Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verovati: Stonsi ipak dolaze u Beograd  (Pročitano 14346 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Само једно питање за фанове, какву поруку вам шаљу ваши идоли, са песмом "sypmathy for devil" ?

joj........
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20070216
mob
Nokia e72
Само једно питање за фанове, какву поруку вам шаљу ваши идоли, са песмом "sypmathy for devil" ?

Sigurno bolju od one koju su slale osobe iz tvog potpisa  Smile
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ma, bilo je fenomenalno...al' se doseti onaj narod kako da zaradi malo parica .....majice, bedzevi,sheshiri...naj blam su bili oni crveni sheshiri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Gde bio Bora u VIPu, P1 ili P2?

Jos nije ni poceo koncert....bilo je ispred.
Evo slike ...mada se i ne vidi bas dobro ali tu je.....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Bora.jpg
(192.83 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Beograd očitao lekciju Inđiji

Kažu da je dolazak Stonsa u neku zemlju indikator normalnosti... Pa recimo da nam ide dobro u poslednjih par meseci. Možemo se i setiti ko ih je sve „dovodio“, ali neka...

Da li sam bio na koncertu? Jesam!

Da li sam platio kartu, ušao? Nisam.

Koncertu je prethodila jedna (spontana?) antikampanja. I sam sam bio u tu fazonu. Drogirane starkelje koje skaču po sceni zbog love... Dobro, ali shvatih kasnije, oni bar zarade spektaklom ono što im je plaćeno. A što ja da im određujem kada će u penziju!?

Najzad, nisam im platio, pa što se onda buniti... A mesto smo našli zaista fenomenalno. Video sam odlično videobim, čak i binu, ali sa te daljine izgledalo je kao da mravi tamo trčkaraju. Pozadina me je podsećala na neki hotel. Tako ogromnu scenografiju (predes metara ili koliko već?) je stvarno teško sakriti. Kao ni 300KW ozvučenja, što je valjda snaga jedne manje hidrocentrale. Istina, s te daljine nije sve ječalo, ali što reče Bil Kozbi – čovek što je stariji bolje čuje. Pa ne mora da sluša toliko glasno muziku.

Tačno na vreme, dok smo se približavali određenom mestu, uz gomilu koja je pristizala, grunulo je! Veliki prasak na videobimu, pirotehnika, prvi rifovi... Žurka je počela. Džeger je pokazao da bolje priča srpski nego Nj.K.V. Džegera za kralja! Nije bilo samo ono uobičajeno „Dobro veče Srbija“, kako je počeo, nego i takvih bravura kao što je „Što ti jaka suknja, ružne su ti sandale“. Ričards se ograničio na Welcome to the club!

Onda na sredini koncerta, stari hitovi. Satisfakcija i tako to... videobim se ugasio, ostali samo reflektori. I bend koji se približio publici. Mali povratak korenima. I na videobimu neupadljiv jezik koji se plazi.

Onda ponovo efekti i slede hitovi koji su mi inače favoriti – Sympathy for Devil i Paint it Black. Sympathy počinje karakterističnim hipnotišućim ritmom, uz igru crvenih motiva na crnoj pozadini. Onda Please to meet you – i dva plamena suknuše na vrhu scene! Paint it Black mi nekako nije ispunio očekivanja, koja su možda bila prevelika. Ipak ova stvar ne može da zvuči kako je valjda zvučala 60-ih. Onda Black Sugar na bis, vatromet i sve je rečeno!

Najzad, vratimo se na sam naslov. Kada posetim dva koncerta za relativno kratko vreme, poređenja se nekako sama nameću. Pepersi jesu žešće svirali, tu nema spora. Mada od Stonsa se i ne očekuje više od karakterističnih rifova. Sve ostalo je na strani „Kamenja“! Spektakl kakav se pamti, mada ovo je bio koncert, ono festival, bla-bla-bla...

I naravno, organizacija zaslužuje svaku pohvalu. Dosta je reći da sam stigao i vratio se brže nego što bih inače. Istina, vreme je bolje poslužilo, ali ovo jeste jedna velika lekcija kako se takve stvari organizuju.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i

Treba to sam/a da shvatis, dzabe objasnjavanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava Cran Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Reko li vam ja prije nekoliko postova da ko ne podje je prava budala. Drago mi je da svi imaju iste komentare na koncert i da su svi odusevljeni. Jedno me samo interesuje, koliko je kostalo pivo u BG?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
set lista

Start Me Up
You Got Me Rocking
Rough Justice
All Down The Line
Heartbreaker
You Can't Always Get What You Want
Midnight Rambler
I'll Go Crazy
Tumbling Dice
You Got The Silver (Keith)
I Wanna Hold You (Keith)
Miss You (to B-stage)
It's Only Rock'n Roll (B-stage)
Satisfaction (B-stage)
Honky Tonk Women (to main stage)
Sympathy For The Devil
Paint It Black
Jumping Jack Flash
Brown Sugar (encore)

od pola 10 do pola 12...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Цео циркус је надуван, са толиком подршком медија требало је да буде бар три пута више људи.

А ево мало и стручних коментара ваших рокера.

"Prvo su Stonsi pokušali da me eskiviraju poslavši zahtev Raki Mariću da u Beogradu sviraju neke leve engleske grupe prevaziđenog roka, a sad i ovi iz Orgazma hoće nešto. Ali, razumem ja Stonse – plaše se oni Miće! Znaju da ću im ukrasti šou. Ljudi, pa ja s Mahnitim ljubavnicima imam novi materijal na engleskom, moram preko ovog koncerta naći izdavača. Stvar je vrlo jasna, ili ja pre Stonsa, ili niko! Da su stvari normalno postavljene, Stonsi bi mene uzeli za predgrupu tokom čitave turneje, ne samo pred Ušće." (Milić Vukašinović, roker, 12. jul 2007, "Kurir")

"Baš me briga ko će biti prva a ko druga predgrupa po redu! Ja lično subotu doživljavam kao što katolici doživljavaju dan kad se uživo susreću s papom." (Srđan Gojković Gile, vođa Električnog orgazma, 12. jul 2007, "Kurir")

"Neću nastupiti kao predgrupa [Rolingstonsima] jer sam ostao dosledan sam sebi. Neću ići na koncert jer mi se ne sviđa kako Mik Džeger peva, ali sam fan Stonsa još od njihovog hita 'It’s All Over Now'." (Milić Vukašinović, 13. jul 2007, "Beta")

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
moj cale kaze da je bilo extra...  Smile
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.