Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verovati: Stonsi ipak dolaze u Beograd  (Pročitano 14300 puta)
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i

Najbolji djaci besplatno na "Stonse" u Budvi

Hotelsko-turističko preduzeće "Budvanska rivijera" otkupilo je 1.000 ulaznica za koncert legendarne grupe Rolling Stones, koji će na plaži Jaz, nadomak Budve, biti održan 9. jula.

Ulaznice su namenjene najboljim učenicima i studentima Crnogorskog univerziteta i biće podeljene prema spisku koje je tom hotelsko turističkom preduzeću dostavilo Ministarstvo prosvete, Univerzitet i opštinske vlasti.

U Budvu je u utorak stigao konvoj od 23 šlepera, a sledeći se očekuje 6. jula kada će, kako je najavljeno, stići "sitnice" koje će krasiti scenu na kojoj će nastupiti ova legendarna rok grupa.
Dogadjaj će biti zabeležen na filmskom platnu, rekao je jedan od organizoatora koncerta Vukić Raspopović i dodao da će dokumentarac o nastupu ove kultne rok grupe režirati Stanko Crnobrnja.

Na koncertni prostor na Jazu ulaziće se kroz 40 kapija, a ulaznice su, napomenuo je on, štampane sa bar kodovima koji isključuju mogućnost falsifikata.

Posetiocima će na raspolaganju biti sedam ambulantnih kola i jedna mobilna operaciona bolnica, rekao je Raspopović.

On je kazao da organizatorima stižu zahtevi posetilaca koji će u zaliv doći jahtama iz Italije, Grčke i Hrvatske.

Na relaciji Budva - Jaz saobraćaće 50 autobusa, a pravo da prevozi posetioce koncerta dobio je hercegnovski autoprevoznik "Blu lajl", rekao je Raspopović apelujući na posetioce da za dolazak na koncert ne koriste privatne automobile.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2;M
mob
LG L5 II
Imam neki osecaj da ce ovo biti kao i oni Pepersi  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...Imam neki osecaj da ce ovo biti kao i oni Pepersi...
Ako bude tako... bice do jajovoda! Smile
Mada ja ne volim nesto preterano Stonese, mnogo se proseravaju, za moj ukus... ali kako neki kazu... ima se, moze se... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
mob
LG L5 II
Ma ne volim ni Stonse ni Peperse, turbo folk rulz!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
"Tajm" i Vukašinović ne nastupaju sa Stonsima

Hrvatska grupa "Tajm" neće nastupiti kao predgrupa britanskom rok bendu "Roling stons" 9. jula u Budvi, potvrdjeno je u četvrtak agenciji Beta u "Mjuzikstaru", organizatoru koncerta.

Kao predgrupa "Stonsima" u Budvi nastupiće sarajevska grupa "Regina", a posle njih britanski bend "The Thirst", i to će verovatno biti i konačna odluka, rečeno je u "Mjuzikstaru".

Takodje, na koncertu "Stonsa" 14. jula u Beogradu, kao predgrupe će nastupiti, kako je ranije najavljeno, beogradski rokeri "Električni orgazam", a nakon njih, britanski bend "Answer", rekli su organizatori nastupa.

Ranije je najavljivano da će predgrupa "Stonsima" u Beogradu biti muzičar Milić Vukašinović.
Odluku o predgrupama menadžment "Roling stonsa" je u sredu dostavio organizatoru.

Grupa "Tajm" oglasila se saopštenjem povodom otkazivanja njihovog nastupa, u kome navodi da su "Stonsi" pokazali svoju drskost i neprofesionalnost "gurajući nam u uši muziku ovom regionu totalno nepoznate grupe koja u svom repertoaru izvodi mešavinu indi, soul i nešto malo pravog roka".

Takodje, u saopštenju se navodi i da je frontmen "Tajma" Dado Topić Stonsima posvetio pesmu "Na koncertu Rolling Stonsa" na svom albumu "Neosedlani".

Na budvansku plažu Jaz, u naredna dva dana stićiće još 48 šlepera za opremom.

Na Jaz, gde je pre dva dana počela montaža bine, već je stigao konvoj od 25 šlepera, a organizatori su najavili da će scena biti pripremljena u potpunosti dan pre samog nastupa "Stonsa".

Bina je široka 70 metara, visoka 30, sa delom koji ulazi u publiku dužine 65 metara, takozvani "ketvok", po kojem će se pevač i forntmen grupe Mik Džeger kretati tokom koncerta.

Težina bine, na čijem je postavljanju angažovano više od 500 ljudi, iznosi oko 800 tona.
Kompletna tehnička oprema, sa binom, rasvetom, ozvučenjem i posebnim efektima, vredi oko milijardu dolara, teška je nekoliko hiljada tona, a dužina konvoja koji doprema opremu je oko pet kilometara.
Za koncert 9. jula na Jazu koristiće se rasveta od oko 1.800 reflektora, 400 zvučnika, deset avionskih svetiljki, a biće upotrebljeno oko 150 kilometara kabla.

Prostorije za članove grupe u bekstejdžu su površine 70 kvadrata, i uključuju deo sa stolom za bilijar, gde će se pevač Mik Džeger i gitarista Kit Ričards opuštati pred nastup.

Iz opštine Budva navode da je lokalna uprava učinila sve da spektakl 9.jula protekne u najboljem redu, te da je obezbedjena neophodna infrastuktura koja će na Jazu ostati i nakon koncerta.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925

Ma kakvi brate... Nema sanse.. Ja licno ne volim Stonse,ali oni da rade ovo sto Pepersi rade na celoj turneji(ne samo kod nas) odvno bi propali.. Stonsi prave show,ne klasican koncert...
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
mob
LG L5 II

Ma kakvi brate... Nema sanse.. Ja licno ne volim Stonse,ali oni da rade ovo sto Pepersi rade na celoj turneji(ne samo kod nas) odvno bi propali.. Stonsi prave show,ne klasican koncert...

Iako necu ici na koncert, ja bih voleo da se ne ponovi ono kao sa Pepersima, da ljudi koji vole tu muziku izluduju to vece, a nekao na Pepersima, em pokisli kao misevi, em nista posebno nije bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

DON'T WORRY BE HIPPY!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ma ljudi u zabludi ste ako mislite da su peppersi krivi sto nije moglo biti josh bolje..to je nasha *ebena organizacija sve sjebala..jeshic je glavni krivac a i tadic(zbog njegove guzichetine je cert kasnio sat vremena!)..shta sad..bilo je ekstra..a na stonsima nece biti iste energije..pa matori su oni za veliki spektakl..jbg.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 310i
Koja je energija bila na Peppersima??  Tesko da ce moci biti manje energije od peppersa, no vidjecemo.... Danas vise nista ne mozes uzeti za sigurno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

DON'T WORRY BE HIPPY!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
energije je bilo kako na bini tako josh mnogoooooo vishe u publici..a na stonsima..realno gledano ako je bude bilo na bini brzo ce i nestati jer matori su oni da bi izdrzali toliko..a publika!?ma vecinu njih chine one najgore dziberchine i matori snobovi koji ce u koznjacima i uvuchenim trenerkam u bele charapice glumiti neko ludilo..aaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.