Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:40:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vas vara?  (Pročitano 45240 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citajuci sve vase komentare, jos vise sam zbunjena i nesigurna.On tvrdi kako me jos voli i da ne umisljam, kako jedva ceka da se vidimo i da budemo zajedno, i da bi dolazio kod mene da sam sama ali posto imam cimerku glupo mu je. Ali ja sam jos sumljicava i nesigurna.Stvarno se u poslednje vreme trudi i super nam je zajedno, ali ne znam kako bi funkcionisali kad bi se cesce vidjali, jer smo takve osobe volimo slobodu i volimo da smo sa svima super posto imamo puno prijatelja. Ali mi fali vise paznje, jer kad vidim druge parove prosto im zavidim i stalno mu to trljam na nos kako je to prava ljubav, a on ce na to sta da radim kad nisam romantican, suvise sam tvrd, i ne volim da tepam i nesto se uvijam, volimo da kazem kako je tako je. Mozda je problem jer smo suvise razliciti, kad se meni izlazi njemu se ne ide nigde, kad sam ja neraspolozena on je heppy i imamo razlicite poglede na svet, zato ne znam da li bi mogli uspeti zajedno. Ali jedno je sigurno nikad nam nije dosadno, zato tako dugo i funkcionisemo, prebrodili smo zajeno mnoge krize i smicalice zavidnih ljudi.Ali nekad ne razumem njegove stavove, kad je hteo da bude romantican uvek bi se posvadjali, jer ja ocekujem da me zagrli dok se ljuljamo na ljuljasci , a on ce na to zulja me idemo u kucu tamo je komfornije..Mozda je takav,ali kad resim da raskinemo posle 3 dana mi zao i pokajem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
U najmanju ruku je cudan... al ono, to nije po svaku cenu mana... ako funkcionisete kako tako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To svi kazu da je cudan, valda su takvi blizanci, nije nikad ljubomoran i sve mi dozvoljava i uziva kad me drugi muvaju, kaze kakva je to devojka koju niko nece, to mu imponuje, ali je bitno da ih ja odbijem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To što ste različiti po meni je veliki plus.... monotono je kad su dve osobe iste pa sve nekako postaje rutina ili unapred osmišljen program... ovako, igra - udovolji ti meni, udovoljiću ja tebi može biti lepo osveženje za jednu vezu....

ali.... Ti si objekat divljenja, šta? "nije nikad ljubomoran i sve mi dozvoljava i uziva kad me drugi muvaju, kaze kakva je to devojka koju niko nece, to mu imponuje..."  Nije li dovoljno da za njega budeš neodoljiva a ostalima jednostavno- prijatna, recimo?

I povrh svega....
Onaj ko bi mene davio..... ostao bi ili bez ruku ili bez mene, trećeg nema niti sme da bude.... A ono što mislim o devojci koja se i nakon takvog "izliva nežnosti" lomi i pati i šta znam šta već..... bolje da ne iznesem (udaljiće me s foruma  Smile  zbog vređanja drugih članova  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To se desilo samo jednom, imao je nekih problema i to se odrazilo na psihu, svakom moze da se desi da usled velikog pritiska na trenutak poludi, a povrh svega pritisak roditelja, s te strane sam ga razumela i prevazisli smo tu tesku krizu, od tada nije je bilo losih trenutaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro sad...nemojmo tako uopsteno...

ne moze svakome da se desi da poludi u tom smislu da davi nekoga drugog,a taj drugi je navodno predmet ljubavi Smile

ne moze svakome da se desi...

lijepo je biti tolerantan i biti u fazonu "ljudi smo- svakome to ili to moze da se desi.." i lijepo je imati beskrajno razumjevanje za tudje slabosti...lijepo,ali mora se imati granicu u tome...

pa da li je moguce da sve i moze i treba da se razumije i opravda?

da li treba da se to radi bas u svemu?

mislim,ne zelim da me neko davi,ne zelim to da razumijem,ne zelim to da racionalizujem,ne prihvatam da me volis-a u stanju si da na taj nacin izgubis kontrolu...

dobro,mozda sam ja isuvise oprezna i nepovjerljiva kada su takvi izlivi "ljubavi" ili gubitka kontrole nad sobom u pitanju...ali meni bi to definitivno bio znak slabosti nad kojom treba da se zapitam,a bez namjere da nekome budem licni psihic ili bokserska vreca nad kojom ce da "izdusi" kada mu se "slosi"...
postoje ljudi sa iskustvom u tome i kojima je to profesija,pa bi mu svakako bolje nego li ja pomogli u tom smislu.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Sve mi je jasno ali čist kao stilska vežba nek ide komentar.

Literatura: Koju igru igraš    autor Erik Bern

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
@krstovict_84

ocigledno je da si ti vec odlucila sta si, gde si, kako si, odnosno ko, sta, gde....
Tvoj zivot - tvoja stvar Smiley

Jednostavno posle svih komentara i tvog poslednjeg posta pitam se cemu postavljanje ove teme i gotovo 70 odgovora na istu. Pusto laprdanje d'izvines...

