Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li vam je zao sto se CG odvojila  

Glasanje završeno: 06. Avg 2006, 19:24:33

Zao mi je sto su se odvojili
26.7%  (12)
Nije mi zao sto su se odvojili
73.3%  (33)
Ukupno glasova: 45
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vam je zao sto se CG odvojila  (Pročitano 14698 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia the best
nije mi zao, zao mi je sto se zavrsila anketa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Preracunali su se ... mislili su da ce ih Evropa docekati rasirenih ruku, da ce Srbi dici bunu i nasrnuti na CG, a u sustinu i Evropu i Srbiju zabole zadnjica za CG...
Bila sam tamo i pre i posle referenduma... I na svako pitanje: A, sta u Srbiji kazu?, odgovarala sam: Nama je svejedno... ne mogu da kazem da nisu bili razocarani zbog takve reakcije... Smile
E... sad... sami gradjani su zeznutii... ostali su sami sa korumpiranom vlascu i albanskom narko mafijom... Smile
Prema tome, da li je prosecan Crnogorac dobio nesto sem nezavisnosti, nije...
Da li su stranke, tj. stranka na vlasti dobila nesto sem nezavisnosti, jeste.. ne moraju vise da kontrabandu dele sa Srbijom... Smile
По први пут да се у нечему сложим са Анеом,брао Анеа феноменалан пост,кратко сажето и је*итачно... Smile Smile Smile

Уморни: знам да ти је тешко али ЦГ је овим референдумом поставила нове темеље у решавање будућих "кризних" жаришта, референдум у РС не гине...биће кад тад (плачи)....По твојем размишљању када се ниподаштава и и гнорише српска мањина (45%) у ЦГ или апсолутна већина у РС и када си у тсању да им кажеш "коме се не свиђа - напоље" кажем и ја шиптарима коју су мањина у Србији "ако вам се не свиђа - напоље" или још боље кажем вама Хрватима и муслиманима "ако вам се не свиђа са Србима - МрШ напоље"...јел видиш колико лупаш бре...

ti si mutav, ja sam to prihvatio i ne uzimam ti za zlo pa bi mogao i sam to prihvatiti
uopće nemam pojma o čemu pričaš ali ću ti ipak pokušati odgovoriti:

gdje si većina tjeraj koga god hoćeš napolje a gdje nisi (a u bosni nisi nego postoji mogućnost da ostaneš bez to malo jadne i siromašne republikice) šuti, pokrij se ušima, uživaj prava koliko imaš i pusti balvane na miru
ako ti je crna gora standard onda može samo referendum u cijeloj bosni
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
А лијепа твоја је као па боља од "мале јадне и сиромашне републикице" ха ха ха, ватикански паори и бечки коњушари нам кажу,тек сте ви с*бани до лудила, ајд молим те не лупај, жао ми је што су наши модератори тако благи према вама "тровачима свега што је српско"...

Свидело се теби или не Република Српска постоји и постојаће, теби је жао што мора Хрватска да се лиже са муслиманима да би имали трагикомичну Муслиманско-Хрватску федерацију, еј замисли муслиман и хрват па још федерација...па и ова мала јадна и напаћена мафијашка ЦГ је боља од те комедија...ајд ћути ,покриј се ушима и иди гледај Вила Марију..или Дениса Латина а после иди мало до гроба Фрање да почистиш оно што су голубови по*акили...као сваки добри неоусташчић...а после гледај снимке са ватерпола...Завршавам са "off topic" - om

Изведе ме човек из такта по ко зна који пут...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
meni je zao nisu morali al sta da se radi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А лијепа твоја је као па боља од "мале јадне и сиромашне републикице" ха ха ха, ватикански паори и бечки коњушари нам кажу,тек сте ви с*бани до лудила, ајд молим те не лупај, жао ми је што су наши модератори тако благи према вама "тровачима свега што је српско"...

Свидело се теби или не Република Српска постоји и постојаће, теби је жао што мора Хрватска да се лиже са муслиманима да би имали трагикомичну Муслиманско-Хрватску федерацију, еј замисли муслиман и хрват па још федерација...па и ова мала јадна и напаћена мафијашка ЦГ је боља од те комедија...ајд ћути ,покриј се ушима и иди гледај Вила Марију..или Дениса Латина а после иди мало до гроба Фрање да почистиш оно што су голубови по*акили...као сваки добри неоусташчић...а после гледај снимке са ватерпола...Завршавам са "off topic" - om

Изведе ме човек из такта по ко зна који пут...

