Naprotiv cenjeni gospodine Napominjem da ste Vi u mojoj temi Pri tome dolazim do zakljucka da ste patoloski zavisni od mene? Tako da gde god ja podjem - Vi cete me pratiti! Kao sto ste me "pronasli" u ovoj temi! Tako da ja ne idem nigde Ostajem ovde a Vi vidite sta cete povodom toga! (Ako Vam bude dosadno, mozete nam recimo pisati sta trenutno citate na Burek Forumu) Hvala na Vasoj vernosti!
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 15:00:33 od BulmaSoft »
Bulma, ja znam da ti imas problem sa mozgom, stoga paranoišeš i lažeš. Već rekoh, nemam namjeru da pratim tvoje nonsense na forumu. Ali ti si me, iako se praviš blesav, spomenuo u uvodnom postu. Zato sam i odgovorio. Međutim, više neću da trošim riječi na tako jadan izgovor za ljudsko biće kao što si ti. Dakle, ostaj pozdravljen, promašaju od života.
ako mi ima nesto mrze od tog duvanja ( u supu ) i srkanja supe..ne znam.. uzeo bi onu kasiku veliku sto se sipa supica i sa njom ga opizdio preko usta .
Moram da priznam da je moja reakcija na srkanje i pirkanje sledeca - Nabijanje kasike u usta i glave u tanjir... vise puta...
Bulma, ja znam da ti imas problem sa mozgom, stoga paranoišeš i lažeš. Već rekoh, nemam namjeru da pratim tvoje nonsense na forumu. Ali ti si me, iako se praviš blesav, spomenuo u uvodnom postu. Zato sam i odgovorio. Međutim, više neću da trošim riječi na tako jadan izgovor za ljudsko biće kao što si ti. Dakle, ostaj pozdravljen, promašaju od života.
Rekoh da neću više pisati, ali moram, zbog ovog što je Anea rekla.
Jeste, zlonamjerna je poruka. Ali kao što sam napisao u svojoj prvoj poruci na ovoj temi - ovo je već Bulmina druga tema koju otvara i u čijem uvodnom postu priziva moj dolazak. Očito je da ne može da mi oprosti to što sam mu pokvario temu koja se zvala 'Koju temu trenutno čitate'. Od tad sam okarakterisan s njegove strane kao neko kome je svrha bitisanja kvarenje njegovog lika i djela. To govori da je paranoičan i da on ima problem s mnom, a ne ja sa njim, jer valjda imam pravo da kažem da mi se nečija tema ne sviđa, da iznesem suprotno mišljenje.
Znači, on mene spomene u uvodnom postu i ja kad reagujem na to, po njemu sam ja zavisan od njegovoih tema? To nema veze s zdravim razumom. Nema.
A ako sam ja jedina osoba koja misli da je on promašen lik, izručite me Hagu ili tako nešto.
valjda imam pravo da kažem da mi se nečija tema ne sviđa, da iznesem suprotno mišljenje.
Oh, jos kako ti to samo cinis!
_______________________ Znaci, koliko sam te razumeo iz tvog dosadasnjeg izlaganja - tebi se bas puno ne svidja ova moja tema? Imas li kakve sugestije u smislu da je unapredimo ili sta...? Ili ces svoje malo zlobno oko i ovoga puta pikirati u pravcu unistenja ili zakljucavanja i ove moje teme?
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 16:02:37 od BulmaSoft »