Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li u Srbiji, postoji diskriminacija? I u kolikoj meri?  (Pročitano 48058 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ma ne bre ,najbolji film o skinsima je onaj australijski sa raselom krovom (romper stomper ) .Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ма иди...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pun mi je moj tolerancije.
zbog te navodne tolerancije svijet i izgleda kao ludnica na otvorenom.

jedino što bih štitila životom su djeca i žene koje su maltretirane(mada,žena sam-ali budimo iskreni...nekad je to i stvar izbora i patologije).

zvuči surovo,ali nismo svi jednaki.
osim toga,tom navodnom tolerancijom došlo se do toga da normalni izgledaju kao žešći frikovi.

modernu kulturu diktiraju nam patološki nastrojene mase.
tako da svaki idiot ima pravo na svoje mišljenje.

diskriminišu se normalni.
koliko ja mogu da vidim.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Коначно, глас разума...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Svi su jednaki, samo su jedni jednakiji od drugih...tako nekako beše formula...  Smile
Princip tolerancije nije u tome da su svi jednaki, nego da svi treba da imaju jednake šanse, pa ko je sposobniji uspeće, ko nije...jbg...
šeširčić, možda ti to smeta, ali i idioti imaju pravo na svoje mišljenje, drugo je pitanje šta će da urade s njim.
A, inače, ova tolerancija koja se danas propagira je najobičnija farsa započeta od strane licemernih ljudi u vrhu, nazovimo, vlasti. Ako vama smeta takva tolerancija... Smile
Da je prava tolerancija u svetu na delu...mogu misliti kako bi se tek tada Reloader zgražavao... Smile
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
"Права толеранција" је немогућа.... исто као и комунизам... или као људи-рептили  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
magnusatist,

naravno da mi smeta kad idioti imaju pravo na mišljenje i pravo da svoje ideje sprovedu u djelo.
a što se tiče toga da sposobniji uspjevaju,ne bih rekla sposobniji.
u svijetu u kome cilj ne bira sredsvo,rekla bih da uspjevaju perfidniji i moralno zakržljali.

što bi rekao ivo andrić:"neograničeno mnogo mogućnosti ima ograničen čovjek."
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
sesircic,
kažeš, misliš da ne uspevaju sposobniji. Nažalost, moram se delimično složiti sa tobom. Ljudi koji imaju prave vrednosti, moral i intelekt, se osećaju odbačeni, i smatram da bilo koji pokušaj da krenu napred (opravdano) shvataju pesimistički, jer je horda moralno imbecilnih ljudi, sa širinom pogleda na svet koliko i kod šumske pečurke (verovatno i manjom, neka mi šumske pečurke oproste) iskazala neverovatnu sposobnost u gaženju preko leševa i grabljenju svim udovima po prašini da bi se smestila na neko uticajno mesto. Ali, za to nije odgovorna tolerancija, niti to ima veze sa tolerancijom. Nekako sam stekao utisak kao da je tolerancija, po tebi, odgovorna za sunovrat kulture na ovim prostorima, ali, u stvari, to je jedan drugi sociološki problem...
Odličan izbor citata Andrića.

Btw, ja sam magnusartist...

"Права толеранција" је немогућа.... исто као и комунизам... или као људи-рептили  Smile

Reloader,
Mislim da grešiš, stvar je u edukaciji...ali ti i ja imamo totalno suprotna mišljenja o tolerantnosti...
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Reloader,
Mislim da grešiš, stvar je u edukaciji...ali ti i ja imamo totalno suprotna mišljenja o tolerantnosti...

ОК, изнеси своје. Шта је за тебе толеранција?

Мислим да ипак мањак едукације и личног "ја" доводи то толерисања свега и свачега...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
magnusartist(nisam namjerno pogrešno napisala tvoje ime u prethodnom postu,ali znaš to Smile),

protivnik sam šikaniranja bilo koje vrste i nedostatka tolerancije za nekog ko je,recimo,vidno drugačiji od mene.radim na tome,a mislim da sam djelimično i uspjela,da to što je neko drugačiji od mene,ne doživljavam kao atak na moju ličnost i javljanje straha od toga što neko drugačije misli od mene.ali...

sloboda je,sa kojeg god hoćeš aspekta,jako zajebana stvar.i ona sa sobom nosi puno odgovornosti.
palimo se na nju i težimo joj,koliko u ličnim afirmacijama,toliko i na društvenom i globalnom planu.
ne shvatajući pri tom da sloboda može da ima i negativne konotacije,i da sloboda,a paradoksalno zvuči,mora da ima granice.inače,ne radi se više o slobodi- već o anarhiji.o javljanju životinjskog u nama da svaki nagon,često životinjski nagon,propagiramo i manifestujemo,a sve pod parolom "ja sam slobodan i imam prava na to."jebem li ga,pa ima...prava trik varijanta.

e sad,
toleriše se sve i svašta.ako ne tolerišem svako bezdušno orgijanje(pod ovim mislim sve što nam je servirano od "moderne kulture i društva") ja sam logično...fašista...u najmanju ruku.

i tolerišem.svaku agresivnu kampanju gdje mi se nenormalne i izopačene vrijednosti,u svijetu gdje svi pate od dosade i gdje druge još jedino možeš da šokiraš normalnošću,serviraju kao jedino društveno prihvatljive.

slažem se sa tobom u mnogo čemu.
nemam odgovor na mnoga pitanja vezano za to koliko i dokle i šta sve tolerisati.
nisam,ponavljam za diskriminaciju u vidu agresivnog eliminisanja onoga što vrijeđa čovjeka kao misleće i moralno biće,ali neka vrsta sankcionisanja...ne znam....

Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.