Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verovati: Stonsi ipak dolaze u Beograd  (Pročitano 14437 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Prosetao, vdeo, cuo, platio nisam i to je to.
kratko i jasno... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sta je ovo??? Gde ste ljudi?

Mislim da posle ovakvog koncerta nista efektnije necu videti!!! Ona binaaaa!!!

Ne znam zbog cega, ali mislila sam da ce koncert R.E.M. ostati na visokom mestu, mojih odgledanih koncerata, ali posle ovoga... Pade.

Sve je uklopljeno, sve je savrseno, mozda i previse, cak kada Kit svira i prikazuju ga na bimu... On u zelenoj kosulju, a svetla- ljubicasta.  Smile

Odlicna najava djavolske pesme, pa onaj strahovito dobar zenski vokal, pa Mik koji simpaticno prozbori dosta toga...

Dugo se cekalo, na ovaj prasak... Nek`  se kotrlja i dalje...

Ja prezadovoljna.

~Ove reci nose posebnu tezinu, jer ih napisa iskreni fan Bitlsa, koji cak nije hteo ni da ide na koncert, jer je okrenut dr. strani.  Smile

Edit...

Izmenih potpis, zbog njih...  Smile

« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 04:55:20 od euridicat »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
    Ljudi, ne znam sta da vam kazem cekali smo i docekali! Smile Koncert je bio odlican, ozvucenje vrh, efekti
nevidjeni na ovim prostorima(niti ce biti vise ikad biti ponovo vidjeni), oni dekice a sviraju i ponasaju se zivahnije
od nekih dvadesetogodisnjaka. Sve u svemu spektakl nevidjenih razmera.Mogu da kazem samo da svi oni koji nisu bili ne znaju sta su propustili. Jedino mi je zao sto nisu svirali Wild Horses i Dead Flowers al sta sad.

Mi koji smo bili nosicemo lepe uspomene a ostali-sta da vam radim zeznuli ste se tvrdo Smile
IP sačuvana
social share
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end

Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes...again
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Aaaaaaaa, ipak je neko isao!  Smile

Bice komentara, sigurno, jos.

~K`o sto rekoh... Ne videh nista velicanstvenije, i ko zna da li cu.

~   Savrseno, prelepo.   ~

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86
"Stonsi" u Beogradu: RnR, but I like it!

Najveća svetska rock atrakcija, britanski bend Rolling Stones, održao je spektakularan koncert na beogradskom Ušću, pred oko 70.000 ljudi.

"Kotrljajuće kamenje", predvodjeno Mikom Džegerom, pojavilo se na bini oko 21.30 h, uz "a bigger bang" vatrometa, i započelo gargantuansku rock odiseju pesmom "Start me up".

Džeger (63) je još šezdesetih godina prošlog veka etablirao svoj imidž razigranog frontmena, koji trčanjem po bini dopunjava vokalne manevre. Tokom dva sata koncerta, Džegera je bilo nemoguće pratiti pogledom po bini, dok je njegov bend na Ušću "rokao" kroz repertoar sličan onom u Budvi, pet dana ranije.

Nezapamćeni rock spektakl otvoren je pirotehničkim efektima, čiji sjaj nije zasenio "stare zvezde". Članovi Rolling Stones, uprkos svim ovim godinama, i dalje nisu izgubili NI TRUNKU energije i poleta, koji ih obuzimaju čim se prihvate instrumenta ili mikrofona.

"Kako smo, Beograde? Presrećni smo što smo konačno ovde" rekao je legendarni Džeger, koji se do kraja nastupa obraćao publici isključivo na srpskom jeziku. Takodje, pozdravio je domaćine i goste iz regiona, toliko detaljno da se niko nije osetio izostavljenim. "Divno se zabavljam, ja uživam, da li želite još" - reči su jednog od najpoznatijih pevača svih vremena, za kojeg se nikad nismo nadali da će ulišavati naše muzičke želje.

