Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li vam je zao sto se CG odvojila  

Glasanje završeno: 06. Avg 2006, 19:24:33

Zao mi je sto su se odvojili
26.7%  (12)
Nije mi zao sto su se odvojili
73.3%  (33)
Ukupno glasova: 45
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vam je zao sto se CG odvojila  (Pročitano 14668 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Objasnio sam kroz sve moje prethodne postove na ovom dijelu foruma. Nije samo zbog toga ali drago mi je sto se nece odlucivati o Crnoj Gori iz Beograda izmedju ostalog. Kako budemo radili tako cemo i zivjeti...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Е онда са срећом!Сад бар неће Црногорци из Београда одлучивати о ЦГ а у Србији ће бити више српских директора јер ће ови дојучерашњи сви назад у ЦГ,јел тако? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Gdje ce ko ne znam i ne interesuje me. Kolektivizmom se ne bavim. Uvijek prvo gledam sebe i svoj interes.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
crnogorska banda je drzavnim udarom 1903. dosla na vlast u Srbiji i od tada nas crnogorci neprestano jasu... kamo srece da su se zaista odvojili i kamo srece da se svi vrate odakle su dosli...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
jedna jedina stvar je bitna,a to je da su oni crnogorci srbi hteli to oni da priznaju ili ne,zbog toga srbija,kao najveca srpska zemlja,nikad ne sme odustati od ujedinjenja srpskih zemalja,srbije crne gore i republike srpske,kad god se za to stvore uslovi,mada i nemacki narod nije potpuno ujedinjen i oni zive u tri zemlje,nemackoj austriji i svajcarskoj,a sto se tice mila on je totalno normalna istorijska pojava,kao sto su npr nikola altomanovic ili vuk brankovic,koji su gledali isto tako da formiraju svoju drzavicu po svaku cenu,samo da bi gledali svoje interese,jebe se njima za crnu goru,oni su iskoristili ideju crnogorske drzavnosti samo da im beograd ne bi naredjivao i da stave sapu na uvoz i sverc,jer na kraju krajeva svi su u crnoj gori svesni svog srpskog porekla,pa cak i taj milo koji se 91 izjasnjavao kao srbin,mada treba pronaci nacin da se prizna i crnogorska drzavnost,koja evidentno postoji ,jer bi je u suprotnom srbija progutala ,tako da je problem sve ovo regulisati ,ne treba u sustini niko da se ljuti i stvara mrznja,ni mi srbi ni ovi koji su za crnogorsku nezavisnost,na ovim prostorima bice jos sigurno ratova,tako da ce se to sve resiti kada mi jedni drugima opet u pomoc priteknemo,srpsko politicko vodjstvo je duzno da pomogne onih 31 ili 31 posto javno deklarisanih srba u cg i da ponudi dvojno drzavljanstvo,eh kad bi jos neko sad napisao tekst par onih crnogorskih starih pesama gde se eksplicitno slavi srpsko poreklo,npr onamo namo ,mislim da se tako zove pesma,to bi mozda pomerilo saznajni horizont nekom od ovih secesionista ,jer ipak.....mi smo jedan narod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ne,nije mi zhao uopshte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung S7
Ne
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

kralj

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10407
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
naravno da mi je zao Smile
IP sačuvana
social share
Edit by masanv: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije mi žao ni malo, konačno će se videti šta je šta i ko je ko. Žao je za one ljude koji su hteli da budu u zajednici, ali šta da se radi, ionako o tome nisu odlučivali ni crnogorci ni srbi, već je odluka o tome doneta "malo" dalje i odaaaaavno, samo se čekao trenutak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.