Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли су жене грађани другог реда?  (Pročitano 41511 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Mozda ljudi nekada svate kako je mnogo ljepse ispiti jednu casu vina koje donese zena zato sto zeli to uraditi,nego bure kojim bi najradije razbila glavu onom kome donosi.

Muskarac misli da je bogom dat i bez njega zena nije sposobna zivjeti,slazem se...bilo je to u godini kada kralj Artur sazva okrugli sto.Pa i tada,upravo kao i sada,zena prevari njega i ta prevara boli njegovu muskost,dok on kada vara pripisemo opet muskosti u drugom licu-ponos.Mozda to i jeste cijela sustina zivljenja i pojedinih svatanja.Musko boluje da bude musko kako u kuci tako i vani pred svima.Kako neki debil nebi bacio oci na nju zamaskiraraju istu.Odnosno,zele da oni samo zaradjuju i zenu stavljaju u dronjke,znaju sta zeni nedostaje u braku i toga se boje...jer mozda neko bas ima to sto oni nemaju...recimo ljubav.Ali eto vrijeme ide dalje sa njim i svijet.Kako bi se uklopili u isti i prikrili svoje seljacke manire (ali nikako zaboravili),pozele imati zenu koja zaradjuje.Ostvare svoj san,ali u kuci nista ne mijenjaju.Sa poslom ili bez njega zena opet ostaje zena i njeno je sve u kuci uraditi kako on zamislja ili tako ili nikako.Mozda je to...ipak... jadno razmisljanje.
Ko kakvu zenu trazi u vecini slucajeva i pronadje.Neko slugu,neko zenu.

U jednom momentu pomislim na pijanicu koji nakresan dolazi kuci,jadna njegova zena,jadan i prizor,ali mnogi ce reci "cova se napio pa sta".Dok isto tako pomislim na nakresanu zenu koja dolazi muzu...

Ako cu ja raditi,doci kuci pa sve opet iznova i pri tome usluzivati uz namjesten osmijeh.Dok pri tome supruga drzi noge na stolu i govori "stari,ovo pivo nije 'ladno".Zatim cim se pogase svjetla ona skoci na mene sa namjerom da me jastuci dok ja pomalo stenjem nebil sto prije zavrsila,jer oci mi se sklapaju.U tom slucaju prizanjem jesam zena i vrlo ponosno kazem gradjanin sam drugog reda...dok ona koja se pravi musko i s' veceri me jastuci ne zasluzuje biti niti gradjanin stotog
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
Ako cu ja raditi,doci kuci pa sve opet iznova i pri tome usluzivati uz namjesten osmijeh.Dok pri tome supruga drzi noge na stolu i govori "stari,ovo pivo nije 'ladno".Zatim cim se pogase svjetla ona skoci na mene sa namjerom da me jastuci dok ja pomalo stenjem nebil sto prije zavrsila,jer oci mi se sklapaju.U tom slucaju prizanjem jesam zena i vrlo ponosno kazem gradjanin sam drugog reda...dok ona koja se pravi musko i s' veceri me jastuci ne zasluzuje biti niti gradjanin stotog

samo obrni uloge u ovoj prici.. takodje je primenjiva jel tako ..

i ne zaboravi da i zena ceo dan radi i dodje kuci da nastavi da radi  Smile

Citat
moj radni dan je od - budjenje u 5:45 i idenje na posao do 15h rucak pa na drugi.... od 16 do 21- 22 23 zavisi od kolicine posla....

ja iskreno ne znam kako imas vremena za devojku i kad se vi vidjate.. a za zenu da ne pricamo..  Smile ocigledno je da nemas nikakav socijalni zivot.. jer ja iskreno ne znam KAD se on desava, osim u kolektivu, na poslu.

Citat
al nije tacno da su svi muski isti kao sto ni sve zene nisu kao iz tvoje price, mislim da se oko toga mozemo sloziti?

ja to nisam ni rekla, ja sam pisala o muskima kojima je podela posla mislena imenica kao i da poznajem dosta takvih.. da kazem slobodno - vecinu.

