Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li verujete da "plavi" mogu da prodju prvu fazu svetskog prvenstva?

Glasanje završeno: 09. Jun 2006, 21:51:09

Da
78.4%  (69)
Ne
21.6%  (19)
Ukupno glasova: 88
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete da "plavi" mogu da prodju prvu fazu svetskog prvenstva?  (Pročitano 26809 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Losi su obojica najstrashnije,Savo penzija,Kezman klupa i resena stvar..U pravu je nssale,Kezman daje samo kad se napada,znaci odbitke i slicno.U PSV-u je to prolazilo,losa liga,pa jos Romedal i ostali koji su bombardovali sa svih strana a on samo cekao,a u Atletiku i repki nece da moze.Njih dvojica u tandemu - nula

ih kakav je onaj Rooben,pa bruka  Smile Smile Smile

Mali i ruzan,eto kakav Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
oblachak, tako je Smile udri po manirima...hahahahaha Smile a dobro mu bese sundjerce Smiley
Nego stvarno, nije bilo lako ni proci kvalifikacije i sama cinjenica da su dotle stigli govori dosta o kvalitetu naseg tima, no ono sto mi kod plavih najvise smeta jesu silna prepucavanja medju igracima, nedostatak komunikacije i pre svega upravo ono sto je oblachak rekla. Znaci postigao si uspeh..divno hajd sad sve 4 u vis..mislim mi smo narodni heroji..u tome je glavni nedostatak nasih, sto se preterano opustaju i isuvise su samouvereni.Mislim same izjave pred utakmicu, pre svega (cast izuzetcima) ali nasi igraci nemaju dovoljno postovanja prema suprotnom timu. Mislim dajte Obala slonovace sigurno nije bila favorit, ali videli ste kako su se otimali Argentini! Nema tu losih timova.Nisu dzabe nazvali nasu grupu grupom smrti...sa svakom ekipom kreces u napad..nema odmora, nema zabusavanja...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Narodski receno: dzabe ti krava koja daje puno kvalitetnog mleka, kad se ritne i prospe ga!
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Лично сам и даље оптимиста и сматрам да можемо тући Аргентину, ако буду играли од почетка и Короман и Жига,а богами и Љубоја, мада што се тога тиче и Кежман може почети.

Лично навијам за Партизан, али се најежим кад неко говори о реципроцитету или паритету играча позваних за репрезентацију из клубова Црвена звезда и Партизан. Што се мене тиче савршено ми је небитно одакле је играч који игра за репрезентацију(па и ако ће свих почетних 11 у том тренутку клупски бити везани за Звезду), битно ми је да играју најспремнији. Цијеним Кежмана и Милошевића као људе(иако их нисам лично упознао) и као патриоте, али ако нису спремни физички и,или психички и,или тактички, мјесто им је на клупи.  

Оно што ми није јасно, јесте - како то да смо ми по мом виђењу кондиционо најнеспремнија репрезентација од свих које сам досад гледао? Smile И, ако је то тачно запажање а мислим да јесте, то ме љути! Smile   Јесте да је незгодан термин за игру 15часова на температури близу 30 степени(оца им Швапског а нама су кишу и облаке послали... Smile), али то не може да буде изговор.
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
da bar treću utakmicu igramo protiv Argentine koja bi do tada već obezbedila mesto u polufinalu i mogli bi da se nadamo pobedi, ovako ...

zato će Holandija da dobije Argentinu koja igra kalkulantski.

uzgred to da je 30 stepeni   nije neki izgovor
i Holandjanima je bilo isto toliko...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 13:20:07 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Оно што ми није јасно, јесте - како то да смо ми по мом виђењу кондиционо најнеспремнија репрезентација од свих које сам досад гледао?  И, ако је то тачно запажање а мислим да јесте, то ме љути!    Јесте да је незгодан термин за игру 15часова на температури близу 30 степени(оца им Швапског а нама су кишу и облаке послали... ), али то не може да буде изговор.
eeeeee tu se i ja slazem...em smo nasjlabije spremni..ja kazem svaka cast crncima covece ma njima mi onako medjusobno se zezamo, njima pustili lavove za nabijanje kondicije, pa ko prezivi igrace za reprezentaciju.Nema bre ljudi trce od prvog do zadnjeg minuta...No, cek cek..vremenske prilike..koliko je nama bilo sunce toliko je i Holandjanima pa su pobedili ...ocigledno nesto drugo nije stimalo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC HD2
I ja sam optimista.Ali vi samo o nasem napadu,ali vaznija nam je odbrana u utakmici protiv argentine,trebamo zaustaviti Krespa,Verona,Teveza..
Nemamo vidica znaci ovi nasi moraju maksimalno da brane nas sesnesterac ne sme da dodje do greske kao sa Holandijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma o tome i polemisemo od jutros..da nam je odbrana jaca, sve bi bilo drugacije. Da nam Bog pozivi i sacuva Duljaja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile Smile Smile

dok se oni sete da ih zaustave, bice par golova vec  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC HD2
Smile Smile Smile

dok se oni sete da ih zaustave, bice par golova vec  Smile
E pa bas to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.