Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:51:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da sam musko jedan dan. . .  (Pročitano 18831 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Taj stav feminizam=napaljene tetke koje brane homice.. je tako... pa, recimo kao  muckarci = debeli majmuni koji locu pivo i gledaju fucu po citav dan.... Stvar je u tome sto obe grupe imaju ekstreme koje kvare istinsku sliku... no, nije vazno.. Ja vec odavno imam pecat osobe koja se ne slaze sa vecinom..

Ali, dobro .. svako ima pravo na svoje misljenje..

Samo da kazem jednu stvar ... feminizam = borba za jednaka prava oba pola.. znaci,ono sto se muskarcima priznaje, da se priznaje i zenama, i obrnuto..

Vi verovatno ne znate, ali feministicke grupe su predlagale da neke stvari unesu u nase zakonodavstvo: da i ocevi imaju ista prava kad se posle razvoda deca dodljuju majci, da i muskarci mogu da traze neku vrstu "porodiljskog" bolovanja, ako zele da pomognu svojoj supruzi, da se prosiri krivicno delo silovanja i na muskrace, znaci da se unese da i zene mogu da siluju muskarce, etc...

Ja stvarno ne vidim sta je tu tooliko lose..

Verovatno zato sto smo mi kultura u kojoj je sasvim ok da zena ima platu 30% manju od kolege, za isti ili veci ulozeni rad, da razgovor za posao izgleda kao ginekoloski pregled: da li ste udati? da li imate stalnog partnera? da li planirate decu u sledecih 50 godina?,  da ispit mozes da polozis samo ako imas dekolte do pupka, etc.

No.. dobro.. sto bi rekla jedna pesma..

This is a man's world
This is a man's world
But it wouldn't be nothing
Nothing without a woman or a girl

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
mene su sokirale feministkinje kada je je pocelo zadnjih meseci ovde da se prica tj da se bore za nesto kao protiv braka,kao da bi trebalo da budu zajednice od vise partnera sta znam :weirdface:nekad stvarno preteruju...

jer da i Vaya Con Dios kaze , What is man without women
                                       what is woman without man.....
« Poslednja izmena: 31. Okt 2005, 20:31:08 od Anja_85 »
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
Da se razumemo. Ja nisam generalno protiv feministkinja, ali onih koje su konstruktivne u pokushaju da od ovog sveta naprave bolje mesto za zivljenje. Priche o 30% manjoj plati su smeshne, razlika, ako je i ima je mnogo manja. Poredjenja radi, moja sestra ima vecu platu u butiku nego ja koji radim mnogo odgovorniji posao. Nemam nishta protiv toga ali traziti logiku i neka prava u drzavi u kojoj ama bash nishta ne funkcionishe, u kojoj su moral, obraz, chast, red i odgovornost zaboravljene rechi, u kojo je po istrazivanjima "Pink" najgledanija TV, "Grand Show" najgledanija emisija a "Svet" najchitanija novina, shta uraditi, reci i ne poludeti....? Jesam za ravnopravnost polova, ali ne svuda jer je to chak i bioloshki nemoguce i posebno ne po svaku cenu. Ove nashe feministkinje mi liche na neki istorijski revenshizam jer posle matrijarhata s' pochetka mladjeg neolita zene su bile u potchinjenom polozaju, tj. one koje nisu znale, htele ili mogle da izadju iz tog okvira. Istorija je puna i drugachijih sluchajeva. Postavicu samo jedno pitanje: Da li iko smatra da je sluchajno shto su zene bile u podredjrnom polozaju 5000 godina? Ili ima nekog smisla, chak i opravdanja za to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
e to pitanje postavi , otvori novu temu ovde je pitanje Da Sam Musko Jedan Dan!
IP sačuvana
social share

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
Da Anja, njihovi stavovi idu chak do toga da smo mi mushkarci neka niza bica, od prilike cemo u buducnosti sluziti samo za reprodukciju, mada je i to reshivo bez nas, postoje razne banke gde se chuvaju nashi "proizvodi"  Smile Po meni, cela ta pricha, chak i meni neverovatne debate po pitanju da li dva homoseksualca imaju pravo da usvoje dete je samo erozija Crkve koja je to dozvolila. Aman ljudi, pederi usvajaju decu, feministkinjama mushkarci nisu potrebni, kloniraju se ljudi... Gde mi to idemo? Ne zelim da znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
e to pitanje postavi , otvori novu temu ovde je pitanje Da Sam Musko Jedan Dan!
Chim nauchim da otvaram teme, odgovaram na privatne poruke radi edukacije  Smile , uchinicu to Anja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
A mushko sam vec nekoliko dana i shto bi rekao Dr. Nele Karajlic "Osecam se kao zebra na Brionima"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
generalno gledano, zene su pre 5000 godina bile u mnogo boljem polozaju nego sad.. ali.. nema veze.. svako ima pravo  da uziva u svojim predrasudama. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
Uchinilo mi se da sam primetio trunchicu potcenjivanja... Samo mi se uchinilo jer jedna dama kao shto si ti to nikada ne bi uradila jer to nije lepo... Postoje dve vrste osoba za prichu- prva chiji stav dopushta i drugi stav, i drugi chiji stav automatski iskljuchuje druge stavove. Nadam se da ti nisi u ovoj drugoj grupi Anea...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:51:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.