Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:42:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li život ima svrhu?  (Pročitano 56983 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Luvmya 520
zakonitost stvarnosti  Smile
Sta tu nije jasno ?

Citat
Smile  nauka, hipoteza, teorija.. reverzibilna analiza, teorija greske, statisticke greske.. mogu da nabrajam do sutra sta sve u nauci zasniva na znanju o onome sto se nije desilo i dokazivanju onoga sto se nije desilo..
Lako je tebi frljati se recima koje nista ne objasnjavaju. Objasni ti nama " znanje o onome sto se nije desilo "
i " dokaz onoga sto se nije desilo "
Citat
kao da slusam dete koje se frlja recima i konstruise recenice nabacujuci jedan pojam na drugi
jos nisam imala prilike da cujem ovakve izjave i gluposti, ne znam zasto pises na forumu, valjda hranis ego ili si umislio da govoris nesto pametno

sacuvaj me boze ako to neko mora da slusa.. odoh sa teme  Smile
Imam isti utisak kada citam sta ti pises, jedina je razlika sto ja stojim iza onoga sto sam rekao i sto nicime nisi negirala, a ti bez ikakvog objasnjenja onoga sto govoris imas potrebu da bezis, posto nemas nista racionalno da kazes....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
zev 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Luvmya 520
zev 
Lako je zevati, jel' mozes da objasnis bar jednu hipotezu, teoriju, analizu ili stagod o onome sto se nije desilo ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 111111
Citat
zdrav razum/svest se ne bavi dokazivanjem onoga sto se nije desilo, niti moze da ima znanje o onome sto se nije desilo.

Nisam siguran sta zelis da kazes,ali nauka se itekako zabavlja da predupredi eventualno vanredno stanje.
U matematici,oblast verovatnoce.Koja cini mi se ima i oznaku "P" (davno sam radio te zadatke,nisam siguran)
A ako mislis na proslo vreme i dokazivanje da se nesto nije dogodilo u proslosti..Pa i tu ima raznih nauka koje se trude da obore teorije (bilo koje vrste) ..Jer status teorije u danasnjem sistemu vrednosti je jako pomeren.
U nedostatku apsolutnih cinjenica,korste se najpodobnije i najblize teorije kojima se neke stvari objasnjavaju..sto je najgore i dopunjuju.(Darvinova teorija,Teorija veliko praska,teorija o tome da smo vanzemljaci,teorija o bozijoj cestici)

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nisam siguran sta zelis da kazes,ali nauka se itekako zabavlja da predupredi eventualno vanredno stanje.
U matematici,oblast verovatnoce.Koja cini mi se ima i oznaku "P" (davno sam radio te zadatke,nisam siguran)
A ako mislis na proslo vreme i dokazivanje da se nesto nije dogodilo u proslosti..Pa i tu ima raznih nauka koje se trude da obore teorije (bilo koje vrste) ..Jer status teorije u danasnjem sistemu vrednosti je jako pomeren.
U nedostatku apsolutnih cinjenica,korste se najpodobnije i najblize teorije kojima se neke stvari objasnjavaju..sto je najgore i dopunjuju.(Darvinova teorija,Teorija veliko praska,teorija o tome da smo vanzemljaci,teorija o bozijoj cestici)
Rekao sam da se zdrav razum coveka bavi samo onim sto se desilo odnosno onim sto postoji.
A onim sto ne postoji i nikada se nije desilo se bavi covekov " razum " koji nije zdrav.
U matematici ne postoje jednacine sa svim nepoznatim ciniocima, oblast verovatnoce se bavi onim sto postoji i sto se desilo. Apsolutno sve u svim oblicima i formama nauke je zasnovano na ciniocima koji postoje i koji su se desili.
" teorija o bozijoj cestici " je samo zloupotreba reci bog zarad privlacenja paznje onih koji parazitare na toj paznji.

Covek ima apsolutno sve cinjenice koje su mu potrebne za nastavak vrste. Cinjenica da je covek kreiran kao bice koje je u zabludi da mu je potrebno vise nego sto moze da ima i da " moze da zna " ono sto ne moze da zna je apsolutno najignorisanija od svih i osnovni je razlog " statusa teorija " u danasnjem " sistemu vrednosti "

" genijalci " koji postavljaju pitanja tipa " ako padne drvo u sumi a nikoga nema okolo da li je proizvelo zvuk ? "
zaboravljaju da tog pitanja ne bi bilo da nije bilo coveka koji zna da postoji zvuk koji nastaje kada padne drvo u sumi.

Izneo sam zakonitost stvarnosti koji govori o reci koja je uzrok postojanja svega, koji apsolutno niko ne moze da negira i kada god pitam " genijalce " ( koji se preznojavaju pokusavajuci da tu zakonitost negiraju ) da bez reci dokazu postojanje bilo cega svi do jednog ostaju bez reci i odustaju od svojih tvrdnji na ovaj ili onaj nacin.

A to je zakonitost koja je zapisana u prva cetiri stiha kanonskog jevandjelja po Jovanu, ali se njome niko do sada
nije bavio ( koliko je meni poznato )...... a ta zakonitost je zid koji covek ne moze da srusi, da kroz njega prodje,
da ga preskoci ili da na njemu ispisuje grafite.....
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
izvini Svevisnji, nismo te prepoznali  Smile koji ton jbt, profesori i doktori sa astrofizike i filozofije nemaju toliki sindrom Sveznajuceg  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Smile

U metafizickom smislu talasne frekvencije nastale mreskanjem molekula pri stanju nulte koezistencije sa singularnim parametrima vezanim kroz sistem kovalentnih mreza daje apstraktnu sliku staticke mehanike multiplikovanih jona zasebne strukture nukleusa koja tezi vremenskoj dilataciji ne nuzno i u jedinici realnog vremena vec kroz eone transendentalnog zakrivljenja ravni pravouglog dodekaodera kao jednim od empirijskih sistema trabantnog volga micubisija i kavasakija!
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 14:41:25 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Smile

U metafizickom smislu talasne frekvencije nastale mreskanjem molekula pri stanju nulte koezistencije sa singularnim parametrima vezanim kroz sistem kovalentnih mreza daje apstraktnu sliku staticke mehanike multiplikovanih jona zasebne strukture nukleusa koja tezi vremenskoj dilataciji ne nuzno i u jedinici realnog vremena vec kroz eone transendentalnog zakrivljenja ravni pravouglog dodekaodera kao jednim od empirijskih sistema trabantnog volga micubisija i kavasakija!

upravo si izveo Zakonitost Stvarnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
To je neka sila govorila iz mene, same krenuse ruke po tastaturi a ja sokiran, ne verujem sta se desava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Nemoj da spamujete temu...ako nemate sta pametno da kazete... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:42:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.