Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li verujete da "plavi" mogu da prodju prvu fazu svetskog prvenstva?

Glasanje završeno: 09. Jun 2006, 21:51:09

Da
78.4%  (69)
Ne
21.6%  (19)
Ukupno glasova: 88
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete da "plavi" mogu da prodju prvu fazu svetskog prvenstva?  (Pročitano 26613 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidi ovako Djole ti ocigledno ne znas nista o fudbalu kad dizes te Holandjane i Argentince u vis bas smesne reprezentacije a sto se tice prodaje igraca u Rusiju to je zato sto nam je liga sjebana i svi jedva cekaju da pobegnu odavde inace imamo mnogo bolji tim od Holandije a Argentinu mozemo da pobedimo. Jedini tim koji ne mozemo da pobedimo je Brazil je su stvarno bolesni a sto se tice Ramba Petkovica samo jedno pitanje: Da li neko gleda brazilski fudbal pa da moze da kaze nesto o njemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 15
Stvarno bi bilo lepo da uspemo da prodjemo, ali za to nam treba dosta srece cak i protiv OS, a za Holandiju i Argentinu i da ne pricam....
Video sam da mnogi govore o Kezmanu ko da je bog, ali po meni on nema nikakvu zavrsnicu, to je pokazao u skoro svakoj utakmici jer je propustao 100%-tne sanse.....
Ali posto je jedan od napadaca logicno je da i ponekad postigne go....
Ako je neko gledao sinoc utakmicu protiv Urugvaja mogao je da vidi da je Kezman kada je bio bukvalno sam pred golom i kada je trebao samo da spusti loptu lagano u mrezu, on je poslao nebu pod oblake....
Kamo lepe srece da ja gresim i da sve bude super ali....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ma Kezman ne zna da vodi loptu. Najprecenjeniji fudbaler na svetu.
Sto se Ramba Petkovica tice, on je jedini kreativac na sredini terena koga smo imali posle Piksija. Upravo ono sto fali nasoj reprezentaciji. Mi nemamo kreativne igrace sredine terena. Brazilci su mu nudili drzavljanstvo samo da bi mogao da zaigra za njihovu selekciju. Proglasen je za najboljeg igraca sredine terena u brazilskoj ligi za 2005. godinu. Sramota je ne pozivati ga i pritom izmisljati glupave razloge kao sto je prevelika udaljenost.

IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia n80
shta prvi krug ma bicemo prvaci kad vam ja kazem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rambo Petkovic je najbolji u ligi u kojoj se ne trci kakva je to liga uopste odgledaj jednu utakmicu pa onda razmisli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pozvati Ramba bi bila greska, konacno imamo tim a ne zbir zvezdica. Rambo bi mozda poremetio harmoniju u ekipi. Da su ga zvali za cele kvalifikacije mozda bi i bilo OK ali sada ne bi valjalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia 
Mislim takodje da je steta i veliki minus sto Rambo ne igra jer neka mi neko kaze da nema veze biti najbolji igrac u BRAZILU? I neka me ubede da su pojedinci sada u ekipi bolji od njega. A sto se tice naseg uspeha, zelim nam najbolje, ali u Nemackoj moracemo malo vise da pobedjujemo a ne da igramo nereseno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Naravno da ima veze sto je najbolji igrac u Brazilu ali greska je napravljena kada Ramba nisu zvali jos pre 2 godine kada smo poceli sa kvalifikacijama. Sada bi se tesko uklopio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
rambo, rambo, rambo, rambo, rambo, rambo.....

daj te vise, dosta sa njim....on ne i-gra!...kraj....moze on da bude i najbolji na svetu, ali ako ga nema u reprezentaciji to znaci da postoji neki razlog - daleko je, van forme je, ne uklapa se, nece, proglasio se egipcaninom, pa mu se ne igra za scg...nebitno...imamo druge u sastavu...

i da, verujem da mozemo proci grupu....nismo kvalitetniji od holandije i argentine...ali igramo ruzno...igramo na rezultat...imamo golmana...to se racuna...to je danasnji fudbal (brazil se neracuna, to je skupina fudbalskih umetnika, ne moze se to porediti sa "ulicarima")...

prema tome, jedna pobeda, dve neresene, tri ruzne utakmice, proci ce u drugi krug, a onda kako hoce i sta hoce...

a ako izgube sve tri i ne klonu ko ovi klinci danas protiv francuza            i onda cu da ih volem i da navijam za njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple 3G
prema tome, jedna pobeda, dve neresene, tri ruzne utakmice, proci ce u drugi krug, a onda kako hoce i sta hoce...

a ako izgube sve tri i ne klonu ko ovi klinci danas protiv francuza            i onda cu da ih volem i da navijam za njih...

sa ovim se dfinitivmo slazem  Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.