bambić ti opet plačeš i kukaš

sigurno si se jako derao i prijetio kad si vidio da se zapadna slavonija oslobađa, pa kad si vidio da se krajina oslobađa, pa kad si vidio da se istočna slavonija mirno reintegrira, pa kad si vidio nato bombe nad glavom, pa kfor na kosovu tako i sada vrištiš na nestanak rs ali povijest se ponavlja

kako si se samo zabrinuo šta ćemo mi sa muslimanima a
šta su ti sada i crnogorci jadni

micice pa svi smo mi trovači svega što je srpsko, svakog od nas se moraš jako bojati i svim silama boriti protiv nas vatikansko-paorsko-ustaško-džihadsko-crnogorsko-njemačko-belosvetske urote protiv tebe jadnoga
« Poslednja izmena: 13. Sep 2006, 15:08:44 od umorni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
micice pa svi smo mi trovači svega što je srpsko, svakog od nas se moraš jako bojati i svim silama boriti protiv nas vatikansko-paorsko-ustaško-džihadsko- Smile Smile =D>crnogorsko-njemačko-belosvetske (ne preteruj) urote protiv tebe jadnoga

Smile
Немам коментара, човек је све рекао...

п.с. стварно не знам ко кука што ће се РС осамосталити по "Црногорском" моделу...
« Poslednja izmena: 13. Sep 2006, 15:11:58 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
micice pa svi smo mi trovači svega što je srpsko, svakog od nas se moraš jako bojati i svim silama boriti protiv nas vatikansko-paorsko-ustaško-džihadsko- Smile Smile =D>crnogorsko-njemačko-belosvetske (ne preteruj) urote protiv tebe jadnoga

dragi moj bambić bez jebanja ali ti si meni nekako najdraži ovdje na forumu i stvarno mi je žao što ti moram srušiti dječačke snove ali referenduma i osamostaljenja kao niti pripajanja nema niti će ga ikada biti, zajeban je taj dayton
bosna je za hrvate već izgubljena a za srbe će uskoro biti, muslimani će prevladati

Smile
Немам коментара, човек је све рекао...

п.с. стварно не знам ко кука што ће се РС осамосталити по "Црногорском" моделу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72

bambić ti opet plačeš i kukaš

sigurno si se jako derao i prijetio kad si vidio da se zapadna slavonija oslobađa, pa kad si vidio da se krajina oslobađa, pa kad si vidio da se istočna slavonija mirno reintegrira, pa kad si vidio nato bombe nad glavom, pa kfor na kosovu tako i sada vrištiš na nestanak rs ali povijest se ponavlja

kako si se samo zabrinuo šta ćemo mi sa muslimanima a
šta su ti sada i crnogorci jadni

micice pa svi smo mi trovači svega što je srpsko, svakog od nas se moraš jako bojati i svim silama boriti protiv nas vatikansko-paorsko-ustaško-džihadsko-crnogorsko-njemačko-belosvetske urote protiv tebe jadnoga
Brate, istripovo si ti zesce. Veoma si pogresno protumacio neke stvari koje je covek napisao. Sad dal si to uradio iz zajebancije, ili iz drugih razloga ne znam.

I uopste mi nije jasno sto pominjes RS i BiH. Mi makar imamo svoj entitet, a vi vas delite sa Balijama. Samo nemoj da mi pricas o vasoj medjusobnoj ljubavi. Pokazala se ona i u toku rata, a i letos u Mostaru (posle tekme Hrvatska-Brazil) Smile Smile Smile. Umesto da vi prvi podrzite odvajanje RS od Bosne, jer bi se tako otvorila sansa i da vi odvojite onaj deo koji smatrate vasim (Herceg-Bosna ili kako vec zovete), vi tu nesto podjebavate (po sistemu "da komsiji crkne krava").
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ма проблем је у томе што наш друг уморни сматра да РС не треба да постоји уопште, па зар си заборавио да је цела БиХ била под Павелићевом НДХ,све је то по њему -Хрватска...и Црна Гора је Хрватска, па ајме цела Бока је насељена само Хрватима...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Gledajuci samo neke koji ovde studiraju na nasim fakultetima besplatno,a posle svojih dugogodisnjih studija prvi nalaze posao(preko svojih zemljacko-rodbinskih veza),a da ne pricam o tome koliko su pojedini napadni,hvalisavci i bezobrazni,mogu reci da mi nije zao.
Medjutim,zao mi je sto smo za zadnjih 50-ak godina izgubili jedan deo stanovnika Crne Gore koji bi se danas izjasnjavao kao Srbi da nije bilo komunistickog deljenja i vestackog stvaranja novih nacija i republika.
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.