Citat
valjda ces naci nekoga ko nije kao mi ostali Smile

pa rekoh, "mi ostali" je generalizacija i to tvoja.. ja nisam generalizovala, vec pricala o jednoj vrsti ljudi iz mog ugla i iskustva sa takvima..
ako bih trazila nekoga ko nije kao vi ostali, znaci da takav ne postoji, jer "mi ostali" se odnosi na sve ostale...

a da ima muskih koji vrlo rado pristaju na podelu posla i svesni su da se njihove zene ubijaju od posla pa hoce da im pomognu i drago im je da to cine.. ima.. ali je srecna ona koja naidje na takvog i takvog treba da cuva, naravno ako su mu i druge osobine pozitivne i pozeljne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
SonyEricsson k750i
socijala skoro nula  Smile

imam devojku , ali tesko je... naravno

eto ona razume zasto radim i podrzava me u tome tako da je zasada ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa i treba da te podrzava..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ostavila ja neku supu pre nedelju dana u frižideru, skroz zaboravila na nju. I uzimam pre neki dan tu šerpu, otvaram je, kad ono plesan se stvorila do vrha, meni automatski pegla krenula. Onda sam skakutala po stanu i terala momka da to sredi, baci, šta god... da mi skloni s očiju. On kaže da ne kenjam i da odem i prospem to u WC šolju. Kad sam počela da urlam: "Ali ti si muškarac, što ja ovo da radim, ti si muškarac, bre, ne ja", onda je ustao i bacio taj užas, a ujedno je u WC šolju otišao i sav moj feminizam.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Citat
Danas ima vise zena nego muskaraca i siroka je lepeza karaktera i afiniteta.. nigurna sam da medju njima ima dosta onih koje uzivaju u psihopatama i sociopatama poput tebe.. pa tako verujem da CAK ni ti nikada neces biti sam.. ali ne zaboravi da takve kao ti pronalaze sa sekirom u lobanji.. ujutru.. nakon sto se petao oglasi.. 

Videcemo, mozda mi se na kraju ipak posreci pa ostanem sam. Nemoj samo da postanesh ogorchena na mushkarce tokom zivota jer ti onda ni pedeset ovakvih foruma nece pomoci da reshish frustraciju.

Inache primetio sam da imash veliku potrebu da nekog oterash u p.m., valjda se to poklapa sa odredjenim periodom u mesecu. Veruj mi ako hocesh nekog da naterash da za tebe chuva dete ili pere sudove pre cesh to postici strpljenjem i konstantnim i laganim pritiskom nego pichkaranjem i postavljanjem ultimatuma.

IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung Galaxy S III
Ostavila ja neku supu pre nedelju dana u frižideru, skroz zaboravila na nju. I uzimam pre neki dan tu šerpu, otvaram je, kad ono plesan se stvorila do vrha, meni automatski pegla krenula. Onda sam skakutala po stanu i terala momka da to sredi, baci, šta god... da mi skloni s očiju. On kaže da ne kenjam i da odem i prospem to u WC šolju. Kad sam počela da urlam: "Ali ti si muškarac, što ja ovo da radim, ti si muškarac, bre, ne ja", onda je ustao i bacio taj užas, a ujedno je u WC šolju otišao i sav moj feminizam.  Smile
Imas momka!  Smile

.. i jeste imali seks kasnije u toj kuhinji ?

i sta je bilo sa peglom na kraju ?
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 19:21:25 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60

Ja ne vidim zasto je to muski posao? (ni zenski)

Muskarac si, izbori se sa trulom corbom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Imas momka!  Smile

.. i jeste imali seks kasnije u toj kuhinji ?

i sta je bilo sa peglom na kraju ?
Imam momka 7 godina, živimo zajedno dve i po, da si ti meni živ i zdrav.  Smile Onog dana kad počnem po internetima da pišem gde sam sve imala seks, tog dana ću izvršiti samoubistvo.  Smile

Dobro me podseti za peglu, u pičku materinu, ne sećam se da sam je isključila.  Smile

Ja ne vidim zasto je to muski posao? (ni zenski)

Muskarac si, izbori se sa trulom corbom  Smile
Da, svi prljavi, odvratni i teški poslovi su muški; moje je da rasparujem veš, pevušim i kuvam paste.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung Galaxy S III
Imam momka 7 godina, živimo zajedno dve i po, da si ti meni živ i zdrav.  Smile
Kenjas!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.