Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:05:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57247 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
.Dok dobra devojka (moralno dobra) nije interesantna...Jer da nekog  to interesuje iso bi u crkvu

Smile

Sponzoruse --> bljak. Nema tu mrznje. Samo blagi prezir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Ne, vise mrzim one koji su u fazonu ''sponzoruse su barem iskrene, a svaka riba koja nije u tom fazonu je lazan moralista...''Ne daj Boze da neka nece da pushi nekom matorom za pare, odma' je folirantkinja...
A tek ti fazonu ''idi u crkvu''...To samo glupi i primitivni mogu da kazu, a videla sam neko je spominjao na ovoj temi, jbg.

Sponzorushe barem nece ubedjivati druge zene da tako treba da zive, dok to ostali, manje ispunjeni ljudi imaju obichaj da rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Sponzorushe barem nece ubedjivati druge zene da tako treba da zive, dok to ostali, manje ispunjeni ljudi imaju obichaj da rade.

Wrong. Imam XY primera sponzorusa koje misle da sve zene na svetu treba da budu sponzoruse. Isto tako sam XY puta cula: "nema kola? sta trazis s njim? nadji ti lepo nekog ko moze da te provoza"  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Upravo tako. Vredjaju inteligenciju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Ja uglavnom cujem da to na sva usta govore zene koje upravo nisu sponzoruse. Ne mogu da pricam - nijednu sponzorusu nisam upoznala, znam samo one koje imaju tendenciju da budu takve, od njih nikada nisam cula savete tog tipa...

Ne kazem da nema takvih, ima, ali opet mi je logicnije da mi to kaze zena koja je takva - jbg, prica iz svog iskustva, ali sta koji djavo ima da mi govori lik kako je do jaja biti sponzorusha i kako su sve ostale koje nisu, glupe, lude i lazno ''moralne''
Daleko vise od sponzorusa me nerviraju takvi ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
I gutaju benzin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne osjecam se ugrozeno,pa i ne vidim sto bih gajila bilo kakva naglasena osjecanja spram njih.

mene za nijansu vise cude muskarci koji bivaju izmanipulsani,ali bih prije rekla da u vecini slucajeva vrlo jasno i otvoreno pristaju na taj sistem "spajanja'' sa zenom,ali koliko mogu da primjetim...ne zale se...dobro im je za njihove arsine...i jednima i drugima...prema tome...ko voli,nek izvoli Smile...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Pa kad bolje pogledas i te sponzoruse nesto daju u u tu vezu ?! Nemoguce da samo crpe lovu i poklone ,a da ne daju bas nista ! Niko nije toliko lud i blesav da finansira nekoga ko mu trosi zaradjene pare ,a ne daje nista .
Moje misljenje je da sponzoruse nadju frajere koji imaju jake komplekse ,tj bitno im je da za ruku vode atraktivnu zensku i da im drugi muskarci zavide -kao sto oni zavide njima .Takav muskarac uopste ne mora biti glup .Moze biti prepametan za posao ,a kad su zene u pitanju sve obrnuto. A svesno .
Neki muskarci toliko malo cene sebe da su ubedjeni da ih pokretna cirkuskinja pored njih cini lepsim . Smile

Sto se tice vrhunskih sponzorusa,tu naravno skidam kapu - postoji devojka u Beogradu koja vrhunski izgleda ,dnevno provodi najmanje 5 sati u spa centru ,govori recno bez mucanja 5 jezika ,u toku je svih svetskih desavanja na berzi i biznisu ,informisana je jako dobro .Ona bira klijente i prvo je vodis na veceru i tu ako joj se svidis ( dakle - ne moze svako da plati njeno drustvo ) -dogovorite se oko cene .Najmanje radi u Beogradu ,vise putuje po svetu i pravi drustvo tim lovatorima sto ne zale da je plate . Neko ce reci da je kurva ,neko da je vrhunska sponzorusa ,uglavnom zena zna za sta radi i ne prodaje se za sitnu lovu ,kao ove ostale .Kad si vec krenuo tim putem - radi to najbolje . Smile

Mislim da u sustini nisu srecne ,mada cesto se desi i da se zaljube - ima zena kojima je dovoljno da osete sigurnost pored nekoga pa se zaljube u taj osecaj i to je po meni sasvim ok .
Sto rece Bambi - divim im se na zelucu - ja se slazem !
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 14:39:55 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ta nocu plache kad je niko ne gleda.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Ma vise su mi uspesniji oni sto mlade kintu sa pokera preko Interneta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:05:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.