Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li u Srbiji, postoji diskriminacija? I u kolikoj meri?  (Pročitano 48214 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Naravno da nismo svi jednaki, i naravno da bi bilo suludo da jesmo.  Smile

Dakle- da li sam ja sklona diskriminaciji, ako osudjujem nacizam, fasizam?

Iako su ga mnogi ljudi pametniji od mene- osudili.

~Magnusartis- `leba ti smanji to povracanje- dehidriraces!  Smile Odlicna ti je fora- posto ne volim pink, al` ne mogu da grickam dok ispisujem postove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
~Magnusartis- `leba ti smanji to povracanje- dehidriraces!  Smile Odlicna ti je fora- posto ne volim pink, al` ne mogu da grickam dok ispisujem postove...

OK, za dobro tvog apetita, skloniću...
 Smile
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
еуридика, дефиниши толеранцију.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 22:03:06 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa, nisam tolerantna.

Da jesam... Ne bih osudjivala... Svasta.  Smile

~Reki, znas da se vazda koljemo oko tvojih opredeljenja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ја ти тражим само да је дефинишеш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tolerancija nema veze sa sklonošću da osuđujemo.
potpuno je u redu osuditi ono što je zlo,naravno,pod uslovom da smo na strani onoga što je dobro.
i poželjno.ako sam toleratna,ne znači da ću da se sklonim.

biti tolerantan ne znači nemati stav i ne reći svoj stav i braniti ga.
biti tolerantan ne znaći ne reći:"to i to mi se ne dopada" i pokazati prstom na ono što je zlo i što te,pretpostavka,unižava i vrijeđa kao čovjeka.

ali te tolerantnim ili netolerantnim čini način na koji govoriš o onome šta ti smeta,a načinu na koji se boriš za ono u šta vjeruješ,da li imaš ili nemaš poštovanja za one koji misle ili žele drugačije od tebe.koliko si u stanju i da razumiješ ono protiv čega se navodno boriš i sa čim se navodno ne slažeš.i koliko u tome postupaš kao čovjek,a ne kao zvijer.

kako beše:"ne slažem se sa onim što govorite,ali ću životom braniti vaše pravo da to kažete."

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
potpuno je u redu osuditi ono što je zlo,naravno,pod uslovom da smo na strani onoga što je dobro.

Шта је зло а шта добро?

biti tolerantan ne znači nemati stav i ne reći svoj stav i braniti ga.

biti tolerantan ne znaći ne reći:"to i to mi se ne dopada" i pokazati prstom na ono što je zlo i što te,pretpostavka,unižava i vrijeđa kao čovjeka.

Хммм... не бих се сложио. Твој став би се могао окарактерисати као "вређање" ка оној другој страни. А у данашњем друштву се обично и сматра.

ali te tolerantnim ili netolerantnim čini način na koji govoriš o onome šta ti smeta,a načinu na koji se boriš za ono u šta vjeruješ,da li imaš ili nemaš poštovanja za one koji misle ili žele drugačije od tebe.koliko si u stanju i da razumiješ ono protiv čega se navodno boriš i sa čim se navodno ne slažeš.i koliko u tome postupaš kao čovjek,a ne kao zvijer.

Ако је ово толеранција, онда смо врло толерантни  Smile

Da li to znaci da si i ti podlozan diskriminaciji?

Da li to znaci da sam i ja, jer ne volim skinse?

Smile

BTW. ја сам имун на дискриминацију  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 21:39:34 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Reloader, mislim da je šeširčić lepo objasnila značenje tolerancije, e, sad, sve je moguće deinterpretirati.
Šta znači to da si ti imun na diskriminaciju?
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Reloader, mislim da je šeširčić lepo objasnila značenje tolerancije, e, sad, sve je moguće deinterpretirati.

Зависи... у данашњем свету свима су пуна уста "толеранције" а тешко да ико зна право значење то речи.

Шеширчић је дала један, али као што рекох оне прве две реченице у којима објашњава толерантност ипак спадају у нетолерацију у данашњем друштву.

Šta znači to da si ti imun na diskriminaciju?

Значи да сам сигуран у себе, своје ставове и да ме баш брига шта ће неко други рећи/мислити. рецимо еуридика  Smile

Толеранција не постоји "сама од себе", толеранција постоји да би се заштитили (и изједначили са осталима) људи код којих постоје такорећи очигледне "фалинке" односно недостаци у односу на друге.

Зато сматрам да је дискриминација једна врло корисма ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Smela izjava: " Ja sam maksimalno tolerantan a treba spaliti u krematorijumu sve one koji nisu tolerantni"

Smela izjava: "Ja sam iskoristio priliku da se na lopovluk preko noći obogatim pa sad budite maksimalno tolerantni da dirinčite za mene za mizernu platu. Dole sa netolerantnim revanšistima koji bi da me strpaju u zatvor!"

Smela izjava: "Ja sam se malo zabavljao sa dečacima pa sam usput 6 takvih ubio. Sad ova netolerantna i zaostala zemlja hoće da me osudi na smrt. Ua primitivci koji nisu ukinuli smrtnu kaznu kao sve humane zemlje!"

Smela izjava: " Zar je uopšte važno što je naredio da se pobije 10 000 ljudi, gde vam je tolerancija i humanost"

Marko Miljanov je to odavno rekao "Junaštvo je udariti na jačeg, a čojstvo je poštedeti slabijeg od sebe samog" Čovek se rađa slab dete kome treba pomoć i pažnja odraslih, a ako se dovoljno dugo poživi pod stare dane si opet slab a i taj ljudski život je prekratak da bi se trošio na bezumno nasilje u kome trošiš mladenačku snagu. Ja sam dovoljno dugo poživeo da vidim bivše silnike kako zanemoćali preklinju za pomoć u očajničkoj nadi da su žrtve njegovog nasilja zaboravile zulum koji su od njega trpeli "malo morgen" što reče jedan pokojni tiranin.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.