Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:27:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete u vradzbine???  (Pročitano 285037 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Pozove me da vidimo za nove prostorije i ja nađen u okviru od prozora nešto veoma loše.

Ovaj okvir .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Da pojasnim.Gore navedena osoba je htela da prepravi staru očevu kuću i da to bude krojaćki salon.Zbog toga sam ja bio i kuća se nalazi na selu tako da je to izvodljivo.A radiesteziski sam utvrdio mesto negativne energije.Ostalo znate.poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Odakle je dolazila ta negativna energija u prozoru ? Ne znamo ostalo bre !!!
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Da rajasnim nešto ja se 15 god.bavim radestezijom i bioenergijom i kao takav moram da imam uvid u sve vrste zraćenja.U gore navedenom se radi o tome da osoba koja je napravila loše,negativno uticala a prozor je bio samo predmet preko kog je vršen uticaj.Takvih primera imate veoma mnogo.Ne samo kod nas već i drugde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat: vegler link=topic=65601. msg8181307#msg8181307 date=1267211821
U većini slućajeva je to da je osoba imala u prošlom periodu negativno iskustvo (psihološki šok,trauma ili tako nešto). Pazite te su osobe osetljive i burno reaguju u većini slućajeva čute beže i. t. d.
  Treba naći način za otvaranje i suoćiti sa istinom. Toj osobi treba pomoć. Vi ste ta osoba u koju treba da ima poverenja i da se otvori. Postupno i polako sve je u vašim rukama

Citat: vegler link=topic=65601. msg8181201#msg8181201 date=1267210528

Treba pre svega videti od kuda je ta negativna energija. U mojoj praksi sam imao tri vrste negativne energije a to su 1. Osobe koje vuku negativnu energiju od svojih daljnih. Za to ima puno razloga           Da li u Srbiji postoje regresoterapeuti koji se ozbiljno bave proucavanjem proslih zivota kod ljudi i samim tim pomazu pri resavanju raznih problema?
 2 Osobe koje se negativno osećaju i tako se ponašaju a u stvai nisu loše.
 3 Osobe koje se iza toga kriju kao neka vrsta ogtaća ali u većini slućajeva to je strah.
 Kakva je to osoba dali je spremna na saradnju ili ne Ako je spremna o. k. ali ako nije onda veoma teško?

Citat: vegler link=topic=65601. msg8181307#msg8181307 date=1267211821
U većini slućajeva je to da je osoba imala u prošlom periodu negativno iskustvo (psihološki šok,trauma ili tako nešto). Pazite te su osobe osetljive i burno reaguju u većini slućajeva čute beže i. t. d.
  Treba naći način za otvaranje i suoćiti sa istinom. Toj osobi treba pomoć. Vi ste ta osoba u koju treba da ima poverenja i da se otvori. Postupno i polako sve je u vašim rukama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Aurora 3 nisi mnogo napisala ali i to je dovoljno.Dali znaš nekog dobrog regresoterapeuta.Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson xperia
ja obozavam kafu ali ne volim gatanje po soljicma. to mi je jako ruzno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Da rajasnim nešto ja se 15 god.bavim radestezijom i bioenergijom i kao takav moram da imam uvid u sve vrste zraćenja.U gore navedenom se radi o tome da osoba koja je napravila loše,negativno uticala a prozor je bio samo predmet preko kog je vršen uticaj.Takvih primera imate veoma mnogo.Ne samo kod nas već i drugde.
   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile   Ti se šališ,jel da?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
  Treba se fokusirati na energiju i razlog a ne na przor on je bio samo mesto gde je bilo nešto loše zaboravio sam i šta.
  U celoj priči je najbitniji uzrok negativne energije i njen učinak na okruženje.Po mom mišljenju čak i teške bolesti su prizvod psihološkog stanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
idi na www.zoranizzemuna.com pa da vidis cudo nevidjeno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:27:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.