Ja ne znam da li ga volim ili je samo navika - volim ga nije mi navika volim ga cak i kad me davi i povredjuje i sve mu prastam.

Svako ponasanje koje je devijantno od neke nazovimo postavljene norme a koje on pokaze ti si spremna da prastas i prastas. Jedino sto vam odgovara koliko sam primetio i gde ste kompatibilni je sex....

Ja ti rekoh i meni bi bio u takvim vremenskim razmacima Wink

Ono sto sam primetio i da te vara - boli tebe uvo (da ne budem vulgarniji) samo da ti ne saznas kad bi mogla. Oce piski nece piski Smiley oce sazna nece sazna....

I sama pokazujes svojim sadasnjim ponasanjem neke znake izrazito devijantnog pa recimo mazohistickog ponasanja. Ali 100 ljudi 100 cudi, neko voli da bude ponizavan u najmanju ruku....

sve u svemu jedan mali rezime...

Sta bi ti sada u stvari htela od nas? Smiley Posto tvoja prvobitna pitanja su, posto je na njih odgovoreno, u najmanju ruku promenjena, da ne kazem vec beskorisna jer si cak i ti na njih dala odgovor koji sam obrazlozio u prethodnom delu teksta...
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Imao je nekih problema.... zanimljivo... ajd' svi da davimo kad imamo problema... Zar si spremna da se sa svakim njegovim problemom na taj način suočiš... To neće prestati....
Ajd' kad sam već ovde da ispričam nešto, mada ne verujem da će ti išta koristiti....
Nedavno sam vodila razgovor sa svojom prvom komšinicom... Žena mi je plakala i pričala o braku svoje ćerke, koja živi tu, kod nje u kući, sa sinom...
U vezi sa svojim sadašnjim mužem je od svoje petnaeste godine, sad joj je... 74. god, koliko je to već.... Imaju sina 8 godina.... još u vezi na svaki svoj napad nervoze nju je častio šamarima, ona pokušala da prekine, on plakao kako će se popraviti i venčaju se nakon dugogodišnje veze... U trudnoći, opet naleti napad nervoze, gurne je, žena udari glavu i  onesvesti se.... Majka zapuca iz BG u neko mesto kod Čačka i vrati je kući.... Opet je plakao, molio, i obećavao da se neće ponoviti... I nije, dok mali nije napunio četiri godine.... Tad njemu opet nalete problemi te ženu izmlati kaišem.... Glupača trpi i tek nakon nekoliko meseci ispriča majci... Za tih nekoliko meseci, opet sve ok. Čovek brižan, dobar (nije-nego).... Majka pokušava da je nagovori da se vrati kući, ona neće, ubeđena to je samo trenutak slabosti, ostaje... Nakon nekog vremena ponovo se ponavlja njegova nasilnost i konačno, dođe ona u BG mužu pod izgovorom da nastavi studije... On, ne može bez njih i dolazi da žive zajedno... Tu su oboje, u njenoj kući, sa njenom dvojicom braća, ocem i majkom.... Nema gde i kad da ispolji "svoju nežnost" da bi, nekoliko dana pre nego što će mali krenuti u školu došli do nečega što bi za normalnu žensku osobu, (ako već i prvi šamar, što je trebalo, nije bio kraj) moralo biti tačka na sve... Noć... jedan brat nije tu, drugi u svojoj sobi (inače moj najbolji drug koji kad zaspi ne čuje topove kraj sebe) srećom još uvek budan, majka i otac spavaju... I šta radi debil, nervozan, pijan i besan počinje da je davi.... Ona nema glasa i obara nešto sa stočića nogom, njen brat to čuje, polazi da vidi šta je i ima šta da vidi... Razbudi ostale i polazi da ih razdvoji, da je tu bio i drugi brat na mestu bi ga ubili... Srećom svi su staloženi, te su nekako, uspeli da odreaguju na manje više pravi način....
Majka povraća svoju ćerku koja nema daha, otac izbacuje kretena iz kuće, brat kreće ka telefonu da zove policiju.... Žena dolazi do reči i znaš šta je prvo što je rekla:
"Ne, ne zovi policiju, nije on to hteo, desilo se...."   Smile  Daj breeeeee.... desilo se.... isto tako je mogla da se desi i sahrana narednog dana, isto tako je duša mala mogla da ostane siroče (da ne pominjem da je on sve to posmatrao)  
Najgore od svega je što nema leka.... mali ovde ide u školu, ona je tu kod svojih (dok ne završi taj istorijski faks) on više ne dolazi, ali ona često ide kod njega, i planira da mu se vrati kad završi šta ima ovde.... I, ko je tu budala? Majka se plaši, nagovaraju je da se ne vraća, ona ne razmišlja, kaže vole se... jebem ti (da izvinite) ja tu ljubav  Smile
Poenta priče je, da to ako se jednom desilo, veruj, dešavaće se dok ne raskrstiš jednom za svagda....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
Soni Korleone je najpametniji po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:40:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.