Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 10:30:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žena treba prva da pozove?  (Pročitano 33469 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
analizirao bih, ali spremam se za everest, jebi ga
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
onda kad se vratis a ako se ne vratis onda ce ionako biti svejedno tih par jebeno teskih recenica .. uslikaj jednu sa nekim dobrim prizorom za mene Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
care, ne govorimo istim jezikom. niti smo ikad. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
ponovicu ... dugo bi mi trebalo da objasnim takav zhivotni stav. Smile
Ne brini f, ja te razumem, bar mislim, i pokushacu to da pojednostavim...

Khm...zadovoljstvo lezi , ne naravno u tome shto si odbijen, vec u tome shto si bio spreman da pokushash ( ako dobro razmislish i pogledash druge ljude oko sebe kako zive (u)videcesh da je i to samo po sebi dovoljan razlog za zadovoljstvo) + si svestan da nisi propustio shansu, jer si pokushao, u suprotnom bi te i to kopkalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
dosta dobar sizhe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
shto si bio spreman da pokushash

znaci u tome je greska sto ja sedim kuci i cekam da mi zazvone na vrata  Smile

Citat
pogledash druge ljude oko sebe kako zive (u)videcesh da je i to samo po sebi dovoljan razlog za zadovoljstvo

koliko me boli uvo za druge ne mogu ni da nacrtam .. Smiley
sto bi se uporedjivao sa drugima za jednu tako krajnje individualnu stvar ? cak mislim da su predrasude i ocekivanja jedan od najvecih zajeba u m/z odnosima.

Citat
si svestan da nisi propustio shansu, jer si pokushao, u suprotnom bi te i to kopkalo.

mene bi vise smorilo sto ne znam da procenim ...
ali kazem opet, u poredjenju sa drugom varijantom (kad to izraste u nesto mnogo vise) taj stepen (samo)zadovoljstva je toliko mali da imas svako pravo da budes nezadovoljan ... ne kazem da treba razbijati glavu, ali da je krajna suma utisaka pozitivna ... i nije ... ili barem u 99% slucajeva da ne budem iskljuciv .  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 18:54:51 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
koliko me boli uvo za druge ne mogu ni da nacrtam .. Smiley
sto bi se uporedjivao sa drugima za jednu tako krajnje individualnu stvar ? cak mislim da su predrasude i ocekivanja jedan od najvecih zajeba u m/z odnosima.
Uspeh jednog pojedinca se meri iskljuchivo uspesima ljudi koji ga okruzuju pa chak i kada su tako individualne stvari u pitanju kao shto je ljubavni zivot, iako se u gore spomenutoj filozofiji ne govori iskljuchivo o tome vec i o generalnoj spremnosti da neshto pokushash.

Citat
ali kazem opet, u poredjenju sa drugom varijantom
Porediti varijante je josh vishe ili bar podjednako besmisleno kao i poredjenje sa drugim ljudima.
Jer i da smuvash sooper cicu, u poredjenju sa varijantom da cica ima sestru bliznakinju i da vole da praktikuju ménage à trois imao bi razloga da budesh nezadovoljan.
Hocu reci da od svake varijante postoji i bolja varijanta shto nije automatski razlog da budesh nezadovoljan varijantom koja je tebi zapala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Uspeh jednog pojedinca se meri iskljuchivo uspesima ljudi koji ga okruzuju pa chak i kada su tako individualne stvari u pitanju kao shto je ljubavni zivot, iako se u gore spomenutoj filozofiji ne govori iskljuchivo o tome vec i o generalnoj spremnosti da neshto pokushash.

pa da, napravili ste bauk od prilazenja (ne vataj me za rec) ... jeste, ne nerviras se uvece ... ali i dalje si na pozitivnoj nuli .. za mene koji gledam sebe ko optimistu to je losija varijanta jednostavno

Citat
Jer i da smuvash sooper cicu, u poredjenju sa varijantom da cica ima sestru bliznakinju i da vole da praktikuju ménage à trois imao bi razloga da budesh nezadovoljan.
Hocu reci da od svake varijante postoji i bolja varijanta shto nije automatski razlog da budesh nezadovoljan varijantom koja je tebi zapala.

nisam ni rekao da budes vecito nezadovoljan ali da tezim trojkama verovatno bi i tad bio uskracen na neki nacin .. ovako kad pridjem, nadam se da ima nesto dobro u sebi osim izgleda ... ako sam pogresno procenio- ja sam srecan sto sam pokusao ? neka bas mala sreca po meni ...

ne, necu to reci ... ako sam prisao znaci da mi je nesto znacilo ... ne prilazim tek reda radi niti deklarisem svoje namere tek tako ... a ako mi nesto znaci ... nisam neki pobednik da bi bio zadovoljan Smiley

no , to sam samo ja i ima nas razlicitih .
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 19:28:03 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
ako sam pogresno procenio- ja sam srecan sto sam pokusao ?
Citat
a ako mi nesto znaci ... nisam neki pobednik da bi bio zadovoljan Smiley
Pa nije to bash toliko jednostavno, postigao cilj - zadovoljan, nisi postigao - nezadovoljan. Ima tu josh mnogo toga izmedju.
Ne kazem ja da je to razlog za neko zadovoljstvo, ali je daleko bolje nego da nisi ni pokushao pa samim time nisi ni odbijen. od svih mogucih varijanti ti si dospeo do neke koja je po meni bliza uspehu nego neuspehu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Ne kazem ja da je to razlog za neko zadovoljstvo

pa, rasprava je pocela oko toga ... 'ja sam time zadovoljan' ili tako nesto, mrzi me sad tacno da citiram ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 10:30:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.