Kit Ričards na mikrofonu, Mik na usnoj harmonici, kao da nije dovoljno da samo sviraju prvi put kod nas? Najpoznatiji rokenrol starci proveli su nas kroz svoj impresivni repertoar tako stručno, da se i najveći poznavalac osetio kao malo dete. I ne vredi opisivati sa kojom dozom energije i profesionalnosti, članovima benda nakon 40 godina karijere sviranje dolazi prirodno, koliko i nama ostalima disanje.

Bina, koju "Stonsi" nose sa sobom svuda, konstrukcija je skoro zastrašujuća, dimenzija tri zgrade, osvetljena maksimalno precizno. Bend ipak ima i "binicu", na kojoj se opušta i svira sporije stvari. Set lista "Stonsa" bila je skoro ista kao u Budvi pre pet dana, a Džeger se na Ušću presvukao četiri puta. Medju najbolje prihvaćenim pesmama bila je i čuvena "Sympathy for the Devil".

Set lista benda izgledala je otprilike ovako (neke su izostavili, neke dodali):

1. Start me up
2. You got me rocking
3. Rough justice
4. Midnight rambler
5. I'll go crazy
6. Tumbling dice
7. You got the silver
8. It's only rock'n'roll
9. Satisfaction
10. Honky tonk woman
11. Sympathy for the Devil
12. Paint it black
13. Jumpin Jack Flash

Rolling Stones vratili su se na bis pesmom "Brown sugar". Mnogi su im zamerili što nisu izveli setnije stvari kao što je "Angie", ali jasno je da je nastup "Stonsa" na Ušću bio uglavnom posvećen energiji, na kojoj bi im pozavidele i mnogo, mnogo mladje kolege.

Zanimljivo je da je koncert "Stonsa" u publici izazvao jedno od onih retkih osećanja povezivanja bez agresije, tako da je nakon koncerta većina posetilaca napustila prostor mirno, pevušeći ispod glasa .Eto, i koncert megazvezda može da prodje bez incidenata.

Uz potporu brojnog pratećeg benda, Mik, Kit, Čarli Vots i Ijan Stjuart priredili su do sada nezapamćen spektakl u Srbiji. Ko je propustio, ne vredi mu prepričavati, a ko je bio tamo, ne vredi uporedjivati "beleške" s njim - Rolling Stones se jednostavno moraju doživeti.

Fotogaleriju nastupa "Stonsa" u Beogradu možete pogledati OVDE.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Chuo sam da su fosili rasturili sinotj da su svirali preko 2h i da su opravdali cenu karte Smiley drago mi je da nije bila josh jedna navlakusha kao sa peppersima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
Koncert je bio fenomenalan bio sam u prvim redovima P2... jutros, tj. popodne kada sam ustao teze mi ide pricanje, hodanje i slusanje... kada se oporavim napisacu malo detaljnije... ali ko je propustio napravio je veliku gresku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
Ono je bilo strasno!
Kad samo pomislim da nisam hteo da idem i da sam u poslednjem trenutku promenio odluku hvata me jeza.
Dedama svaka cast na energiji, Dzeger je pretrcao vise od cele nase A reprezentacije na jednoj utakmici  Smile Kontakt sa publikom fenomenalan, bina nesto nevidjeno do sada kod nas, raspolozenje publike extra,ozvucenje...ma sve je bilo fenomenalno.

Nisam neki fan Stounsa, ali ono je jednostavno moralo da se dozivi.
Svaka cast Stounsima i svaka cast Beogradu na organizaciji!
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 12:39:56 od usnuliburek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730

Dzeger je pretrcao vise od cele nase A reprezentacije na jednoj utakmici

Smile Smile

svaka cast Beogradu na organizaciji!

e da su Pepperse doveli u BGD...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1191
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Sinoc sam prisustvovala savrsentvuuuuuuuuuuuu............. potpuno neopisvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.