po tebi(LDP-u) najbolji ustav, i podrzi ga 3% gradjana, onda je to najgori ustav i to treba da priznas. to je demokratija.

znas li ti sta je sve djindjic nudio slobi da bi 90-ih dosao na vlast? hteo je da mu podrzi vladu. eeeej.

APSOLUTNO JE NEOGUCE DONETI USTAV BEZ PODRSKE SRS-a.  to treba shvaiti.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
@vanja_gator
Ma nije netrpeljivost. Mozes da tumacis kao salu, konstataciju,... Malo sale nikom ne skodi. Ja ionako ne dozivljavam ozbiljno vecinu stvari koje uradi Ceda ili neko drugi iz LDP-a, a kad smo vec kod netrpeljivosti pa upravo su oni koji se kao zalazu za toleranciju i ravnopravnost najekstremniji prema politickim protivnicima.

A stvarno mi nije jasno kako mislis da gradjani pisu ustav. To je tehnicki nemoguce, jedino da se skupimo na nekoj ogromnoj poljani pa da raspravljamo do sudnjega dana, posto je nemoguce da se toliko veliki broj ljudi slozi oko nekih stvari. A na kraju krajeva, i ovo sto vi nazivate partijskim ustavom je u stvari doneto od strane gradjana, pa morao je neko glasati za te iste partije na izborima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма једва се 7 странака договорило да донесе устав а он би да да грађанима да пишу устав, и то грађанима који нпр. немају везе са правом , већ продају лук на Бајлонијевој пијаци (немам ништа против ,али дај да уставотворци и писци буду правно образовани...) све то личи на комунизам када су директори великих предузећа били са свршеном основном школом, а сад би и да правно необразовани пишу устав...ц ц ц
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:34:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.